AlexandrNM

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача AlexandrNM

  1. Розкажу про свій досвід спілкування з Інтаймом. Зі Львова відправили мені релінги , по накладній малися приїхати за 3 дні . Їхали вони 10 днів мало того , приїхали поломаними , коли винесли посилку один край гойдався що свідчило про поломку і при огляді підтвердилось. Доречі коли розпаковував їх як вітром поздувало, поховались.Склали претензію чекав тиждень повернули 200 грн , після дзвінка до головного офісу , а могли б повернути всі 600грн ,тому як продавець поставив вартість 200 грн . Також допомогло те що продавець зробив фото посилки з номером та наліпкою "осторожно хрупкое " , вони такого козира не очікували. Бо посилку винесли потріпану , під іншим номером та без відповідної наліпки .Показав їм фото то щелепи повідвисали. Доречі це вже друга поломана посилка але тоді з'їхали , мол пакували не ми значить не відповідаємо , все. То ж при відправці -обовязково робити декілька фото чи відео посилки . -ставте реальну вартість а то і більшу. -наліпки теж обовязково . -пакують теж вони про це є відмітка в накладній . З Інтаймом попрощався. О
  2. Терморегулятор еще есть?
  3. До метричного комплекту не дістає тільки 105-ї .
  4. Привіт всім власникам 1Е61М. Пропоную на обмін нову широку шестерню 75, потрібна на 105.
  5. Такий варіант не розглядали ? https://www.(название сайта, их трех букв, который непроизвольно считается некоторыми, местом сосредоточения мошенников).ua/obyavlenie/frezerniy-stanok-IDxhgYe.html
  6. З5 ,60, знайшов на барахолці, попадались 104 ,106 ,широка на75 ,та різні менші. На (название сайта, их трех букв, который непроизвольно считается некоторыми, местом сосредоточения мошенников) була на 105 за 100грн , але пошкоджені деякі зуби,постав таку буде їсти зуби сусідньої, небрав.
  7. Куплю змінну шестерню М1.5, Z105, Z35 , d25 ,b20 або аналогічні, головне - перші два показники.
  8. Посадковий d=25, ширина вінця 20, m1,5, z105, зовнішній діаметр розраховується по формулі.
  9. Сумна картина. Мабуть за дуже недорого.
  10. Ви ж працюєте в с Уланів, заїдете по ходу на пошту заберете деталі.
  11. Не панікуйте, є код посилки взнати де вона не проблема , на посилці Ваш номер телефону, прибуде на пошту, Вам зателефонують.
  12. : Вінницька область ,Хмільницький р, с. Уланів. Дорош Віталій Миколайович. тел. 0979675559.
  13. Зустрічайте посилку, 0875000058196, Укрпошта.
  14. Привіт усім. Так як маю авто, постала необхідність проточити гальмівні диски.Ті методи що є на теренах інтернету, мені не дуже подобаються в плані вибору бази, тому робив так. Була виготовлена оправка-копія ступиці ,після встановлення в патроні проточена в 0 ,на ній жорстко закріплено сам диск. Налаштування станка оберти 50 подача 1, поздовжня фіксується, клин малої поздовжньої затягуєм ну і тд
  15. Перевів. Швидкого одужання сину.
  16. вентилируемые диски всегда с балансировкой.По торцу часто видна фрезеровка-совершенно верно есть. Вам бы свои диски доверил.
  17. Да нет Дима, просто у каждого свои подходы кработе ,качеству. Конструктивные замечания приветствуются ибо в споре рождается истина. Удачи.
  18. Толково, Ваша робота? Бачив це відео в Yutub раніше, поставив лайк
  19. Диски точились свої, з VW Caddy, початкова товщина 22мм кінцева 18мм- допуски виробника. Після проточки товщина становила- 20мм, - 50% зносу. Нормальнї якості нові, наприклад TRW коштують 2500грн.і то попадаються неякісні, а ціна на оригінал втричі. Проточка на СТО на машині коштує 600грн, по Києву, у оффіційного дилера VW -1200грн і скрізь попередній запис за 4-5 днів. Металообробка для мене хоббі, заробляю нормально іншим. Станок купив з метлому відреставрував, перебрав часу пішло більше року + запчастини, тому і закрив від чугунної крихти та пилу яка не гріше абразиву убиває станок, бо деякі тролі пишуть" обмотал" та мені по.... Приладу зробив з половинки чугунного корпуса маслонасоса, валялась, - 30 хв роботи, сенс в тому щоб не тільки педаль гальм не била, а щоб підшипник ступичний не вбивався биттям колесного диска. Короблення дисків - є таке. В мене на СТО працюють товариші,та і я машину знаю не тільки з боку керма і можу багато чого, так чув від них про такі випадки. Якщо неякісні диски, при нагріві на них попадає вода і їх веде, можна звичайно їх проточити але це до слідуючої калюжі. Проточується тільки виробка від колодок, тобто вирівнюються робочі поверхні, базові поверхні трогати не можна. ІМХО.