ОЛЕКСА

Користувачі
  • Продажи

    13/5
  • Покупки

    21/5
  • Публікації

    468
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3

Усі публікації користувача ОЛЕКСА

  1. Вітаю. Зупинився на такій конструкції модератора. Чашки давляться в два захода, проточуються ззовні, торцуються. Набирається потрібна кількість на пруток з різбою М6, сварюються. В корпусі труби робимо внутрішню проточку на потрібну глибину. Вставляємо блок сепараторів та завальцьовуємо край. Від різбового з'єднання в цьому місці відмовився, виходить набагато швидше і легше по вазі. З сторони дульної різби, ставимо пропку на різбове з'єднання, сваркою точково фіксуємо. Після цього сверлимо пропку і нарізаємо різбу, дотримуємося габаритів посадки.
  2. Друзі, вітаю. Підкажіть з чого можна зробити антирикошетне покриття зовнішньої сторони бронеплити? В ідеалі то був би кевларовий пакет, але. Бачив у продажі балістичний войлок товщиною 8мм, тільки не знаю, як він буде працювати. Знайомий казав, шо робили з декількох наклеїних шарів лент з ременів безпеки авто. Бачив також що роблять з гумової транспортерної ленти. Ось і вагаюсь над вибором. Плита з Hardox 600, товщиною 6мм. Будь ласка, підкажіть хто в темі.
  3. Дякую. Почув.
  4. Друзі, вітаю. Знайшов у мережі фото внутрянки "виробу", маю схожий, працює добре. Підкажіть, як саме виконано зварювання перегородок і трубки? Думаю, що контактрою зваркою, але щось беруть сумніви відносно зварювання цілим пакетом. Якщо хтось в темі, будь ласка підкажіть.
  5. Так, але хочу реалізувати двохконтурну схему, а там саме звичайні тарілки. Ось фото вставки в глушник, зварювання півавтоматом.
  6. Зробив приспособу для пресування лійок
  7. Сьогодні пробував приварити лійки до трубки контактним зварюванням- голяк. Пробував на токарному, методом тертя, дуже схоже, що це саме той метод, але треба робити спецоснастку і встановлювати динамічний тормоз на токарний, складний це процес. Більш схиляюся до зварювання напівавтоматом на оправці, з подальшим проточуванням.
  8. Дякую, друзі. Товариш ніби вже замовив, пообіцяли завтра-післязавтра відправити (наложка).
  9. Так, пусто. Зранку дзвонив на контакти, але пусто.
  10. Друзі, не повірите. Сьогодні шукав глушник для знайомого, треба терміново і фіґ знайшов, немає ? Може хто має на продаж під 5,45 (24*1.5), пишіть в особисті, ДУЖЕ треба вже.
  11. Треба закупорити вихідний отвір, і залити туди розчин керосину + вайтспиріту, через добу прокалатати і вилити. Промити теплою водою з миючим і просушити.
  12. Треба спробувати полуавтоматом зварити.
  13. Що цікаво, то гази, які виводяться з камери попереднього розширення, потрапляють у зовнішній контур і потім в останню камеру-сепаратор, де б'ють у потік газів, який іде по центральному каналу глушника, чим сповільнюють їх (на мою думку).
  14. Ось, робив рентген своєї банки, нутрощі із заліза, також думав за зварювання тертям.
  15. Глушник.
  16. Друзі, різба М5,56*0,8 стала в коробку Емки, як рідна.
  17. Друзі, вітаю. Будь ласка, допоможіть по різьбі, шукаю плашку. Болт повинен вкручуватися в американську приблуду. Вкручував болта ф6, на болті нарізалася різба діаметром ф5,55мм, шаг різби наближений до 0,8мм Шукаю плашку, щоб зробити нормальну різбу. Друзі, допоможіть, терміново.
  18. Сьогодні "запиляв" болта, буде можливість вкручу, сфотографую і виставлю. Маю надію, що підійде, бо по розмірам то повинен.
  19. Та немає комплекту на дюймові, лише метричні ?
  20. Сьогодні спробую точнути.
  21. Богдане, щиро дякую, але якщо зовнішній діаметр ваших болтиків є 6,3мм, то нажаль вони не підійдуть. Треба болтикі із зовнішнім біля 5,5- 5-6, та шагом наближеним до М0,75-0,8
  22. То виходить, що підійде плашка √12-32 ? Завтра спробую різнути станком.
  23. Сюди треба. "Гуманітарка"
  24. Довжина болта біля 12мм, в понеділок зможу сказати точно.
  25. Друзі, вітаю. Куплю метчик 5/8*24, бажано перший і другий номер.