tehnodez

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    39
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tehnodez

  1. Вітання. Хочу купити компактний зварювальний апарат, щоб: 1) Щодо надійний 2) Запалював і тяг електроди з основним покриттям типу уоні 3)ну більш-менш м'яка дуга, іноді доводиться варити тонкий профіль 1(очень редко единичка) 1.2мм та гнилі труби електродами 2.5-3. Тому що б не дуже сильний, виржений гарячий старт, ну що б дуга була ну більш менш комфортна і дозволяла варити тонкий метал (1-1.2) і гнильє дуга дозволяла бажано щоб Варто вибір між трьома зварювальними апаратами 1) Патон (здається) 150 міні що без екрана, як найдешевший патон. (Патони вони хороші, але дорогі, тому дивлюся на модель Paton VDI Mini 150) 2) Fubag 180 iq Я працював Fubag-ом, але серією IN IN мені сподобався, але серія IQ дешевша. Тому дивися на неї. Однако коштує стільки ж, скільки і патон vdi 150, але габаритами більше, щоправда, там і 180 ампер. Мені потрібний компактний. 3) INGCO (Total) 180. я їм не працював, не знаю я ці ingco\total, але він найдешевший і його дуже рекомендують знайомі та продавці. Він (INGCO) найменший, найкомпактніший, і найдешевший. Але я сумніваюся у його амперажі, у його надійності та як він працюватиме з базовим покриттям? Хоча дешевше за патон і фубаг. Дякую вам величезне, здоров'я, світу. З наступаючими (настали) святами, тих святкує.
  2. Що ще дописати, зараз у планах, десь по дешевше урвати примусову подачу повітря. Якщо десь в оголошеннях побачу респіратор із примусовою подачею, під маску, ну більш-менш подешевше урву собі
  3. Природно, у будь-якому випадку треба вкладатися в ЗІЗ, хороша дорога маска (якщо хамелеон то це Спідглас, оптрель та його похідні, отос та його похідні, текман та його похідні, балдер) Або зручна проста маска з якісним пасивним (скло) світлофільтром (есаб, аулектро, росомз) з градсцією дин 11-14, але не нижче 11. У самого хамелеон спідглас 9100 і проста маска зі склом есаб дин 12. Очі не скаржаться. Тінь світлофільтра НЕ повинен бути синім або віддавати синьовий, від синього спектру деградує макула сітківки. Найбезпечніші відтінки для очей – це зелений, жовтий і коричневий. Спидглаз/3М производит светофильтры только для себя. Оптрел или оптирель производит светофильтры/маски как под своим брендом так идля EWM и Fronius. Otos. Производит светофильтры/маски как под своим именем так и для бренда Miller Tecmen производит светофильтры и маски как под своим брендом так и под Lincoln Electric/Lincoln, далее он производит светофильтры для есаб, бинзель, и ещё для кого-то....забыл. Есаб мне не понравился, работал в "хозяйской" А40, светофильтр хороший качественный, но синий, шо пиз дец, аж глаза под конец болят. Отмучался 2 смены и принёс свой спидглаз. Прості, скляні вони ж пасивні світлофільтри, теж не всі однаково корисні, намагаюся вибирати скло від бренду, була можливість прикупити собі по 5 штук єсабовських дін 11, 12 і п'ят дін 13. 110х90. Те что коштують по 15 центів......ну їх на х. Хз, що там за скло.
  4. Гаразд, дуже схиляюся до патона. Скажіть будь ласка чесно: 1) як він варить тонкий метал? Саме мається на увазі профільні труби з товщиною стенду 1.2-1.5 мм. (метал у нас дорогий, народ беруть що дешевше) 2) Як він варить гнилі труби? Я іноді й сантехніку варю. І ось знаєте буває таке-свищ, і щоб його заварити, пропалюєш поки не дійдеш до живої стінки, а потім звідти наварюєш назад в центр. Коротше пояснив, як зміг. Як із цим у вді 150? 3) Наскільки я знаю патони нормально варять уоніями, іноді раз на сто років треба щось приварити уоніями або 7018 тлт цл. Напевно це психологічний потяг, адже патони, іжи, всякі ВД у мене асоціюється з чимось кондовим, надійним, зі знаком якості від військ-прийомки. Сподіваюся не разочарусь
  5. А що бувають підробки Патона?
