Виктор Смирнов

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    73/4,97
  • Публікації

    1 310
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    34
`

Виктор Смирнов останній раз здобув день на квітня 4

Виктор Смирнов має найбільш улюблений контент!

Репутація

797 Відмінна

1 підписник

Про Виктор Смирнов

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Виктор

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

16 000 переглядів профілю
  1. Вам пропонують правильні рішення, а Ви вперто супротивитесь. З 0,05 сотками, з куцею станінаю, з вашім ніком, можно ще років 5-7 працювати на верстаті без втручання в нього.
  2. Мабуть за це його вигнали з форуму. Зазвичай шабрят коли у Вас для цього все є, коли станина завелика, а ії перевезення туди-сюди не мало коштує. То може дійсно прорацювати це питання і віддати на шлифовку и невитрачатись на обладнення и не витрачати свій час?
  3. Ніколи не пізно НЕ робити. ))
  4. Микроэлектроника вообще многогранна. Всё зависит от её производителя в первую очередь от тех номиналов которые должны быть заложены и выдержаны за счёт ничего не украденного и не сокращённого цыкла процесса , а потом ещё тщятельно проверенного. Что-то полетит в космос, военным, на ответственные процессы, в сложные климатические условия, а что-то не совсем кондиционное пойдёт в большенстве в бытовуху и при поломке на каждом углу можно отремонтировать и тут уже как повезёт. Время летит быстро и всё меняется, куда делись катушечные и касетные магнитофоны, громоздкие видиомагнитофоны, плэеры, CD плэеры? Что сгорело а большенство рабочее, но никому не нужное. Мне на продольную подачу с 120 Вт. мотором, пч на 750 Вт за 34$ хватает за глаза, Накроется -отремонтиую, куплю новый, а может к тому времени меня не будет или токарных станков, все будут металическое печатать на принтерах, которым попутно будут подпирать кофемашину.
  5. В мене теж такі, той - наш, працює з 2012 року, на двигунах 0.55; 1,1; 0,750 квт. нарікань нема, якщо зайвого нічого не накрутите. Малий китаєць вивил на зовнешне керування- питань поки нема.
  6. Фрезеровать на горизонталке , калить , и шлифовать.
  7. Если с финансами напряг, то ставь что имеется в наличии, сможешь сразу работать. Проблема не в установке мотора, а диаметрах вала мотора и отверстии шкива. Слабому мотору нужен шкив с малым отверстием, при последущей утановке более мощного мотора, отверстие можно быстро расточить, а вот уменьшить его будет сложнее.
  8. Є планетарка і різцетримач з ручкою. В пріват.
  9. А в мене на наждаку теж такий, + тумблер на 3 положення/ Дуже ручно коли працюєшь з алмазними кругами.
  10. Як що Вам потрібно n12, то на тв-16, доволі точний результат 50;60;55;65.
  11. Шестерню на 100 зубів краще докупити, ( на жаль, Ви не назвали марку верстата) Для отримання дюймових різьб бажено мати в наборі шестерню на 127 зубів. Дюймові таблиці до деякіх верстатів в тому числі до деяких "n" мають видхилення і доволі велики , про що узнаете коли вже зробите ту різбу, даже прога не допоможе. Всі нові дюймові значення перевіряю на практиці і роблю помітки в таблицях, щобне було проблем в майбутьнему. Ось таблиця для орієнтиру, що шукати.
  12. Дякую!
  13. На сйогодя фрезерний верстат виглядає так Привід "Lenze 534" з невеличкими додатками. Працюе набагато краще замагазинний варіант, цілий день.
  14. З відкиль ця частина, з якого обладнення і де вона використовувалася? Сама по собі в повному сборі вона пів заточного, але тільки для дуже дрібного інструменту.