Savitskyi

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Savitskyi

  1. Прошу допомоги в виготовленні даної деталі , буде використовуватись в дроні . Роботу та матеріал оплачу , зробив би сам але на передку . Можна виготовити з окремих частин та зварити чи спаяти або повністю з листа викатати . Чесно кажучи з мідью не працював ніколи . Метод нехай оберає майстр.
  2. Потрібно виготовити шаблон , розміри довільні окрім глибини виборок . І фактичну глибину виборок яка вийде потрібно знати , в мене немає чим їх міряти. Поверхні зі сторін виборок і самі виборки шліфовка , шорсткість понижче , твердість повище . Взагалі з чого і як не критично головне щоб виконувало свою функцію . Може в когось є готовий то куплю .
  3. Также один негатив , люди не хотят нормально работать
  4. Какая у него самая тоненькая пластинка , 0.05?
  5. Мені надали офіційний рахунок в якому написано "Повірка: Лінійки лекальні" і згідно нього я оплатив. А якщо лінійка без паспорта ... Чим це все регламентується ?
  6. Вибачаюсь що не по темі . Хтось знає які бумажки методологія повинна надавати після повірки інструменту ? Я наприклад віддав їм лекальну лінійку і хочу дізнатися її клас . По телефону сказали що сертифікатів ніяких не надають .
  7. Друзі потрібна допомога в відновленні деталей до 1а616. Прошліфувати шийки двох валів , завтулити дві опори та дві нових втулки .Зазор вал втулка 1 -2 сотки. Бронза в наявності. Можливо на червяк прийдеться робити оправку для шліфовки. Зробити потрібно якісно .
  8. На протязі 2-3 тижнів , оголосіть ціни
  9. Оно то так , но сделать 2 мкм не так просто
  10. Ну уже 4 человека готовы заказать , осталось найти исполнителя
  11. Не хотите отрезать мне кусочек ? )) Можно болгаркой я знаю как ))
  12. Если кто возьмется отпишусь в теме . Можно конечно и самому но вдруг у кого-то есть возможность сделать. Спасибо за совет про кмд.
  13. Мы пишем Мастеркамом, заливка через флешку , редактировать можно возле стойки.
  14. Есть на работе такая стойка, достаточно удобная в работе, ничего плохого сказать не могу. В некоторых моментах уступает Фануку (старому 1998 года), но это дело привычки. В целом стабильная, станок нули не теряет.
  15. ит-1м

    Вы как то решили проблему с прилипанием ? У меня плиты липнут даже без краски, ето не дает сделать нормальный отпечаток.
  16. Да вы правы нужно попробовать совсем тонкий слой . Обычным валиком для оклейки обоев плохо получается
  17. Краска обычная художественная газовая сажа на масле , ее можно керосином разводить ?
  18. Товарищи подскажите ! Начал троить плиты а они очень сильно прилипают друг к другу , я так понимаю нужно сделать разбивку ? Даже отпечаток нормально сделать не могу приходится плиту в бок стаскивать чтобы оторвать
  19. Куплю бронзу для виготовлення втулок ковзання , бажано 555 . Розміри D40-130mm. , D50-80mm.
  20. Мне пообещал завтра наложкой отправить