jko.engineering

Користувачі
  • Продажи

    3/5
  • Покупки

    7/5
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Нульова

1 підписник

Про jko.engineering

  • Звання
    Учасник
  • День народження 19.02.88

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Євген

Відвідувачі профілю

1 339 переглядів профілю
  1. Доброго дня! Є в наявності коробка швидкостей та іньші запчастини від фрезерного верстату 676 (Комунарас).
  2. Дуже дякую за інформацію!!! Є над чим серйозно задуматись... :-/
  3. Саме так, оптичні лінійки ідуть на модель “VM-6”, а на “VM-2/3” лінійки вже недоступні навіть опційно...
  4. Ну якраз представник "Haas" мене запевняє що "0,005" це цілком реальний показник на верстаті моделі "VM-3", причому на усьому ході столу!!! З інформації на сайті "Haas" модель "VM-3" ідеальний варіант верстату для виготовлення прес-форм та штампів, а в комерційній пропозиції з таблицею характеристик верстату є рядки: "точність позиціонування: +/- 0,005 мм.", та "точність повторного позиціонування: +/- 0,0025 мм.". Що, чесно кажучи, викликає великі сумніви, особливо після побачених фото наданих користувачами. А на рахунок вимірювання "0,005" не бачу в цьому ніякої проблеми з якісним мірним інструментом та мікронними індикаторами)))
  5. Була аналогічна ситуація з втратою координат. В один момент верстат почав робити заїзди в матераіл, причому різними осями. Перебрали всю механіку, замінили підшипники, також частково замінили електроніку. Нічого не допомагало, при перевірці індикатором все рівно пливли координати. Доки просто випадково не запустив тестову програму з вимкнутим шпінделем, в результаті ніяких втрат координат. Після заміни екранованого кабелю для підключення шпінделя до частотного перетворювача все стало знову працювати.
  6. Поліуретан купували двохкомпонентний у рідкому стані.
  7. Не секрет)) Покривали ролики поліуретаном самі.
  8. На осі "X" та "Y" поставили крокові двигуни NEMA 34; 5,5 A. На вісь "Z" поставили NEMA 42; 6 A. З подачами поки "граємось". На даний момент редукція 1:2, для фрезерування достатньо, для гравірування малувато. Тому зараз чекаємо на зубчаті шківи, щоб вийти на редукцію 1:1. Вже тоді зможу конкретніше сказати на які подачі вийшли.
  9. Доброго дня! Виготовляли під замовлення декілька поворотних стрічкових гріндерів такого типу. Частина деталей гартувалась, ролики покриті поліуретаном, швидкість обертів двигуна регулюється перетворювачем частоти. Зацікавить, звертайтесь))
  10. Це тимчасово, поки не придбаємо потужніші серводвигуни, бо ті що на фото трохи "заслабкі". А поки тестували успішно і на крокових двигунах...
  11. Ви праві, при переробці верстату під ЧПУ, монтувати на нього потрібно нові ШВП, підшипники, привода та ін.... Якраз заміняємо стару механіку та ставимо сучаснішу систему ЧПУ на верстат "Maho 400". Фото старі з сервоприводами. На даний момент запускаємо його не на сервоприводах, а на крокових.... Система ЧПУ "KFlop" https://dynomotion.com/KFLOP.html