serzh7788

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    149
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача serzh7788

  1. Ніколи не возив станки вагою в тону,стикнувся з цілою купою незручностей і не точностей,які не міг передбачити.Все робив с ходу,по мірі виникнення проблем
  2. і третя серія.Ще буде трохи про пофарбування і зборка в майстерні
  3. ВІтаю! Прикупив я собі круглошліфувальний станочок Waterbury. До вашої уваги відео поїздки за станком
  4. Вибачте,що довго в тему ніц не писав,але ось вам відео по відновленню круглошліфа ось друга серія
  5. Ось може знадобитися тому,в кого шестерні пластикові
  6. Прикольно,але обмежує оброблювану деталь,більше 100 мм буде проблема.ставитии з іншого боку супорта то бабка буду упирати,треба центри довгі.Гіморой коротше
  7. Шліфмашинку поставив? Клас! Я собі купив на великій станок,зніму обзорне відео,закину
  8. Де ви там побачили не прилягання до станини?Навпаки сток у мене не прилягав,а я набором підкладок латунної фольги добився 90 градусів,повне прилягання.Задня прижимна до направляючої бронза(вона несе основну нагрузку) а перед латунь.Буде можливість поміняю на бронзу,але після року роботи розібрав,видимого зносу не побачив.Замір показав 2 сотки,які рішаються підтяжкою гайки.На поперечку нема місця,як побачу розумне рішення,то поставлю
  9. Давно не заходив.Останне відео по встановленню трьохфазного мотора
  10. Ось мої самі перші відоси на каналі,зробив з дюральки 4 деталі
  11. А стружку як ловите?Я от подумую за додаткове "висувне" корито для стружки і зливу СОЖ
  12. Овальні отвори під болти спасають.В мене станок взагалі не прикручений,працює без проблем.Після модернізації на 3х фазний мотор ваги суттево прибавилося і додаткові опори регульовані під плитою на якій мотор кріпиться.Жорсткістю задоволений.
  13. Перший напевно апгрейд ось відео
  14. Класні роботи! Клієнтів вам побільше! Всіх з Паскою. Христос Воскрес!
  15. Респект! цікаво взнати в побудові ціни питання.Скільки в середньому деталька виходить,чій матеріал і скільки часу йде на виготовлення однієї детальки.
  16. але можем,як треба.Я спец під той проект купив станок,але зробив вже сотні робіт з того часу
  17. Ну до всього треба підходити з головою.Ви знімали 1 мм по сталі на якому діаметрі? я на 50 + .Різниця в тому що я буду робити з меншою нагрузкою на мотор і довше ніж на штатному моторі без всяких перегрівів.Коли я працював з деталями до Яви( кидав відео вище) то я після години роботи діаметр 170,зйом 0.05 мм на сторону в мене мотор так грівся,що я чекав добру годину поки він остине.Звісно, вам вирішувати бути чи....
  18. Щось здохло,або мотор,або електроніка.Виясняти нема бажання тай грошей на це жалко.Якби був в Україні то віддав за пару карбованців(на морозиво).Але коли поїду то хз.
  19. Ну в Стіва Джордана вже рік працює і не лопає.Не обов'язково постійно сердлити 19.5 мм отвори і по 2-3 мм на сторону дерти сталь.Це було просто тест можливостей.
  20. Ніяк! 250мм просто не потягне. Я обробляв 175 мм(180 мах розмір),то по 5 соток шкромбав дюралій.Ось відео
  21. В мене після цього апгрейту на сторону зйом 1 мм при 50мм заготовці сталь 45 приблизно(аналог в США).Алюміній не пробував,але думаю що 2мм без проблем буде гризти.Подивіться як тихо мотор працює,я б навіть сказав що тихіше за то 600Ватне чудо що було.
  22. На такий діаметр є різець і МОР(СОЖ)
  23. Вітаю! Ось обіцяне відео тесту станка після встановлення 1.1 кВатного 3х фазного станка.Свердлив сверлом 19.5 мм без попередньої засверловки меншим свердлом.
  24. Ось доречі обіцяні апгрейти по станочку.Відео вже давно відзняті,треба відредагувати лише.
  25. Мав на увазі реверс подачі,шпіндель в тому самому напрямі обертається.