NDU

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    100/5
  • Публікації

    288
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача NDU

  1. Дуже гарна ідея!!!! Найкращі Вам побажання. Треба підтримати дане починання.
  2. Дуже гарно виглядає!!! А ключики та болти він теж покривав (я так думаю вони стальні)?
  3. Так, патрон гарний, але мій станок 16б05п (норм. стан, не метлом ), під цей патрон, коштував дешевше ніж 1200 дол. Ще цікаво, нові польскі патрони хужі ніж патрони з ПНР, все таки прогрес йде вперед з новими станками та технологіями?
  4. Щупи для саперів, з матеріалів які були в наявності.
  5. Тримайтеся!!! Теж родичі та одногрупники в Чернігові. Нехай поздихають кацапські виродки, які вбивають наших дітей та людей......
  6. Як справи в Чернігові???? Чи можливо виїхали?
  7. Не має у нас площадки, у нас ВІЙНА, і якщо Ви десь відпочиваєте чи точите, то людей вбивають асвабадітелі-фашисти. Якщо не вірите подивіться на Харків та Чернігів. Вважаю провокаторів та любітелів путлерів - видаляти.
  8. Щось в даний час руки не підіймаються на роботу та ще й канонада не дозволяє. Сам зброю до рук не взяв (не служив та й старуватий), трохи стабілізується (поки й НП не має) буду виготовляти щупи для саперів, робив це й раніше на Донбас. Ще давайте в цій (або створити іншу) пропонувати послуги по виготовленню, допомозі, пропонуванню виробів (їжачки, інще) наданню якихось матеріалів друг другу для цього - для захисту України від окупантів. Все для фронту - все для перемоги! Зрадників та ботів банити.
  9. В мене відкривається - тоді https://reibert.info/ Российско-Украинская война, тут останні новини від Камрадів. А це Дудаев про українців
  10. Слава Україні!!! Смерть фашистсько -руським загарбникам! Не вже цей физофреник новий гітлер, думає зламати та знищити українців, я проїхався містом, постійно розмовляю з людьми і думаю що російські фашисти йдуть до нас на смерть. Всі сили проти ворога, любіть Україну!!! Ще прохання до модераторів банити всіх ворогів України та ботів, так це робиться на Українському Райберті. https://reibert.info/threads/rossijsko-ukrainskaja-vojna.486768/page-2561 Ще прохання писати українською мовою, так підтримуватимо свою країну - Не має мови - не має нації!!
  11. На роботі маються 6 різних німецьких верстатів з репатріації (токарний типа 16б04, невеликий гор-фрезерний, малогабаритні плоскошліф., строгальний, шліф. по дереву та фрез. по дереву), вони вже давно не працюють , але мрію коли будуть списувати (але це дуже проблематично) викупити малогабаритний плоскошліф та строгальний та попробувати відновити.
  12. Але ж таких станків осталися одиниці, метломщикам все одно, що відправляти в плавку. Він прожив майже століття, не вже хтось його не спасе????????? Можливо за кордоном є реставратори, які спасають такі верстати....
  13. Теж дивлюся на аналогічні патрони та не проти почути відгуки про дані та аналогічні патрони.
  14. Дуже цікаво, хто виробник, в основному станки до 1992-94 років випуску, а це по нинішнім часам майже новий, де такий "урвали".
  15. Ціни на FUWи та на TOSи не радують... Хоча всі станки в більш-менш нормальному стані дорогі, заводи (яких вже не має) майже все розпродали.
  16. Думаю форумчан цікавлять фото придбаного станка, так як люди придивляються та цікавляться станками, та буде цікаво дізнатися ціну, якщо не секрет. Поздоровлення з придбанням, а також з почином на форумі!!
  17. Маю 2 частотника - на одному 16б05п + НГФ (2 мотори) на іншому - точило (1,1) + 2м112, буде час зніму відео та виложу.
  18. 26 березня, це максимальний термін отримання, після нього можна відкривати спор на повернення коштів, зазвичай приходять посилки раніше, хоча свого в прошлому році чекав майже 2 місяця (пандемія...)
  19. Так дуже цікава ціна, Чи й собі взяти про запас, яка думка форумчан, все одно така модель у всіх продавців однакова, тільки ціни різні.
  20. Із даних дописів, виходить, що не дуже надійна дана модель. Ось форум на н их - https://mysku.ru/blog/taobao/58092.html, можливо там щось підкажуть.
  21. Підкажіть, маю 2 верстати - 16б05п та 675 (в процесі збирання, ремонт, фарбування). Пропонують придбати індустріальне масло І40А, чи брати та підійде на дані станки (начеб-то по паспорту для токарного І20А, для 675 - І30А)? Зимою працюю, в майстерні +5-+15 град. Ще чи в принципі підійдуть найдешевші автомобільні масла (Україна)?
  22. Якщо можливо, то й мені хоча б пачку, гадаю Viktor Pek поділиться!!!!
  23. Куплю або обміняю - вставки в патрон для швидкозмінного інструменту під КМ3 - потрібні вставки з наружним діаметром 34 мм (такі як на фото) під КМ1, КМ2, КМ 3. Чекаю пропозицій.
  24. Поновлю тему - Куплю або обміняю - вставки в патрон для швидкозмінного інструменту під КМ3 - потрібні вставки з наружним діаметром 34 мм (такі як на фото) під КМ1, КМ2, КМ3.