wpunduk

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    85/5
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

3 Нульова

1 підписник

Про wpunduk

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Андрій
  1. Добрий день! Державки під дані пластини маєте ?
  2. те що він на фото це ясно. Скажіть він новий чи б.у ?
  3. доброго дня! підшипник новий чи бу ? на робочих поверхнях немає кратерів, задірів, іржі ?
  4. забув відписатись. Проблему вирішив. Витягнув шпиндель і коли випресував обойму підшипника виявилося що це колхоз((( бабку розточили і нагло туди поставили підшипник , і так виходить що я впирався сверлом в обойму підшипника. Так як канал масляний закупорений обоймою підшипника)) сам підшипник аби непрацював на сухо салідолом помастили )))))))) колгосп ремонт по швидкому. Поміняв підшипники їх там, 2 шт від трактора к700 з редуктора, але вони не регулюються то раз в кілька місяців потрібно міняти. Задовбався міняти хочу поставити шпиндельний підшипник з можливістю регулювання . По розмірах підходить NN3013K тільки шпиндель прийдеться завтулити і шліфанути на втулці конус під посадку підшипника 1 до 12 -ти
  5. і як себе веде при відрізанні ? масляні канали для смазки прорізали в самій втулці аби масло поступало в підшипник ?? вмене за рахунок того що внутрішній діаметр підшипника 45мм і на шпинделі сам конус знятий для посадки , а місце якраз співпадає з конусом внутрішнім км4. одним словом сильно прослаблений шпіндель . Тому куплю мабуть новий шпіндель і перероблю під інший підшипник бо щей до всього криво посадка проточена , шпиндель бє 1 десятку проточкою кулачків вилікувалося але внутрішнім конусом вже нереал користуватися. Одним до чого торкалася рука попереднього власника всюди косяки. У вас все гуд ? маєте інфу якусь по переробці ? Багато з шпінделя прийшлося проточувати аби туди сів конус підшипника ?
  6. чому ? він же нагрузки більші ніж шпиндельний витримує тай + їх там 2 шт а не 1
  7. як за сильно бє патрон ?
  8. маєте під даний патрон оправку-перехідник КМ3-1/2 ?
  9. ну що можите мене привітати . Операція розточка тимчасово відміняється)) Весь день підбирав підкладки і всетаки добився результату. По вертикалі ніс задертий до гори на 1 десятку на 400мм довжини, а по горизонталі конусить на 7 соток на 400мм. Що мені більш ніж достатньо. Тепер головне щоб не збилися налаштування треба пластиліном заліпити , або синьою ізолентою замотати)))
  10. а який саме шпіндельний підшипник з діаметром зовнішньої обойми 72. Не підкажите номер ?
  11. хз думаю то нереально зробити. Щей так аби паралельно з направлючими станка. Якби була заводська посадка без зміщення то так обкатався і розточив завтулив розточив, а так хз
  12. А ви знаєте спеціаліста який погодиться зробити дану роботу щей на пошту їздити забирати відправляти ?
  13. А може хто знає спеціаліста на форумі який би взявся за те аби завтулити і розточити бабку ?
  14. розмір підшипника знаю бо міняв недавно. Їх там 2 шт ролікові . Підшипник 2309км 2 шт зовнішній розмір 100 внутрішній 45 , але прийдеться на шпинделі робити проточку в районі конуса там де з заводу втулка прилягає бронзова. Сам підшипник дешевий як борщ ))) від якогось трактора чи комбайна з редуктора)) Дед який це зробив відать хотів чим по дешевше. Але я би вам не радив таке робити краще знайдіть спеціаліста аби втулку бронзову нову зробити. Правда незнаю як воно з втулкою, але з підшипником мені здається сам шпиндель сильно послаблений від проточки під нього так як коли легко прижати рукою на патрон то індикатором фіксується відхилення 2 сотки , і це при мінімальному натиску кілограм так 10. Відповідно відрізання операція одна з найулюбленіших.
  15. теж над цим думав з самого початку, але в моєму регіоні спеціалістів які б взялися за цю справу незнайшов.((((