Johny

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    59
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Johny

  1. Всім привіт ! Підскажіть будь-ласка, хто що думає на рахунок такого варіанту листогиба? Хочемо зробити листогиб ,щоб гнути в основному 2 - 4мм , рідше 5 - 6 мм. Довжиною пуансона 1500мм.
  2. Якщо невиходить , скажіть , бо немаємо часу. Будемо шукати далі.
  3. Доброго дня , який розмір корпуса гайки ?
  4. Доброго дня , в якому стані швп і які розміри ?
  5. Так в чому проблема ,скинутись ( прозоро ) і закупити хардоксу ? Чи закордоном з ним проблема ? І напишіть хто його купляв , яка вартість виходить на один бронік ?
  6. Всім привіт ! Є старенький станок ротаційної витяжки , з програмним керуванням , станок оснащений гідравлічним приводом. Є бажання поміняти "мізки" , може хтось зтикався з такою переробкою ? video-1643744352.mp4
  7. Може хтось бачив на черметі днище ( сферичне , торосферичне .... ) товстостінне 15мм і вище , від 500мм діаметра і також більше.
  8. якщо будите розкомплектовувати, то цікавить каретка поперечної подачі.
  9. щось на подобі такого
  10. Всім привіт , шукаю суппорт чи щось похоже на поперечну подачу дип 300 або міцніше , хід може бути від 50мм , головне , щоб плавність ходу та жосткість.
  11. Доброго часу ! Чи є нижня частина поперечки ?
  12. Всім привіт! Куплю шестерню ( дві ) , яка підійде до рейки зубчатої станка токарного 1к62.
  13. Рейки зарас під рукою немає, розміри 32х35х291мм продавалась як рейка до 1к62 коротка.
  14. Без різниці , кількість зубів , ну бажано щоб діаметр не більше 100мм. Буде використовуватись на маленькому гибочному ,як синхронізатор. Ну і недорого )))
  15. Як справи з станочком ? Запустили....
  16. Деталі були оцинковані , але погано, зараз шліфовані. Незнаю ,що краще , чи порошкова покраска , чи шукати хорошу оцинковку... Деталі експлуатуются на дворі, після шліфовки де неде видніється метал.
  17. Якщо хтось давав деталі на обробку, дайте будь-ласка кординати , і можливо фото оцинкованої деталі . Дякую !
  18. Один раз , було , що дійсно дріт давав пори... Пробували на різних апаратат , газ метал все впорядку, есабовським дротом варить, поклали " ноу нейм " , все вдірочку ))) Але це було тілки один раз за 4 роки, а так між різними виробниками помітив тільки різницю в агресивності дуги , та бризги і колір шва .
  19. Привіт! Класна майстерня, в скілки обійшлись матеріали ? Привіт! Класна майстерня, в скілки обійшлись матеріали ?
  20. Чим відрізнятиметься сендвіч покупний від того , що зберу я, наприклад " Метро " , " Фуршет " і т . п . із збірних сендвічей, більше цікавить , що використати за утеплювач ?
  21. Всім привіт! Хочу побудувати майстерню 8 х 12 . Планується металокаркас ( профілна труба ) і набірний сендвіч , може у когос вже є така будівля ? Дуже цікавить питання утеплення , мінвата чи пінопласт ? Буду дуже вдячний за інфу.