CAXAP

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    65
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача CAXAP

  1. а пан в курсі скільки коштують пристойні серви з кітаю? для ваших задач їх вистачить з головою, і це буде одразу працююче рішення.
  2. воно там і перемикається, в книгах до стойки це все є
  3. Так ви дивится не на ГОСТ різьби а на характеристику пластини. Бо вона явно на таке заглиблення не розрахована.
  4. полірують 800-1200-2000 якщо е соплі іх можна і 600 пілити тільки досвід треба мати, далі поліровка, абразивни пасти і наприкінці хімічні. це коротенько. але щоб взяти і все авто вкруг відполірувати від шагрені без досвіду...результат цікаво подивитись.
  5. краще на малярку заїдте та там спитайте/заплатить за поліровку. бо зараз насовітують 240 шагрень пілити кути грані пробьєте і все, в перекрас, воно вам треба?
  6. шпіндель звичайний фрезерний використовують, кут виставляли зажавши на столі а потім той стол передвинули у інше положення, скрізь вильоти великі ну і результат очикуваний - спочатку било трохи більше сотки, після показали соточним індикатором без фокусу але теж шось біля сотки. но блишить. шо там з геометрією конуса - тайна. ідея цікава, виконання хренове.
  7. Реальній відгук - ми до нього зверталися декілька разів, на плоскошліф та токарку (верстати не ремонтували) прості операції, роблять швидко при вас і дешево. один раз коли домовлялися про складну роботу був з ним конфлікт на тему "да я 40 лет працюю так робити ніззя!" в результаті спілкувався напряму з токарем та зробили те що треба так як мені треба було. шось складне давати мабуть стремно, ну і моє імхо основна трабла в тому що обидві сторони не домовляются на березі і в результаті кліент уявляє що йому зроблять новий верстат за копійки швиденько а ткач що він робить дуже дешево то що ви від нього хочете...
  8. Там нескладно якщо просто завести верстат но флоп вміє у тонкощі і от там складно. Типа корекцій геометрії, MPG, незалежних від компа кнопок, циклів роботи з електронним щуром, модбаса чи то цикла жорсткого нарікання різьби.
  9. KFlop гарне діло, штука багато вміє якщо ви вмієте у С++ та маєте хист до програмування ) ну і він зможе реалізувати зворотній зв'язок по лінійкам стола та енкодерів приводів. що до кетайскіх - прості не витягнут всіх плюшек з цього верстата, серьйозні не дуже бюджетні. що до родних приводів - 750Вт серва витягне цей верстат зважаючи що він на направляючих ковзання? є кияні з Диада груп вони пропонують сервоприводи власні для старих двигунів. керування по степу або +/-10Вольт.
  10. Так, трохи порушив правила) І то був інший верстат, в нього поле більше за потреби ТС. Дякую. Часто доводиться йти на компроміс між польотом фантазії та ціною.
  11. Можем изготовить небольшой чугунный фрезер с необходимым вам полем. И дешевле проксона. Если интересно, пишите в личку.
  12. Поступил заказ на станок для серийного производства рукоятей из твердых сортов дерева, немного не наша специализация но было время и вдохновение...задачу решили применяя наши стандарты станина, плиты осей X и Z корпус поворотной оси литые из чугуна, централизованная система смазки кареток и гаек ШВП, кабинет с пылезащитой. Система ЧПУ Kflop, драйверы ШД цифровые Leadshine, управление частотником шпинделя реализовали по Modbus. Из явных удешевлений конструкции только применение круглых направляющих для оси Z тем не менее конструкция получилась достаточно жесткой. По ТЗ прописывали обработку одной рукоятки за 20 минут, по факту 6 мм радиусной фрезой с шагом в 0.5 мм заготовку из дуба проходит менее чем за 10 минут и еще запас оставался по увеличению режимов.
  13. приезжали к заказчикам, сделал несколько фото изделий
  14. на мою думку у вас порядок збільшення жорсткості: плита Z, підшипники у опорах замінити на радіально упорні (якщо там не такі) потім рознести каретки X портала і вже напрікінці думати за другий ШВП. ну і редуктори викинути (таки навіщо вони у вас?) а пропозиції - у нас зетка дещо схожа на вашу, колись давно робили з ребрами жорсткости, але зараз я б лив з чавуну.
  15. каретки Х, плита Z, редуктор на приводі по Х ну і підшипники у опорі невідомі. найбільши питання по плиті Z ЗИ роздивився там редуктора на всіх осях, навіщо незрозуміло.
  16. В принципе если один станок и что то стандартное то особых проблем там нет, настроить все можно без знаний С++ используя стандартные средства, плюс там много шаблонов есть - нет необходимости писать проги с ноля. правда если новичок то стоит брать полный комплект - под шаговые +Kstep под сервы Kanalog. подключение всего этого добра на плату Кflop напрямую нетривиальная задача и заготовок С программ не найдете в стандартном наборе.
  17. Kflop тоже имеет автосмену, компенсации люфтов ШВП, сетку коррекций по всему столу, и еще кучу всего что вы сами придумаете (мы его и в двухканальном режиме запустили, хотя Том сначала говорил что низзя:)) да требует вникания в C++ но оно того стоит. по Еддингу общались с производителями, так друг друга и не поняли, такое впечатление сложилось что они чистые электронщики без привязки к производству.
  18. Там изделие с выемками для пальцев, сложными переходами и чего они еще там нафантазируют, так что варианты с токаркой или наборной фрезой не подходили. Рабочие подачи мы проверяли до 2400 мм/мин, разогнать можно до 3500 мм/мин так что у них запас есть.
  19. самому интересно я ж не деревяшечник ни разу говорили да, полируют шкурками и пастами на финише.
  20. можно и за минуту конечно, ручки не для напильников чистота поверхности сразу под полировку плюс профиль сложный. Раньше такую работу делали вручную, тоже порядка 10 минут, основная претензия была в том что вручную одинаковые изделия не выходят.
  21. вам не нужен 5 осевой станок. Не стоит тратить деньги.
  22. угу, прогавили, там можна кожен канал в'язати як вам забажаєтся (правда невпевнений чи можна slave зробити за іншою технологією) сам аналог може керувати сервами як по степ/дір так і по аналогу. при цьому там ще й кнопки на борту, і енкодери. ну і 8 каналів з коробки.
  23. С таким ТЗ Kanalog один хрен дешевле купить у Тома чем велосипед изобретать. проще и дешевле. мы себе разработали и изготавливаем платы терминальные для флопа (полностью забираем JP4, JP6) с опторазвязками и платы драйверов ШД (вот Kstep приобретать неоправданно)