Курц

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    13/5
  • Публікації

    141
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

20 Нульова

Про Курц

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 27.02.71

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина

Відвідувачі профілю

800 переглядів профілю
  1. Щоб мотор не горів, поміж катушок впихається ось така штучка. І вже через неї ток на котушку магнітного пускача. https://www.simant.com.ua/product/termopredokhranitel_samovosstanavlivayushchijsya__120c.html Любий асинхронник дуже просто переробляється у крутий двосторонній. Ось я парочку переробляв. Без преса, там не дуже то і сильно впресовано. На нові вали запресовував плотніше а ніж були із заводу. П.С. теж не знав як воно називається. Точило та й точило.......
  2. Хлопці, а навіщо гріти воду сонячними електропанелями? А одразу, через сонячний колектор, не можна?))))) В чому прикол перетворювати сонце у електрику а потім електирику у тепло? Хіба на пряму не ближче? В сенсі по грошах.))))
  3. Замовляв і я Віталію пару шестерень. Робота дуже пристойна. Виконано точно, повне розуміння справи. Гартовані міцніше а ніж мої рідні. Порівнював напилком. Жодних нарікань. Щиро вдячний. П.С. На фото жовтенька рідна, від станка, для порівняння.
  4. Уся прелесть її в тому що вона проста як двері. Робиться на коліні за пару год. І закриває майже усі проблеми із шпонками на валах, свердлінням великих отворів, а також роботу розвертками, у пластинах, тягах, навісках. Ну і фрезування площин теж без проблем. Для точнішого використання просто виставляється по індикатору.
  5. Мій лиш на білих та блискучих підбрехує. А так все нормально. Перевір на усьому що крутиться. Що є під руками та в майстерні. Може у нього просто відраза до того мотору.))))))
  6. Вал блискучий? Тоді він ловить не лише відбиток від стрічки а і усі "зайчики" що відбиваються від самого вала. Затемни місце виміру. Увесь вал по кругу окрім відбивної стрічки.
  7. Роздуми з приводу станка. 1. При товщині менше 5 мм жодні леза не підходять. тільки шкурка. 2. Подача тільки авто. при ручній буде гуляти товщина. 3. Швидкість подачі обовязково повинна регулюватись. Плавно, а не шківками. 4. Шкурка тільки на барабан. Гріндерний стіл не піде. Там опір подачі перевищить міцність бамбука в колінах. 5. Прижимні ролики повинні бути резинові. Проблема бамбукових кілець, ривків при полачі, переломів (розчавлювання по кільцях) знімається сама собою. Прижим резинових роликів теж повинен регулюватись. 6. Верхню частину, з бугорками кілець, запросто вирівняє другий вал зверху. В чому проблема? 7. Про відвід пилу не забувайте. П.С. Мав справу з бамбуком, давно... Шкода що я далеко. Цікава затія, можна було б і погратись......