v63ua

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    29
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

4 Нульова

Про v63ua

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Віталій
    я задоволений отриманим товаром, продавець чемний.
  1. які габаритні розміри?
  2. Ну і закриваю питання про роботу калькулятора в режимі токарного станка, відповіддю на моє запитання до продавця подібних ("широкопрофільних" виробів)
  3. китайські комерсанти не були б на стільки успішними, коли би не використовували любу можливість для прибутку. тільки от в інструкції до прилада явно вказано на присутність функції, а по факту -ніт. ось "діалог" з продаваном піднебесної. у режимі фрезерного верстата функція калькулятора працює, а в режимі токарного верстата – ні. Гаразд, я оновлю вас незабаром функція обчислення не активна в токарному режимі. Цікаво, чому він не активний у токарному режимі? чи є спосіб це виправити? може є якийсь правильний софт? чи можна завантажити правильне програмне забезпечення на DRO? потрібно внести зміни в програмне забезпечення. якщо вам потрібна ця функція, зв’яжіться зі мною та купіть у мене наступного разу.
  4. подлубався з пошуком в інтернеті,-ну й ось що впало в око, можливо це і є причиною запиляності саме цих уци під фрезерні роботи, цікаво побачити відповідь продавців (питання їм я надіслав) і ще з цікавого,моделі, що на фото -мають проблеми з калькулятором(в токарному режимі)
  5. зрозумів, схожа проблема-я задав питання продавцю,-може щось підкажуть (скоріш китайці недопиляли фірмваре) на токарний ще не вішав(коли б його приліпити на фрезер,то й не взнав би за таку траблу)
  6. калькулятор не працює? чи лінійок не бачить?
  7. Вітаю всіх. Може вже було десь(на антиподному сайті проскокнула така проблема, але рішення не знайшлось),-а проблема в тому, що на всих режимах ,крім токарного-калькулятор справно працює, при спробі в токарному режимі(двух і трьохосному) активувати калькулятор-реакція на кнопки звукова є і все-ні входа в калькулятор ні відображення немає. Розумію, що може бути косяк уци, але може хто має рішення? Буду вдячний за любі підказки.
  8. если не в тягость-то ,посмотрите...потому как хочу до какого-то результата довести гитару
  9. куплю гитару на тв (4-6), можно сами шестеренки, без приклона.