Курц

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    13/5
  • Публікації

    141
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Курц

  1. Щоб мотор не горів, поміж катушок впихається ось така штучка. І вже через неї ток на котушку магнітного пускача. https://www.simant.com.ua/product/termopredokhranitel_samovosstanavlivayushchijsya__120c.html Любий асинхронник дуже просто переробляється у крутий двосторонній. Ось я парочку переробляв. Без преса, там не дуже то і сильно впресовано. На нові вали запресовував плотніше а ніж були із заводу. П.С. теж не знав як воно називається. Точило та й точило.......
  2. Хлопці, а навіщо гріти воду сонячними електропанелями? А одразу, через сонячний колектор, не можна?))))) В чому прикол перетворювати сонце у електрику а потім електирику у тепло? Хіба на пряму не ближче? В сенсі по грошах.))))
  3. Замовляв і я Віталію пару шестерень. Робота дуже пристойна. Виконано точно, повне розуміння справи. Гартовані міцніше а ніж мої рідні. Порівнював напилком. Жодних нарікань. Щиро вдячний. П.С. На фото жовтенька рідна, від станка, для порівняння.
  4. Уся прелесть її в тому що вона проста як двері. Робиться на коліні за пару год. І закриває майже усі проблеми із шпонками на валах, свердлінням великих отворів, а також роботу розвертками, у пластинах, тягах, навісках. Ну і фрезування площин теж без проблем. Для точнішого використання просто виставляється по індикатору.
  5. Мій лиш на білих та блискучих підбрехує. А так все нормально. Перевір на усьому що крутиться. Що є під руками та в майстерні. Може у нього просто відраза до того мотору.))))))
  6. Вал блискучий? Тоді він ловить не лише відбиток від стрічки а і усі "зайчики" що відбиваються від самого вала. Затемни місце виміру. Увесь вал по кругу окрім відбивної стрічки.
  7. Роздуми з приводу станка. 1. При товщині менше 5 мм жодні леза не підходять. тільки шкурка. 2. Подача тільки авто. при ручній буде гуляти товщина. 3. Швидкість подачі обовязково повинна регулюватись. Плавно, а не шківками. 4. Шкурка тільки на барабан. Гріндерний стіл не піде. Там опір подачі перевищить міцність бамбука в колінах. 5. Прижимні ролики повинні бути резинові. Проблема бамбукових кілець, ривків при полачі, переломів (розчавлювання по кільцях) знімається сама собою. Прижим резинових роликів теж повинен регулюватись. 6. Верхню частину, з бугорками кілець, запросто вирівняє другий вал зверху. В чому проблема? 7. Про відвід пилу не забувайте. П.С. Мав справу з бамбуком, давно... Шкода що я далеко. Цікава затія, можна було б і погратись......
  8. А хоча б табличку переписати не можна? Які параметри треба і які підійдуть.?
  9. П.С.2 Теж напрягає ліва різьба м12. не ясно як має ставитись деталь на цей кінець. При можливості він неї треба відмовитись та продумати щось щоб її замінити. Бо, у токарів, може і відшукається такий мітчик щоб зробити, а от потім, кожен раз, треба бігати до них по болти.
  10. Навіщо підшипники з плаваючим корпусом? Що там буде прогинати вал на відстані 41мм один, підшипник, від другого? Я б зробив би просто трубу з двома, простими підшипниками, як суцільний корпус. За нього і кріпив би далі. П.С. Коли це пробний варіант. Коли не має впевненості у дієздатності механізму то не варто морочити голову дорогими матеріалами. Робіть з самого простого металу. Там, я так зрозумів, до кінцевого варіанту, буде ще купа переробок. переточок та усяких змін. А от як вже запряцює машинка то вже і про нержу подумати можна.
  11. Варіанти вирішення осі "пяного підшипника" що зустрічав в техніці. Малював на скору руку але зміст , думаю, зрозуміло. П.С. Головна умова, як вже казали, перетин вісі вала та підшипника має бути строго по центру підшипника. Найпростіше того досягти втулкою з косим отврорм. Такий механізм тягає ріжучі ножі на комбайнах. Варіант з косою різьбою на менших навантаженях. В храповиках чи на якихось подачах. П.С. Ні які підкладки, ні які відгинання, ні які косі зажими не проходят. Буде вібрація що у асфальтоукладчика.