Sin

Користувачі
  • Продажи

    15/5
  • Покупки

    5/5
  • Публікації

    143
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3

Усі публікації користувача Sin

  1. Я лиш спитав чи в людини вийшло скооперуватися з ідейним рушієм, а ви тут влаштували "муківиборамєлкоготокарного". Зав'язуйте.
  2. Ну як там успіхи, на "ідейних" фронтах. Вдалося просунутись?
  3. А шо там з однодумцями? Знайшли?
  4. Читайте уважніше. Розмова про корпусний інструмент була.
  5. ціна ще не показник. нині дуже вибагливий покупець, котрого відштовхнути від покупки може елементарний "незручний" дизайн в каталозі інструментів. Або відсутність зручного сайту, або не сподобається фонетичне забарвлення голосу менеджера. Я не намагаюсь вас відмовити від ідеї. Я просто вказую на нюанс. ринок інструменту дуже "коньюктурний". Унікальність - не виготовлення пластин. Унікальність - те що не може запропонувати інший виробник\продавець. Вам не переплюнути мастадонтів ринку ТС. А от (для прикладу) виготовлення корпуса індивідуального розміру в одиничному екземплярі за мінімальний срок - унікальна послуга.
  6. Ось вам погляд з боку покупця інструменту. В чому унікальність вашого "корпусного інструменту" ? Чому я повинен купити ваш, а не звичний мені індійский або турецький?
  7. Вентиляція будинку котра потрбує енергоресурсів це не розумна вентиляція, а тупа. природа все створила сама, і не треба вентиляторів.
  8. В процесі вивчення ви пропустили один важливий елемент. контур теплої підлоги має бути АБО по всій плиті. АБО відокремлений компенсуючими деформаційними швами.
  9. На данний моммент зацікавлений в купівлі фрезерного верстата з ЧПК. Габарити обробки 700х400х450 орієнтовно. Вагою бажано до 4-х тон. Поглядаю в сторону МАХО 700 чи Мікрона тих же габаритів. Обробляти планується нж. та сталі
  10. Протягом 3-х років основним робочим станком є ІЖ. заробляє аж бігом. Вся справа в "поніманії" ))
  11. Зразу видно, людина вміє думку донести.
  12. Настоятельно не рекомендую к сотрудничеству: Куприй Андрей Григорьевич (067) 570 00 96 карта ПБ: 4149629312125941. Отправил залог за товар. товар не подошел. Человек отказался возвращать залог с вычетом доставки. Говорит что я должен оплатить 4 доставки НП так как отвар не его. И он его пересылал за свой счёт от продавца к себе.
  13. В мене зріст 183. В мого токаря - 167, в мого фрезерувальника 205. Для кого з нас висота стелі стандартна в моєму гаражі? ))
  14. Це якщо людині детальки 100х100х100 обробляти, тоді малий інструментальнік покатіт. Я живучи в Запоріжжі і працюючи в сегменті "гаражного майстра" одразу відкинув 675-6 з розгляду.Бо середьостатистична деталь мого сегменту просто не влізе по Z. Та і ходи X-Y дитячі. А на 6Т80Ш я ставлю одночасно і 120 лещата поворотні і УДГ 200 на стіл і працюю без перестановок оснастки залежно від замовлення. І якщо міряти поняттями "соответствія токарному" то в мене всього лиш ІЖ250, а фрезер я вже надумав брати трохи більший)
  15. Їсть все, окрім лютої обдирки, що в принципі його і рятує від зносу. А я навіть дам залізяку пофрезерувати)) хоч цілий день перевіряй. Тим більше, що всі негаразди мною, як безпосереднім оператором станка виявлені і будуть вказані.
  16. Всьо просто, купуєте в мене 6Т80Ш. Вчитесь на ньому працювати, відбиваєте за 2 роки його вартість, продаєте наступному "студенту" а собі купуєте той станок котрий вам "підкаже" ваш ринок клієнтів. Тим більше, що по Запоріжжю вам тут доставка вийде копійки.
  17. Ищу исполнителя на следующее изделие. Количество для начала 1000 шт. Материал 12Х18Н10Т (321 АISI). Винт установочный с резьбой и квадратным отверстием внутри. Допуск по резьбе 6G допуск по несоосности и деформации квадрата 0.05 мм для связи: 093 829 43 8 два.
  18. Вітаю послуга ще актуальна?
  19. Я вам навіть процитую як то було. -"бл*ть, стропы сильно длинные не поднимем на машину станок" - "та давай просто пошире зацепим"
  20. Чому слаботочка на 12В а не 24?