Виктор Смирнов

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    70/4,97
  • Публікації

    1 307
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    33
`

Виктор Смирнов останній раз здобув день на листопада 10 2023

Виктор Смирнов має найбільш улюблений контент!

Репутація

790 Відмінна

1 підписник

Про Виктор Смирнов

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Виктор

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

15 930 переглядів профілю
  1. Микроэлектроника вообще многогранна. Всё зависит от её производителя в первую очередь от тех номиналов которые должны быть заложены и выдержаны за счёт ничего не украденного и не сокращённого цыкла процесса , а потом ещё тщятельно проверенного. Что-то полетит в космос, военным, на ответственные процессы, в сложные климатические условия, а что-то не совсем кондиционное пойдёт в большенстве в бытовуху и при поломке на каждом углу можно отремонтировать и тут уже как повезёт. Время летит быстро и всё меняется, куда делись катушечные и касетные магнитофоны, громоздкие видиомагнитофоны, плэеры, CD плэеры? Что сгорело а большенство рабочее, но никому не нужное. Мне на продольную подачу с 120 Вт. мотором, пч на 750 Вт за 34$ хватает за глаза, Накроется -отремонтиую, куплю новый, а может к тому времени меня не будет или токарных станков, все будут металическое печатать на принтерах, которым попутно будут подпирать кофемашину.
  2. В мене теж такі, той - наш, працює з 2012 року, на двигунах 0.55; 1,1; 0,750 квт. нарікань нема, якщо зайвого нічого не накрутите. Малий китаєць вивил на зовнешне керування- питань поки нема.
  3. Фрезеровать на горизонталке , калить , и шлифовать.
  4. Если с финансами напряг, то ставь что имеется в наличии, сможешь сразу работать. Проблема не в установке мотора, а диаметрах вала мотора и отверстии шкива. Слабому мотору нужен шкив с малым отверстием, при последущей утановке более мощного мотора, отверстие можно быстро расточить, а вот уменьшить его будет сложнее.
  5. Є планетарка і різцетримач з ручкою. В пріват.
  6. А в мене на наждаку теж такий, + тумблер на 3 положення/ Дуже ручно коли працюєшь з алмазними кругами.
  7. Як що Вам потрібно n12, то на тв-16, доволі точний результат 50;60;55;65.
  8. Шестерню на 100 зубів краще докупити, ( на жаль, Ви не назвали марку верстата) Для отримання дюймових різьб бажено мати в наборі шестерню на 127 зубів. Дюймові таблиці до деякіх верстатів в тому числі до деяких "n" мають видхилення і доволі велики , про що узнаете коли вже зробите ту різбу, даже прога не допоможе. Всі нові дюймові значення перевіряю на практиці і роблю помітки в таблицях, щобне було проблем в майбутьнему. Ось таблиця для орієнтиру, що шукати.
  9. Дякую!
  10. На сйогодя фрезерний верстат виглядає так Привід "Lenze 534" з невеличкими додатками. Працюе набагато краще замагазинний варіант, цілий день.
  11. З відкиль ця частина, з якого обладнення і де вона використовувалася? Сама по собі в повному сборі вона пів заточного, але тільки для дуже дрібного інструменту.
  12. Он його швидко ухондикає.
  13. Доробити обов"язково треба, бо окрім вас цього ні хто не зробить и користі не пренесе ні вам, ні вашим послідовникам!
  14. Дороблюю почате ранійше. Швидко не виходить бо абіціозні забаганки. Виключно саморобним назвати тяжко, але на мій погляд тупо самому точити кульки, щоб зробити підшипника. До того я використовую те що в мене валяєтся по кильки рокив і намагаюсь мінімально вкладати грошей в кожну діталь.