Edifier

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Edifier

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
  1. Та ні, пальці у решітку вентиляційну просовуються, тому мабуть і цьому індексу не відповідає)))
  2. Вказаний ip21s, але це китайська плазма і я не сильно довіряю цьому індексу.
  3. От тільки не треба цієї нісинитниці про Європу. Я дивився багато відео, де європейці, чи американці працюють в невеличких майстернях як в мене. Щось я не бачив у них масок з фільтром, чи промислової вентіляціі чи дотримання інших умов праці. Так, на великих підприємствах все це є, але невеликі не сильно відрізняються від наших.
  4. Я розумію вашу критику. Но в мене не настільки багато пилу, щоб люди жахались. Досить звичні умові як для подібного цеху. Але що зварювальний апарат, що плазморез мають потужний обдув, тому збираеться багато пилу зсередини. Зазвичай повітря відносно чисте у приміщеннях, але наприклад бувають моменти, коли треба зачистити багато металу від іржі, чи порізати багато заготовок. Робочому достатьно надягти респіратор і комфортно працювати, коли у приміщенні стоїть туман. Але працюючий апарат нічим не захищений, тож і накопичує цю багнюку усередині.
  5. Є багато професій, де присутня шкода для здоров'я. І зварювальник одна із них.
  6. В мене станок буде стояти у цеху, а не в офісі. Ви коли небудь були у цеху, де увесь день працюють болгарками, сваркою та іншим інструментом?До того ж у покрасочну кімнату двері ніколи не зачиняються і ще й звідти йде пил у цех. В мене зварювальний апарат стоїть в 3 метрах від робочого столу і за пару місяців всередині обрастає дуже великим шаром пилу. За два роки він вже 3 рази ремонтувався. І все це коїться у цеху без плазморезу. Після того, як запущу плазмовий станок, пилу стане ще більше. Тому є бажання захистити апарат.
  7. В мого апарата можуть бути проблеми з сервісом в Україні. Тому хочу захистити його.
  8. Дякую за відповіді. Витяжка на станку буде, але у цеху все одно є пил. Плати управління будуть у герметичному боксі, тому з ними не буде питань. Я сподівався що у когось на форумі є досвід з фільтрами для плазморезу і тому запропонує якесь перевірене рішення. Усі фільтри, що ви запропонували мабуть добре підійдуть. Тому спочатку спробую якийсь легкодоступний варіант. Розглядав варіант з боксом. Але як на мене це далеко не найлегший варіант реалізації захисту від пилу. Хотілося би чогось гораздо простішого. Теж складний варіант з прокладкою вентканалів та додатковим вентилятором. Сподіваюсь, що мій апарат не буде давати перешкод, тому немає сенсу його ставити подалі чи робити якісь єкрани.
  9. Гарна ідея. Це мабуть набагато краще, ніж поролон. В мене ще з'явилась ідея спробувати фільтр від кухонної витяжки. Він на мій погляд повинен бути більш стійкий до випадкових іскор від плазморезу, чи болгарки.
  10. Закінчую виготовляти собі станок чпу і постало питання якось захистити плазморез від пилу, який тягне обдув. Є ідея на вході біля вентилятора закріпити поролон, чи якийсь інший матеріал для фільтрації повітря. Хтось заморочувався цим? Вмене зварювальний за пару місяців дуже сильно обрастае пилом зсередини. Але він трансформаторний і навряд пил зможе зламати його. Але вот у плазморезі багато електроніки і пил може визвати коротке замикання. Вот і побоююсь