sergus

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    78/5
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

6 Нульова

Про sergus

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    сергей

Відвідувачі профілю

559 переглядів профілю
  1. Каретка суппорта пласка . Вона i э база . Ставити в лещата на паралелькi . Жорсткiсть - так . Але - це чавун . Чавун з тв 3 . Вiн нiякий , можна ковиряти цвяхом ... Отвори - там э два на однiй лiнii , яки я й буду використовувати . Виконавця повiдомлю .
  2. Зрозумiв . Дякую за увагу до теми . Якщо э знайомий Майстер готовий узятися за цю роботу - запропонуйте будь ласка . Буду вдячний .
  3. Невже залiзяка така велика ? 200*200 . Це багато ? По цiнi - думаю кожен знае скiльки коштуэ час його роботи . Тому Майстер сам i Може сформувати цiну . До того я з замовленням фрезерування зiткнувся вперше . Уяви даж не маю скiльки така робота коштуэ , хоча технологiю виготовлення розумiю . Давали побавитися на унiверсалi колись .
  4. Не стiлькi ,,на слабо,, , скiльки хочу вже цю ,, опупею ,, завершити та продовжити робити добре та вiчне у майстернi .
  5. Доброго усiм . Пiдсумуемо : Фото э , креслення э , розбiр завдання зроблений . Залишилося прояснити элементарне - такi вiзьметься хтось зробити це ? Прошу в тему Або в приват виконавця .
  6. Це та частина ( салазки) поперечки , що ходять по станинi . Пiд фото э креслення в пдф . Лiвий виступ зносится ,,в нуль,, . Правий ( бiля призми ) робиться соосно з отворами ( щоб вони були по його центру ) висотою 4 мм , та шириною 9,9 . Що дасть можливiсть позiцiонувати цi салазки в т- паз при сборцi приспособи та не дасть ий ,,ковзати ,, потiм . За точку вiдлiку для площини берется полка справа вiд призми та виступаючого квадрата ( в який чотири отвори ) . Для базування при фрезеруваннi добре пiдходить площина каретки .та площина , на Яку зазвичай монтуэться мала повздовжня . Каретку я само собою надам . З клином . Зафiксовану гвинтом поперечки .
  7. Продовжимо : Маэмо ось такий кутовий девайс з т- пазами та суппорт вiд пшедостойного та багато ким знаного станка тв 3 . точнiше його частину в виглядi поперечки . В районi призми э квадратний виступ соосний з отворами . Потрiбно його зменшити , та профрезерувати у площину увесь суппорт з нижноi сторони як показано на кресленнi для подальшого сопрягання цих двох виробiв . Деталь _ Доробка супорта.pdf
  8. Так як львiвськi мовчать , розширимо коло пошукiв майстра . Перешлю деталь новою поштою . Малюнок , обговорення можливих нюансiв вайбером ... Прошу допомогти з цим питанням . Дуж потрiбно зробити цю фрезерувальну приспособу на токарний . Для неi достатьньо роботи ... Дякую за вiдповiдь .
  9. Доброго . Потрiбно фрезернути чавунний суппорт вiд твшки (Вирiб для творчостi) . В площину та сформувати квадратный повздовжнiй виступ . точнiсть поверхнi 0,1 . Бажано львiв . Неохота ганяти поштою ... Дякую за вiдповiдь , допомогу .
  10. Лшм краще за все брати макiтку . Якiсть та вiдповiдна цiна . Та э ще один великий плюс - наявнiсть запчастин на неi . А з цим зараз ой ... А запчастини вам знадобляться - деревьяний пил робить багато неприэмностей. Це вже проходили ...
  11. Доброго . Км ?
  12. Доброго . Люфти , дефекти , пошкодження э ?