Сергій Лавріненко

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    44/5
  • Публікації

    737
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

Сергій Лавріненко останній раз здобув день на лютого 7

Сергій Лавріненко має найбільш улюблений контент!

Репутація

130 Відмінна

1 підписник

Про Сергій Лавріненко

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Сєрж

Відвідувачі профілю

2 063 перегляду профілю
  1. А в чому цікаве в тому твітері?
  2. Ресору можна вирівняти і кувалдою на деревині. Тільки метал пам'ятає свою форму і після мехобробки знову вигинається, трохи. Можна відпустити,обробити і загартувати заново. На ресори ішла сталь 55с2а чи 60с2а, не пам'ятаю точно. Ці сталюки зовсім не бажано відпускати і загартовувати більше двух разів (може трьох,не знаю).
  3. У мене проблеми з телефоном,не можу вставити фото. Розберусь. Прошу допомоги. Задам питання а наш форумчанин вставить мої фото. Дуже вдячний. Потрібен ходовий вал на ТВШ3 і судячи по фото то потрібен із механізмом передачі обертів з валу у фартухі. В залежності від модіфікацій ТВ3, ці вали ще й різні можуть бути а я не розбираюся. По тій довжині,що на фото 726мм а діаметр вала 16мм. Якщо можливо по обміну,дещо можу запрпонувати. Підійде і з готового матеріалу із пазом,знаю що такі є. Але,що там треба до валу,не знаю. Може,хто підкаже,щоб було швидше в пошуку. Дякую.
  4. Вам знадобляться оберти приблизно 600 та 150. Це,якщо будете робити по всьому діапазоні швидкостей із частотніком. Дивіться по своїм операціям,що саме буде робити верстат. Тільки з частотніком це середні оберти.
  5. Брехня, але свердлити макарони мені подобається. Тільки для зажима спєцоправки треба.
  6. Ед. Якщо написав, дійсно так. То лікувати просто. Береш цей патрон і тягнеш на найближчу прийомку і там міняєш на три болти М8чиМ12. Да у наших на форумі можна взяти робочий патрон 250 за нормальну ціну. Якщо немає в барахолці то народ знайде і допоможе. Хто придумав що потрібен патрон для обробки 0.1мікрона у звичайній рємбазі. Піармєнєджери? Розумію, тобі тяжко бути перекладачем але хочеться плакати. Десятки тисяч малих підприємств і людей готові робити за їжу,задля перемоги. Усім отказ. Укроборонпрому це взагалі не потрібно. Вибач за офтоп. І всі вибачте.
  7. Підприємств немає. Для такої точності потрібен сепаратор діаметром 30см до півметра. Це залежить від довжини вашої деталі. Але у нас можуть таке зробити приватні любителі телескопобудування. Напишу у приват. Вони всі робили телескопи діаметром до 500-600мм.
  8. Дивлячись яка якість виготовлення була спочатку і для чого дзеркало. Порізка поведе поверхню однозначно. Якщо просто дивитися чи бритися то нічого не помітите. Для астрономічних спостережень не піде. Чим захистити покриття, честно,вже не пам'ятаю. Краще запитати на нашому форумі ''Астрополіс''.
  9. Координатний столик коштуює десь 2т грн. Сьогодні хто купив такий то може напише . Коли не було роботи то з деталей які були в наявності, зробив собі такого столика. На 2м112 і навіть фрезерував. Дрєбєзжить але потрошку можна було фрезерувати. Якщо дозволяє заробіток купіть готове і не займайтеся самі виготовленням. Це дурниця. За потрачений час і матеріали можна було заробити мінімум на три таких коордінатних столик. Не робіть так як зробив я. І у кожного верстата свої функції,які він робить краще ніж інші верстати. А НСки та 2Мки це ідеальні надійні настольні свердлильні як для гаража так і для серйозного виробництва.
  10. А у них там у корпусі дійсно все є? Підшипники шпінделя робочі? Кулачки знайти простіше ніж новий патрон. І може ще щось треба?
  11. Залежить від необхідних операцій. На роботі такий є. Здебільшого легше і швидше поміняти свердло на НС чи 2М діаметром до 16 і просвердлити отвір.
  12. Є патрон 250 тільки чотирьох кулачковий у змазці. Не у мене і не знаю що за нього захочуть.
  13. Вітаю із придбанням. Не пожалкуєте. Двигун 0.55 на кондерах дає можливість свердлити до д28мм. Те що сам робив. Якщо буде можливість то поставте двигун 0.75 на 900об. Немає ніякої потреби для своїх робіт оберти до 4000. І одне з головних питань. Не натягуйте ремінь по максимуму. Нехай краще він проскальзує ніж поламаєте інструмент або порвете пальці. Звісно потрібні тісочки. Патрон подивіться по свердлінню. Купіть новий дешевий і то буде краще. У мене В18 3-16мм. Вроді werk, дешевий і не жалкую. А радянський патрон викинув. На жаль,більше нічим не допоможу.
  14. А по мощності матеріалу, не думали убрати зайве? Чи хватає товщини матеріалу малої продольної? Думаю,ви знаєте,що не кожен різець і не кожен верстат дасть 2.0мм при проході. Гарний,ухожений верстат. Таких гарних взагалі не бачив. Залиште для міцності,а зайве уберіть.