  6. немає у нас ссва ни атома нема. я надав те, що є більш-менш пристойне і в межі мого бюджету. інше чи галимий Китай чи дорого-дорого. О! У нас ще ресанта 220к в цю ціну входить! але ресантами майже не працював. Дуже мало знаю. З одного боку дуже хочеться купити патон. працював патоном 200 серії еко, дуже він мені видужав. але з іншого боку, INGCO маленький, компактний у долоні вміщується-сунув у кишеню та пішов працювати.
  7. Схиляюся до патона, мені патон подобається і електроди вони гарні роблять. але не подобається ціна. Але у Ingco по паперу характеристики такі ж 1 в 1, але ціна нижча.
  8. Добрий день. Допоможіть вибрати пральну-довгожителя. була індезит, відпрацювала 9 років і роздовбала барабан. Що купити до 500 доларів, щоб теж пропрацювало років 9-10, бажано і більше. Дякую
  9. Я просто смотрю на эти тоненькие проводки и не знаю, выдержат ли они температуру? @IMP извините про электронику лучше промолчу, но вот эти две волосинки не вызывают доверия, да и какой ещё подшипник там стоит? выдержит ли сальник перегрев?
  10. а чому б, не приварити до рами як би два вуха-кронштейни, будуть уже кріпитися до вилки за принципом хомута, стуленим болтами. Просто, щоб приварити кронштейни з боків, можна зменшити тепловіддачу, тоді можна буде зменшити. обмотати дроти азбестом, запихати всередину мідні прутки. Тобто додати охолодження. А потім уже прикрутять стягнуту зварену конструкцію на болтах до виделки.
  11. шкода я той бош вже не розберу, він напевно вже згнив десь, а хотілося б розібрати те й те й порівняти. німця та корейця
  12. Велика подяка всім. Працює практично безшумно, я такого ще ніколи не бачив. Зовні оглянув, навіть причепитися нема до чого. Розбирати не став, щоб не порушувати гарантійку. Але зовні вона, ну ось нема до чого докопатися. Гоняв бу бош, ще тих років, початку століття ось суб'єктивному, за якістю дуже його нагадує, теж, ідеально підігнано, міцно зібрано, ну зовні судити звичайно безглуздо, але той індезит який був після, поряд не стояв. Ну навіть не знаю, цей LG ну по зовнішніх дуже добре зібраний, ніяких скрипів, мінімальна вібрація, все виглядає продумано. Як і скільки воно проживе, покаже час. найголовніше, що вона ремонтнопридатна, не треба пиляти бак, потім ліпити на соплі та саморізи @VARI2007 Вячеслав, отдельное спасибо, очень полезно, приму к сведению. Ну будет видно чо по чём.
  13. Конечно, никуда я ёё не верну, буду юзать и радоваться. Если честно, на это и была надежда, что здесь толковые люди, можнт быть даже и мастера, с бльшим опыт, чем у меня и всяко что-то толковое посоветуют. И спасибо, посоветовали. Ну, что б знать где подстелить, какие проблемы могут появиться в процессе. К чему готовиться. А насчёт сборки, были российской, китайской и польской. Российскую отмёл сразу, выбирал между Польшей и Китае . Надеюсь сделал правильный выбор. Ну и взял самую дешёвую LG что была, со ск дкой как раз влшёл в бюджет. Но всё равно спасибо всем.
  14. Я вибочаюсь. Можливо, я не правильно висловився, а ви мене не правильно зрозумили. Тот типа "российский" чипмейкер, вин неповнистно российский. Там люди не тилько с России, там люди з Прибалтки, Европы, Молдовы (нас двое минимум), Тому, я не знав, как його назвати, бо там купа народу. Але тут краще, вильничише и практичнише. За свою украинскую мову, прошу прощеня, бо пишу с планшета, а вин, колись копиюе текст (и з гуглтранслейт в.т.ч) зависае. Тому пишу как е. Дьякую. Про пральну, за посиланним, шось сказати погане можете?
