Sni-ivan

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Sni-ivan

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Іван
  1. Хотів би почути проедставників виробників...
  2. На російському чипмейкер знайшов пост "Сам ничего путного по теме сказать не могу))) Но со слов товарища по работе одну и ту же программу с одинаковыми режимами дусан тянет хаас встает колом. одним словом мой товарищ за дусаны)" На скільки це відповідає дійсності?
  3. Ваша думка має право на життя...., але мене насторожує відсутність негативу про Doosan. Або дійсно нормальні станки, або ще люди з досвідом роботи на них не приєднались до дискусії.
  4. Добрий день, Іван. Ствердження, що HAAS використовує систему FANUC – невірне. HAAS НЕ використовує і ніколи не використовув системи ЧПК FANUC у своїх верстатах. Відповідно ми НЕ здійснюємо сервісну підтримку для ЧПК верстатів HAAS. DOOSAN використовує системи ЧПК FANUC у своїх верстатах. Відповідно ми здійснюємо сервісну підтримку для ЧПК FANUC верстатів DOOSAN. --- Антон Грицуляк ФАНУК УКРАИНА тел. +380(44)531-55-50 моб. +380(67)505-56-58 e-mail: [email protected] web: www.fanuc.ua Це офіційна відповідь фанука.
  5. Є ще один суттєвий момент. Не секрет, що зараз ринок праці в Україні сильно залежить від спеціалістів, яких все менше.... Для нас це перший станок і готового спеціаліста ми не маємо. Саме тому сервісна підтримка і навчання стоїть на першому місці після надійності.
  6. Саме так і було зроблено. Попередньо розглядали всіх. Після фільтрації лишились Haas I Doosan. DMGMori не прошов по бюджету і сервіс вони тільки почали налагоджувати (хоча техніка дуже якісна). Haas має власну стійку, Doosan використовує стійку fanuc. В Doosan цільна станина, в Haas ні. На типових моделях в Haas більша Х координатах, в Doosan Z. Всі вони добре розповідають про власні станки. Саме тому я підняв цю тему, щоб дізнатися про зручність, сервіс і надійність станка.
  7. Зараз стоїть питання вірного вибору. Сьогодні спілкувались з Haas. коротко: 1. ЧПК - своя, Fanuk офіційно від них відхрещується 2. Програмне забезпечення на комп'ютер технологу можно купити тільки в Польші, радять ставити ломане - це не впливає на гарантію. 3. Навчання програмістів - теж Польша 4. Замість своїх переваг - обливали лайном Doosan. 5. На питання переліку підприємств з Haas довго думали і ніякої конкретики. Що порадите? Станок перший, треба зробити вірний вибір, щоб потім не гризти лікті!!!
  8. Плануємо придбати токарно-фрезерний верстат. Розглядаємо Haas і Doosan. Якого виробника обрати. Критерії: Надійність Витривалість Точність Зручність Універсальність Сервіс