Лівша

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    29
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

4 Нульова

Про Лівша

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Лівша
  1. Доброго здоров'я, де можна замовити, купити шестерню на 55 зуб в гітару 1а616, для нарізки 11 ниток на дюйм?
  2. Я теж так думав, в нас взагалі їх мало і так сталось що саме на чермет здали 1а616, можна сказати, станок сам знайшов власника.
  3. нарив у відгуках: https://www.youtube.com/watch?v=jPD76Pdl1Tc 1а616 Примерно в это же время приобрёл такой же станок. Только мой был полностью разобран. Вот уже второй месяц собираю. От коробки отказался сразу, двигатель примерно 3квт.,1500об.(нет шильдика) через частотник 4квт - крутит легко, пробовал остановить - бесполезно.
  4. так от я теж дивлюсь в їх сторону, на "круті" шось не хочеться))) підтримую вітчизняного виробника)). Як він в настройках? Я в електриці делітант, навчивсь тільки підключати 3-х фазні двигуни в 220 і то , якось випадково)) Ще питання: від одного частотника запітується один двигун, чи можна більше, по черзі? Подякував.
  5. Можна марку частотника? Я просто бачив Їжака з двигуном 1,5квт 1500об/хв , 220в і з частотником 1.5 квт. З двигуна контрпривод 1/2 і далі 1/1.
  6. я собі зробив сам,був доступ до фрезерного і плоско-шліфувального і токарного станків, вийшло добре, хоч і сумнівався, що взагалі щось вийде)))
  7. Вже првіз додому 1а616 з металобрухту і перетягнув через поріг гаража))) хай привикає
  8. мабуть 1А616 дякую, завтра його гляну. поступила ще інформація, що барахолять наш мясік, теж хочу глянути.
  9. Свій ТВ-6М брав без спроби проточити, якби попробував, то мабуть не взяв би))) Видно що станок мало працював, ізносу лінійка не показала. Прохлопав зламаний зуб кулачка №2, а патрончик польський, кулачок б/у 300-350грв. та ще й найди. Купив нового патрона з кулачками (нашого), прохлопав трошки злизану шестерню в ПБ, але не критично. Коли вдома попробував точити, чуть не заплакав, вібрація. Почав вивчати причини, знайшов, не прилягає різцетримач, він як на шарнірі, пішов до кума, відшліфував салазки та базу різцетримача-супер, вже точить))) При відрізанні дробить, піджав підшипник шпінделя, о -вже краще. Думав туди втулити конусні підшипники, але ще рідні тримаються. Якось так))
  10. Невже така проблема взяти в когось лінійку ШД-500? Так тоже опит треба, можна різну подачу втулити і глибину різання. Точити звичайно треба, щоб відчути станок, зробити чистовий прохід і зробити заміри хотя би в 2-х крайніх точках. Заготовку то точно-не менше 35мм.
  11. Трошки провів роботу: дзвонив в Київ , питав за відновлення направляючих станини , взяли для прикладу 16К20. Сказали, що ремонт направляйок станка буде коштувати 30000грв. "Різануло" трохи по вушах(( Далі знайшов фірму в Бердичеві, прикладом був 1м61,(станина довжиною мабуть метр?), прикинули що буде коштувати не менше 7000грв., дивлячись від ізносу і +підкладки. Привозь помиту станину, робим не на каліні. Приблизно так. Сьогодні зайшов у "токарку" , там після пожежі (років 5-7 тому) стоять станки, один скожий на 16 к20, житомирський завод станків автоматів, другий малий, марка не відома щось середнє між ТВ-6 і лт-10 по розмірам. Для дому доволі класний станок, тим більше на ньому не видно вироботки, кажуть не працював. Пішов до директора щоб той продав, сказав собі треба. Це з тих не собі -не людям. Так і буде там ржавіти. Шкода, він мені сподобавсь.
  12. ось цей станок https://www.(название сайта, их трех букв, который непроизвольно считается некоторыми, местом сосредоточения мошенников).ua/uk/obyavlenie/tokarniy-stanok-1a616-IDvS1nu.html#417b756b3c Токарний по металу модель 1а616, в робочому стані, двигун 3 квт. Винторіз, все в комплекті, люнет, ключі, вироботки на станині немає. Можна провірити. п.с. чим вони (Слово удалено системой) міряли??? Доскою після фуганка?
  13. Да, все-таки, як Ви кажете Я тільки його включив і той грохочущий звук мене навів на думку: годину роботи і ти глухий, може тому діду і було добре)) Взагалі враження про той станок: з однієї сторони він комплектний, задня бабка хороша, але він задрочений конкретно, мабуть ще штука баксів вляже в нього. Конструктивно він мені сподобавсь, але жити в гаражі і відновлювати його не має часу. дивився ще 1м61 в нас: то на ньому хоть точити можна, хоть там і провал направляйки біля патрона, щуп 0.5мм вліз легенько, більшого не було в наборі. Задня бабка -вбита, піноль теліпається . Але власник вперся в штуку баксів і все. Хоч бери, хоч ні. В Херсоні продавався 1М61 за 19000 грв., то його забрали. За такі гроші я би теж забрав під відновлення.