  15. Спасибо всем, купил только что https://maximum.md/ru/6462753/ . Польской сборки-нормально?! Запоздало интересует ваше мнение. Что я купил?! Дай Боже, если это видпроцуе, хотя бы лет 10. Реально, очень впжно ваше мнение. Пишу на русском, потому что с планшета, а он у меня тормозит, писать через гуглтранслейт копировать вставлять, зависает. Парни я вам реально очень благодарен. Кстати на основном чипмейкере, меня забанили черт знает за что, а вы потратили своё внимание, время, спасибо. Далее, почему хотел купить "вечную иголку от примуса". Понимаете, вся эта байда, которая творится вокруг нас, эта война, кризис, всё это перерастёт в ещё большую экономическую яму. Для детского-примитивного примера, вчера на работе, один комрад вспомнил, что он помнит времена, когда соляра была по 9 лей, Вот на этом тупом примере, вы видите как взлетели цены и как купал несчастный лей, за каких то 11 лет, сейчас ц нас соляра 29 лей и растёт дальше, а доход не успевает за ценами, чисто как пример. Дизель в одну цену с бензином! И чем дальше, тем будет печальнее. Поэтому хочется, уже куптть, не что подешевле, а что понадёжнее и ремонтопригоднее. Что б проработало подольше, без поломок, и гемора. Я вот сейчас думаю как мне в квартиру сварить буржуйку, так что б без дыма, потому что с этими долбоёбами в россии, и ещё с кое кем у нас, мы может остаться без тепла, понимаете, дальше будет хуже. Спасибо вам. Пожалуйста напишу ваше мнение о выборе.
  16. він мені відповів учора-бери Мілі. а у нас милі починаються від 1500, а у мене бюджет до 600
  17. коротше вертикалки ніхто не рекомендує?!
  18. тому що, в мене якраз на моєму индезиті, покійному, загули підшипники, розібрав, побачив нерозбірний бак. Подивився на ютубі як пиляти та клеїти. Відклав на потім. Потім на віджиму барабан почав стукати. Ну окей чувак, треба б швидше міняти підшипники, але часу і сил не було. На потім. Якось вранці прийшов додому, завантажив пральну машину, ну як звичайно повила-постукала, І як довбане! хрестовина розсипалася і барабан полетів у бак, бак тріснув, машина вирушила в останню путь. Короче попал я на деньги.
  19. Дякую, а в плані, вузла хрестовина-підшипники, що надійніше? Бо, якраз один ремонтник радив LG через їхні великі підшипники-це правда? і справді що на lg барабани ріжуться-розриває від монет?
  20. в перспективе будут кованно-гнутые кренделя побокам. но не известно когда.
  21. Доброго времени суток всем. В общем нужно другу сварить казырёк над крыльцом. Чел хочет полукруглый. Но надо высчитать длину полукруглых элементов. Так бы я всё сделал бы методом тыка. Но варить буду у него, а там не те условия, что бы метод тыка и примерки. Предложил ему купить металл и там же на темаллобазе заказать распил в размер и согнуть в радиус. А я уже приду и подгоню, сварю и установим. Хочет он что-то такое. Размеры: Ширина- 2600мм Вылет от стенки -1600мм. Благодарю. П.С я раньше такое делал, просто чертил на стене размеры и методом подгонки, гнул газом. Но тут таких условий нет. Доброї доби всім. Загалом потрібно другові зварити козирок над ганком. Людина хоче напівкруглу. Але треба вирахувати довжину напівкруглих елементів. Так би я зробив би методом тику. Але варити буду в нього, а там не ті умови, щоб метод тику і примірки. Запропонував йому купити метал і там же на темалобазі замовити розпил у розмір і зігнути в радіус на вальцях. А я вже прийду та підганю, зварю та встановимо. Хоче він щось таке. розміри: Ширина-2600мм Виліт від стіни –1600мм. Дякую. П.С я раніше таке робив, просто креслив на стіні розміри та методом припасування, гнув газом. Але тут таких умов немає.
  22. Astă se numește, din stimatia simplă. De omenește. Se vorbeasca cu oameni in limba lor. Cum e posibil. Dacă am venit la forum ucrainesc, ce rau, ca am dublicat la limba lor (ucraineasca), simplu din stimație. Dar dacă nu vă place, ca am scris aici la limba ucrainească...... nu-i place, și nu-i place. Îm pare, ca aț gasît problema, la loc gol. Dar asta nu este problema mea.