karpo_1

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про karpo_1

  • Звання
    Учасник
  • День народження 22.02.84

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Віталій
  1. так і я про те говорю.
  2. якщо не секрет на чому зупинились?
  3. Все вірно кажете. Станок потрібен для невеликих, не масових робіт - щось проточити, завтулити, проточити посадку під підшипник , в регіоні багато китайської мото-тракторної технікиі і т.д.і т.п. Драти на ноьму по 5-10 мм за прохід точно ніхто не буде. Саме так геометрія - це головне, порівняно із двигунами шестернями і електрикою. Все ж таки на мої потреби вистачило б станка типу 16Б05 чи ИЖ250 чи їм подібних, але зайвий РМЦ і більший діаметр заготовки ще нікому не був зайвий.
  4. саме так.. добре буду думати, а краще подивитись та помацати.
  5. продавець відписався "Станок під реставрацію - є вироботка на направляючих. Другий нюанс - його треба розбирати, щоб витягнути з приміщення. На дані процедури ще скину." скільки може понятнути ремонт даного станка від і до. Розумію що питання риторичне але все ж.
  6. вітаю з придбанням, і мені контакти як що можна. дякую.
  7. Нормальна проста схема, нічого зайвого, я б ще поставив датчик тиску масла, який би дозволяв запуск головного двигуна/частотника - типу є тиск в системі можна працювати немає - головний двигун не працює. це як додатковий захист станка від масляного голодування. ще можна замутити індикацію включення двигунів - для краси :-).
  8. Порадьте чи варто купувати універсальний нутромір (так званий авторемонтний) діапазон вимірювання 18-150 мм.Як у нього із точністю. Буде використовуватись переважно для вимірювання в авторемонтній справі ну і в металообробці. Чи купити кілька нутромірів відповідного діапазону. Дякую за відповідь.
  9. Вітаю. Аналогічна ситуація, тому придивляюсь на 6Т10, у нього хід столу достатній для фрезеровки ВАЗівських головок і не тільки, думаю пожорсткіше 676 (хоча це універсал і можливості трохи більші), ось відео де фрезерують голову від ГАЗелі, але на 6Р10 у якого хід столу трохи менший від 6Т10. Тільки от нормальний станок знайти за вміняємі гроші важко, зустрічав 6Т10 навіть за 100000 грн!!!., після 6Т10 дивитись в сторону 6Р/Т11, далі важковаговики :-).
  10. в тому і справа що немає, тому основна ставка на частотнік..
  11. Вітаю форумчан. пропонують станок 16Б16КП ім. Дзержинського. Підкажіть Ереван чи ні. Знаю що Ереван мав маркування 16Е16хх, а тут 16Б16хх. станина у них не ахті. Зі слів продавця - немає основного двигуна, працював на СТО, останні 5 років не експлуатувався. ціна 1300 $ можливий торг. Чи варто звязуватись з конкретним станком.Шукаю для гаража. На що звернути увагу при перевірці на непідключеному станку. Планую ставити частотник тому АКП не розглядаю як справний вузол.
  12. Забув додати посилання https://www.olx.ua/obyavlenie/stanok-vertikalno-frezernyy-6r11-IDsMupg.html
  13. Вітаю. Хто в Лубнах Полтавська обл.(териотрія якогось заводу) може подивитись станок 6Р11. Продавець каже що робочий, купляли для себе, але зараз продають по ненадобності. Дякую.