Graphiter

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    6/5
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Graphiter

  1. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Токарний тв-16, повністю переобраний, замінені усі підшипники в шпинделі, задня бабка модернізована для швидкої фіксації, на рідній тумбі ( відреставрованій) , + вся наявна оснастка до нього.

    16 500,00гр

  2. Там досить хитра шайба, ось знайшов на просторах інтернету картинку
  3. Шановні, парафіяни, свідки "синьої стружки" , потребую вашої допомоги. Нещодавно мав щастя розібрати ВФГ на своєму 676П, по причині незадовільної роботи та стороннього шуму. Як наслідок був неприємно здивованим наявністю слідів втручання неардентальців. Оскільки було виявленно "ремонтний вал" великої косозубої шестерні, який був виготовлений по розмірам далеко не паспортним а очевидно, як то собі уявляв той токар який то точив. Як наслідок шестерня не ставала на місце і очевидно "майстри" для більш "плотного" прилягання забили увесь бутерброд молотком, про що свідчить розклепаний торець вала. Але нажаль, як і очікувалось, це не виправило ситуацію та в результаті виламало зуб та злизало вершини парної шестерні також. Після виявленої проблеми були замовленні нові шестерні, підшипники, та новий вал. Та розібравшись з цією проблемою, вирішив заодно заглянути в піноль, розібравши її зрозумів що моє здивування не має меж, оскільки був відсутній нижній опорний підшипник 8107, відсутній в плані зовсім, а стан дворядного підшипника увів мене в стан легкої депресії. Та відсутність підшипників не є проблемою яку не можна вирішити ( доречі якщо хтось знає де можна замовити підшипники 4 і 5го класів точності не "за всі гроші світу" буду вельми вдячний). Найбільша неприємність яка мене чекала і яку я прошу допомогти вирішити це відсутність стопорної шайби на яку має опиратись нижній підшипник 8107, і яка фіксується штифтом гайки що регулює натяг дворядного підшипника ( див фото). Так от суть прохання така оскільки шайба відсутня, для її виготовлення необхідні її розміри, креслення, або хочаб ескіз від руки. Прошу колег які можливо мають можливість зняти розміри з цієї деталі поділитись інформіцією, моя вдячність буде мати яскраво виражений булькюче-градусний вимір ))) P.S. Як зняти обойму шпиндельного дворядного підшипника (див фтото 2)
  4. Ваше питання приховано оскільки воно можливо порушує правила сайту. Для новачків на сайті також обмежена можливість уточнювати ціну. Шановний автор оголошення просимо допомогти цьому учаснику забронювати ваш лот!