alex77

Користувачі
  • Продажи

    5/5
  • Покупки

    9/5
  • Публікації

    175
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача alex77

  1. Схоже на гон. Не може бути там такої міцності....
  2. То у философов на диване варится, и даже без подогрева, расскажешь это в институте Патона. Сперва хоть справочник посмотрел бы в что в разделе свариваемость написано.
  3. на 2-х тисках самое то если конечно губки в них не задирают, пристукивать нельзя, только во вторых тисках надо любым путем компенсацию кривизны заготовки делать ь (вторые тиски на столе должны быть зажаты после фиксации пластины)... Варить тем более там потом сварочные напряжения будут гнуть, а сталь 45 вообще варить нельзя....
  4. судя по некоторым темам на контролере дольше всего увы... ..... То что фреза зажата в сверлильный патрон на не понять каком моторе и вылет не понять какой (под пенопласт) это явно не будет для денег никак, даже по воску. Все работает годами и мач и нс и линукс, с каждым надо уметь правильно собрать, естественно не на барахло наборе для GRBL.
  5. Для такої сталі кромки може прихопити твердість, залежить від режиму і визначається пробною різкою зразка. Може стати так що після навіть лазера щоб уникнути мікротріщин і мати можливість мех обробки отворів прийдеться виконати термічку - нормалізацію. Діло йде до виготовлення оснастки для пресового згинання деталі. Ще можна на призматичному кромкогибі великим радіусом пуансона програмно задати гнуття великого радіуса з перестановкою.
  6. Дядько Максим, але це може бути дуже просте для нього.
  7. Але те що продають має конус зовні, а для рівного отвору повинно бути зовні ціліндр, а внутрішншй отвір - конус. Такі робив не раз достатньо просверлити стрижень з вуглецевої сталі потрібного діаметра центровкою до гострої кромки і закалити.
  8. Тільки марку твердосплву треба враховувати до матеріалу. А ще щоб твердосплав працював треба оберти на 16мм навалити під зав'язку того верстата. І від стружки синьої захищатися. Коли то твердосплав багатозубий треба ще і биття фрези щоб не було дике. Для ефективної праці твердосплавом дереться все двухперкою зі змінними пластинами а на чисто вже цільняком.
  9. На 160-м від різкого запуску і реверсу в коробці на шківі шпонки б'є. Навідь з частотником такого би не робив. Чуть кулачки викрутив і вони по станині чи супорту чеплятимуть.
  10. Для 250мм на 16К20 ссаньо не раз покупали с конусом прямо тут, но прошло уже 5 лет... Патрон барахло, усилие зажатия раза в 2 слабее стальных. На чпу 16к20 пруток дрейфует при обдирке, выкинули это барахло поставили бу поляка 2 года норм. Главное найти не с конусом, а с нужным количеством шпилек для конткретного ижа! Точность его какая есть на пару недель при серии.
  11. Перше питання що треба завдати - масив треєкторій. Дуже корисна річ коли наприклад в одній деталі багато складих однакових карманів, які оброблюються багатьма стратегіями. В нормальних програмах то миттєво роздаеться масивом а тут все як завжди... Пам'ятаю цей солід коли вони дерли з в рази на той момент розвинутої програми.
  12. Для простого є просте, там і пости прості - Estlcam. На пробу там все безкоштовно. Безумовно там є і косяки коли виступи в кармані і фреза не проходить воно пиле контур...
  13. "режими різання не для деревини, стратегія виборки кишені взагалі нікудишня. На нормальних режимах різання деревини з такою траєкторією станок почне скакати по столі. І через місяць розлетиться вісь Зет, через півтори вісь Ікс." Підтримую. Відповім на мові автора. В мастеркаме 2017в той версии что видел очень часто слетает настройка ПСК, даже если установлена галка блокирования, что может привести к отправке станка в неожданном направлении. Из-за этого пришлось с ним закончить. Пост для НС и мач там по памяти был с содержанием в названии или NC или MACH или линукс снс или фанук. Для пластиков и деревяшек убирается из траектории карман подвод/отвод и ставится врезание (прямо вниз). Это в первую очередь экономит механику станка. Все нормальные фрезы и даже по алюминию и стали поддерживают прямое врезание на адекватной скорости врезания. Для деревяшек применяется кукуруза, на крайняк победит 2-3 пера от алюминия. Для кукурузы и дуба Ф6мм старт от 16000 оборотов, раз есть подозрение в пропуске, 200 мм/мин (1000 мм/мин для нормального софта и компа на таком кармане) по вертикальной - 200, для слабого пусть 100 мм/мин. И сразу пылесос. В ноль же не возвращается? Тогда пропуск шагов. Запустить как есть код в воздухе и в ноль проверить, и сравнить с уходом на деревяшке. И с остановленным и с запущенным шпинделем сравнить в воздухе. А еще руками написать сразу по 3-м осям ехать туда - сюда и после воздуха посмотреть возврат в ноль.
  14. Яка ширина пазу? На фото є з різною шириною. Потрібно під М10 щоб проходив (10.1-10.5) є?
  15. Вітаю. Є 180х60х60 2 шт. або 240х60х60 чи 300х60х60 1 шт?
  16. На фото сміття на залишках консерванту чи то іржа точкова? На шліфованих поверхнях іржа є?
  17. Обов'язково мащення постійно. Диск повинен виходити як сильніше з заготовки над нею. Мащення гас жирний, або гас+масло. Для тесту можно ВД шку але воно не адекватно дорого вийде. Оберти потрібно достатньо точно задати як для диску що виробник дає для алюмінію. А не ті що просто є на циркулярці. А ще направляючу прокатати рівно к диску а не на глазок. Подібними дисками але зажатими між товстими шайбами аж під зуби фрезерував на фрезерному верстаті по металу канавки в алюмініі і міді з неймовірною скоростю і якістю.
  18. Років з 8 вісім довелось для одного стартапу купити китайську сверлилку на базарі, с ходу попався екземпляр без люфту пінолі при відпущеному гвинті контровочному. Замість труби на колоні перерблену колону зробив з цільного кругляка із фланцем за одно (була така можливість). На тій сверлилці купу профілю алюмініевого серійно пересверлив без проблем. А нещодавно була серійна робота по сверловці профіля на іншому підприестві, а там замість купити 2М112 купили !вно бош з люфтами той пластиковой бабки з рулем на трубі. Всі люфти не дають змоги серійки без розмітки по упорам. А відмазка для придбання бош проста - не треба ремені перекидати.
  19. В!рно! Ще є таке топтул (форма звичайна вміст аналогічно). Місяць назад нові ножиці по металу топтул луснули як скло!
  20. такі упори можуть зміщатися за декількох факторів іноді на прикінці партії віявляеться брак від цього.
  21. А є в тій версії налаштування "по шаблону" який настроюється один раз під типову задачу і потім не треба міліон налаштувань кожен раз з новою деталлю змінювати постійно?
  22. Діаметр з точністю до соток?
  23. В точності такий іностраний двигун був в "ЧПУ" верстаті який зламаний розбирали в 90-х. Все воно зідране з іностраного...
  24. Маркировка есть на них? Для какого класса точности резьбы?