Fusion

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    9/4,78
  • Публікації

    81
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача Fusion

  1. Стоїть задача підібрати промисловий ЧПУ для наступних задач: - фрезерування дрібних корпусів для електроніки. Точніть 0.1мм, поверхня повинна бути дуже якісною (на вигляд) - фрезерування деталей та запчастин для мотоцикліп та гідроциклів. Основні вимоги також більше по якості поверхні, а не по точності обробки. Зараз працюю на саморобному ЧПУ. Можливо з'явиться інвестор, тому хочу бути готовим до запитання "how much" На яких виробників варто звернути увагу? Можливо десь продають подібне б/в обладнання? На який бюджет орієнтуватись? Поле обробки (X/Y) бажано 300*500мм +/- У мене на слуху HASS/Tormach/Datron... Розумію, що тема широка і вхідних даних не достатньо, але можливо хтось працював над подібним питанням та щось підкаже? Можна, звичайно, і самому розробити та виготовити станок, але це як мінімум довго.... Дякую.
  2. Усім доброго дня. Планую відкрити ФОП, але не можу оприділитись із видами діяльності. Таке враження, що класифікатор спеціально зробили так, щоб цсіх заплулати Основний вид діяльності у мене - обробка матеріалу на ЧПУ верстаті (пластики, дерево, кольорові метали, рідко сталь). Як із матеріалу замовника так із власного. Також проектую та розробляю різні верстати та устаткування (промислові мішалки, ЧПУ тощо). Надаю консультаційні послуги у тому числі із сфери ІТ. Думаю, що у деяких випадках потрібно оформляти виготовлення та продаж готових виробів, а у деяких - надання послуг із обробки матеріалу. Підкажіть якими ви видами діяльності займаєтесь? Як правильно підібрати? Дякую!
  3. Фрезерувати таке буде дорого. У мене є можливість як фрезерувати, так і відливати на ГШП (гідро шприц прес). Пишіть у приват, можемо обговорити деталі, якщо цікаво.
  4. А її відновити реально?
  5. Скільки штук чого? Деталей 2 поки що. Прошивок взяв би парочку.
  6. Усім доброго дня. Шукаю шестигранну прошивку 8мм. Для прошивки отворів у Д16Т (2025). Довжина внутрішнього шестигранника - 26.5мм. Або виконавця, який зможе це зробити. Дякую!
  7. Теоретично так, якщо не знайду іншого способу. У вас є можливість це зробити? Яка ціна?
  8. Покажіть програму. Якщо симулятор пряцює нормально, то можливо потрібно налаштувати Мач3.
  9. Якщо матеріал: дюраль, то я можу таке виготовити.
  10. Всім доброго дня! Хто знає, яка механіка стоїть за подібною штукою? Думаю, що там навіть гармонійний редуктор не поміститься... Direct Drive? Питаю, тому що хочу щось подібне собі виготовити... Простіше, звичайно, але щоб було досить компактне... Шукаю варіанти
  11. Це щось типу такого? https://www.ebay.com/p/CKD-ABSODEX-Ax2012h-d02-Drive-Motor-AX2012HD02/12020029570
  12. Не пройшло і трьох років Запустив четверту вісь. Згодом, якщо буде час, зніму відео що там та як А зараз коротке відео роботи самої вісі:
  13. Всім доброго дня. Вирішив виготовити четверту вісь для ЧПУ фрезера, за базу взяв поворотний столик, який колись купляв для ручного фрезера. Ось перше відео на цю тему. Всього їх буде 3-4.
  14. Усім доброго дня. Допоможіть правильно налаштувати четверту вісь в MACH3. Саму вісь підключив, все працює нормально, але є "АЛЕ". При виконанні переміщень після команди G93 (коли вказується час на виконання переміщення, а не швидкість), вісь інколи "клинить". Я так гадаю, що мач пробує використати прискорення/швидкість більшу, ніж може виконати сама вісь (у мене максимальна швидкість четвертої вісі 1500 гр/хв). Як це побороти? Заздалегідь дякую!
  15. Двигун з моментом 18кг/см. Швидкість можна задати у КАМ програмі. Спробую зменшити її, але тоді ця програма буде дійсно дуже повільно виконуватись... Я програму робив у DeskProto, можливо порадите якусь іншу КАМ систему для подібних задач? Це фрезерування СТЛ на поворотній осі (3д барельєф). Для інших задач я використовую Fusion 360, але там немає такої функції
  16. Не думаю, що із цим проблема. Все ж інше працює нормально.
  17. У мене офіційна версія МАЧ3 Ось сама програма Bust_1#1_Геометр. операция.tap
  18. Редукція 1:144 (1:72 - сам столик, 1:2 на ремні привід столика). На драйвері мікрокрок 1:8 Решта осей їздить чудово, проблеми тільки із даною віссю і ТІЛЬКИ при використанні команди G93. Kernel Speed: 25000Hz
  19. Скільки обертів на виході?