CAXAP

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    65
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

CAXAP останній раз здобув день на жовтня 12 2019

CAXAP має найбільш улюблений контент!

Репутація

49 Нульова

Про CAXAP

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олександр
  1. а пан в курсі скільки коштують пристойні серви з кітаю? для ваших задач їх вистачить з головою, і це буде одразу працююче рішення.
  2. воно там і перемикається, в книгах до стойки це все є
  3. Так ви дивится не на ГОСТ різьби а на характеристику пластини. Бо вона явно на таке заглиблення не розрахована.
  4. полірують 800-1200-2000 якщо е соплі іх можна і 600 пілити тільки досвід треба мати, далі поліровка, абразивни пасти і наприкінці хімічні. це коротенько. але щоб взяти і все авто вкруг відполірувати від шагрені без досвіду...результат цікаво подивитись.
  5. краще на малярку заїдте та там спитайте/заплатить за поліровку. бо зараз насовітують 240 шагрень пілити кути грані пробьєте і все, в перекрас, воно вам треба?
  6. шпіндель звичайний фрезерний використовують, кут виставляли зажавши на столі а потім той стол передвинули у інше положення, скрізь вильоти великі ну і результат очикуваний - спочатку било трохи більше сотки, після показали соточним індикатором без фокусу але теж шось біля сотки. но блишить. шо там з геометрією конуса - тайна. ідея цікава, виконання хренове.
  7. Реальній відгук - ми до нього зверталися декілька разів, на плоскошліф та токарку (верстати не ремонтували) прості операції, роблять швидко при вас і дешево. один раз коли домовлялися про складну роботу був з ним конфлікт на тему "да я 40 лет працюю так робити ніззя!" в результаті спілкувався напряму з токарем та зробили те що треба так як мені треба було. шось складне давати мабуть стремно, ну і моє імхо основна трабла в тому що обидві сторони не домовляются на березі і в результаті кліент уявляє що йому зроблять новий верстат за копійки швиденько а ткач що він робить дуже дешево то що ви від нього хочете...
  8. Там нескладно якщо просто завести верстат но флоп вміє у тонкощі і от там складно. Типа корекцій геометрії, MPG, незалежних від компа кнопок, циклів роботи з електронним щуром, модбаса чи то цикла жорсткого нарікання різьби.
  9. KFlop гарне діло, штука багато вміє якщо ви вмієте у С++ та маєте хист до програмування ) ну і він зможе реалізувати зворотній зв'язок по лінійкам стола та енкодерів приводів. що до кетайскіх - прості не витягнут всіх плюшек з цього верстата, серьйозні не дуже бюджетні. що до родних приводів - 750Вт серва витягне цей верстат зважаючи що він на направляючих ковзання? є кияні з Диада груп вони пропонують сервоприводи власні для старих двигунів. керування по степу або +/-10Вольт.
  10. Так, трохи порушив правила) І то був інший верстат, в нього поле більше за потреби ТС. Дякую. Часто доводиться йти на компроміс між польотом фантазії та ціною.
  11. Можем изготовить небольшой чугунный фрезер с необходимым вам полем. И дешевле проксона. Если интересно, пишите в личку.
  12. приезжали к заказчикам, сделал несколько фото изделий
  13. на мою думку у вас порядок збільшення жорсткості: плита Z, підшипники у опорах замінити на радіально упорні (якщо там не такі) потім рознести каретки X портала і вже напрікінці думати за другий ШВП. ну і редуктори викинути (таки навіщо вони у вас?) а пропозиції - у нас зетка дещо схожа на вашу, колись давно робили з ребрами жорсткости, але зараз я б лив з чавуну.