дублер

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    148
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача дублер

  1. AIL Дуже сподобалось як ви застосували компьютер для точення дрібних деталей . Треба й собі щось таке зробити.
  2. Якщо наші кулібіни в АС Приводі так само роблять то я вибираю двигун постійного струму це набагато проще та надійніше.
  3. А поясніть будь ласка якщо в майстерні є 380 в то навіщо вам частотник як по мені то це головна біль тільки я поставив собі частотник 3,3 кВт -АС Привід Дніпровський він чотири роки просто лежав ,а потім я таки найшов час та підключив його .Він пропрацював часів 5-8 і почав весь час вилітати захист системи ER 10 (перегрузка по току) написано що це ,або переналаштовував меню ,або згорів двигун .Переналаштовував разів 5 не допомогло що робити далі не звестно тут станок потрібен хоч криком кричи ,а він не запускається аж ніяк .Якби в мене було 380 в в майстерні цього вистачило б з головою. Двигун цілий до речі.
  4. https://www.facebook.com/photo/?fbid=240753718666795&set=a.222205147188319 https://www.greenplanet.com.ua/index.php?route=product/category&path=119 https://www.zelena-planeta.ua/?fbclid=IwAR04xRGfOwnrwLZZUDxUSqmVQN2vu8UngSVqNXd6feyGx45enC0ffKZUuDM https://www.facebook.com/zelenaplanetazemnoi/ https://www.youtube.com/@nataliazemna/videos Це все про "Зелену планету Земної (Зубицької)" Відгуки дуже не погані кажуть і рак виліковували треба зателефонувати на сайт і розпитати.
  5. https://lastday.club/pistolet-na-3d-printere-chast-3-kopii-glok-i-chasti-oruzhiya/ Сейчас это актуально
  6. Повністю згоден можна наробити зеніток примастирити колеса зробити пару стволів З держака для лопат щиток ,та витягти на пагорб ,або з підбитого танка зробити зенітку на зразок тунгуски накинути массітку йтд. зробити замаскований командний пункт так щоб видно було манекенів наставити та нехай розряжають свої набої на манекенів та макети.
  7. До речі це як раз те що працюватиме.
  8. Спочатку красимо танк з керхера а потім ускорено сушимо невеличкою пляшкою з фітільом з вогнем. Доречі це все можна закопати біля дороги та настроїти так щоб заливало техніку при їзді у колонні а включення та виключення кнопкою вивести хтозна куди. І під вражі кулі не лізти.
  9. Я також думав про якийсь вогнемет й нічого кращого за КЕРХЕР (https://rozetka.com.ua/karcher_1_673_400_0/p14430776/ для миття машин ) не придумав у нашому випадку . Та я не знаю який там принцип насосу --чи багато резинових ущільнювачів чи ще йкихось елементів що може роз"їсти бензин. Хоча це можна взяти за основу тільки сховатись десь прийдеться.
  10. Дуже хочу пронікелювати направляючі сіого станка ТВ-6. Перечитав технології ,перегуглив багато інформації ,довго ввагався по якій технології робить по хімічной чи ,по гальванічной. Оостановився таки по гальванічной наче усе підготував ,усе закупив .пробую ---щось виходить , а що не розумію . Чи в мене іде чорне нікелювання , чи чорне хромування ,чи якась помісь процессів ,чи зовсім нічого не виходить .Якщо є спеціалісти у цій справі то підкажіть будь ласка бо я щось заблукав. За аноди узяв ніхромовий дріт й зробив лєнту з нього.
  11. Про мідь я також думав та вирішив зразу нікелювати , можна навіть замість нікелю нанести , буде як індікатор як мідь протерлась то значить 2-5 соток станіни протерлося треба поновлювати. Мідь як варіант також підійде, й станіна не так тертися буде, і наносити набагато легше.
  12. У основному хотів пронікелювати щоб станіна була набагато твердіша та ще й освоїти цю технологію для інших деталей та вузлів. Мабудь спочатку доведу до розуму станок а потім як буде час освою нікелювання.
  13. Мабудь продовжу тему якщо бажаєте.. 1) Навіщо-Нікелювання хочаб 3-5 соток в рік і вам не потрібно шабрити всю станіну знімати шар чавуна який і без того дуже слабий. 2) Подруге нікель на багато твердіший за чавун ( сирий ) та й гарніше виглядає .3) По третє абразів його не так сильно точить навіть якщо його мало нанесено. Можна якісь абразивні роботи вести невеличкі.
  14. Дуже спасибі за відповідь пане PiroMAN мабудь я цю битву програв жаль багато часу потрачено, і грошей , та мабудь ви праві чавуній є чавуній з наскоку це питання не вирішить хоч наче й усе правильно робив. Нехай вам щастить .
  15. А на тумбі відклалось наче сотки 1,5--2 за 15-25 хвилин роботи тільки чого не можу зрозуміти. На ощупь наче шагрень якась , коли ведеш рукою з чистого металу на нікеліровану поверхню то відчуваєшь що зміни є.
  16. Дуже велике прохання якщо хтось займаеться нікелюванням чи гальванікою підкажіть що в мене вийшло .І як його правильно зробити щоб вийшло те що потрібно.
  17. Та коли вже витягнув болта та зібрався йти до дому ,побачив що на болті таки осадився нікель і коли я його у банці нікелював і коли він просто лежав у відрі. Бо видно полоску пронікельованну хоча коли він лежав у відрі напругу я не підключав. Пройшов процес хімічного нікелювання й на болті відклався нікель , то може зробити з лінолеуму ванну та перевернути станіну догори ногами та направляючі занурити у розчин на пару днів та нехай нарощується , може щось і вийде. На фото паганенько та видно як болт лежав у розчині. А у банці видно як нікель відклався на ніхровому дроті , він краснуватий якийсь.
  18. Вирішив знову нікелювати тумбу бо в перший день нічого майже не знімав щоб показати що воно таке . Та почистивши болта вирішив кину його у розчин й нехай ржавіє якщо то іржа тоя хоч буду знати що пішло щось зовсім не туди. Пронікелювавши тумбу у остатки розчину реактивів я поклав болт і залишив його десь на 30-50 хвилин у розчині а сам почав збирати речі.
  19. Пошкрябав наждачкою та чертілкою -шкрябається наче твердості не добавилося . Засмутився та пішов додому та пришовши на другий день у гараж. Почав розбиратися у чому річь . Розібравши натиралку я побачив що вона зелена й коричнева думав іржа та придивився наче ні. Вирішив спробувати пронікелювати обнаковенний болт у банці . Наче щось нікелювалось та він став зелений і зелене стало дно у ванні для розчину
  20. Спочатку Зачистив та помив кислотою та щёлочью тумбу бо поперше вирішив спробувати на тумбі щоб не псувати направляючі якщо щось не так піде. А потім почав натирати та щось пішло не так бо замість блискучого нікеля почало нарощуватись щось чорне. На тумбі видно там де болт кріплення живлення струму я там спеціально нічого не нікелював. Залишив квадрат. А де натирав там почало чорніти .
  21. Те що в мене вийшло не хочу сказати що нічог не вийшло але зовсім не те що чекав.
  22. Пошив такий собі чехол ванночку для того щоб розчин реактивів у ньому був. Й почав натирати .
  23. Закріпив на натіралку й підключив до випрямляча діодного Раніше був зробленний трансформатор тороідний 14 вольт на виході.
  24. Потім зробив собі таки натіралку для нікелювання з пластикових труб.