Sheet metal

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 Нульова

Про Sheet metal

  • Звання
    Початківец
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  1. Добрий вечір. Раз зачепили тему двигунів, хотів дещо про це дізнатись від Вас. Існує валкова подача для штампів, яка подає полоси чи рулон у зону штампу для автоматизації подачі матеріалу. Також я знаю, що привід цих валів здійснюється серводвигуном. Тоді я не можу зрозуміти таку річ , якщо серводвигун має можливість не стало утримувати вали після відключення серводвигуна, то чому це не впливає на точність штампування, адже будь-який рух валів після їх зупинки вплине на точність штампування.? Або іншими словами чому застосовують серводвигуни, а не крокові двигуни у цьому пристрою?
  2. Виписка від виробника електроерозійних верстатів Sodick. Ручное шабрение. Долговечность. Долговременная точность. Единственный в мире изготовитель ЭИ станков, на заводах которого все посадочные места литых несущих конструкций из чугуна-миханита всех станков после фрезерования шабрятся, а не шлифуются.
  3. "Недолуго" - зате практично, а не як у радянських гідравлічних пресах - плита верхня невелика і не можливо закріпити габаритну оснастку. Збільшення штоку до більшого діаметра - техніко-економічно необгрунтовано. Де-кілька штоків ,більше проблем - синхронізація, вартість і т.д.
  4. Якщо центр тиску штампа не збігається з центром штока гідроциліндра і це викличе додатковий момент на плиту верхню преса, то ці колонки частково скомпенсують цю дію.
  5. Рекомендую спробувати на гідравлічній гільйотині десь на "стороні".
  6. Для підйому плити вверх служить центральний гідроциліндр двохсторонньої дії, а колонки по сторонах служать для силового розвантаження штока гідроцилінра, а також для направлення плити верхньої преса..
  7. Добрий день! Кінематичний задум хороший, а от його конструктивна реалізація - важка справа. На мій погляд для зменшення прогибу верхньої балки я би вів систему колонок як на гідравлічних пресах.
  8. Добрий день! Судячи з купленого "китайського" кронштейна - це було виготовлено методом гнуття з чеканкою (для ліквідації кута пружинення), а у Вашому штампі гнуття відбуваєтья без чеканення, а поворот кулачків для ліквідації пружинення не дав результату. Тому на мій погляд радіус гнуття потрібно підчеканювати як у китайців , для цього потрібен прес 100 тс. і якщо це не дасть результату потрібно ввести додатковий штамп для калібрування.