DolyaV

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    33/5
  • Публікації

    49
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Нульова

Про DolyaV

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження
  1. Який діаметр?
  2. Це точно д16 т клейма немає? Ціна за один чи за два ?
  3. Доброго дня труба без шовна?
  4. Доброго дня! Якої марки дюраль ?
  5. Просто д16 чи д 16 т?
  6. Часом немає задньої бабки від твш3?
  7. Доброго дня шановні колеги! Вибачаюсь що пишу не в своїй темі! Підкажіть будь ласка така біда маю твш 3 арзамас потроху ремонтую і в даний час зіткнувся з такою проблемою розсипався передній конусний підшипник шпинделя підшипники стоять два конусних передній 60207 задній 60206 які ставити можливо підкажете це перше а от друга біда і бабці прославлені посадки під підшипники під заднім підшипником прослабленя 0.15 мм. що порадите в такій ситуації можливо вклеїти обойми підшипників на якийсь фіксатор чи розбирати та везти десь на завтуленя і моїх краях з токарем біда а з фрезеровщикоом то взагалі немає. Буду вдячний за будь-яку пораду.
  8. Усім добра. Шановні колеги підкажіть будь ласка в кого як встановлений токарний станок тв-3 в мене він із тумбами я дуг варити раму на шпильки а потім раму залити битоном а між битоном і тумбою станка на шпильці м14 буде гайка для регулювання станка в горизонтальному положенні? Чи із шпильками бредова ідея?
  9. Ну це ж не змащування коробки це знущання з неї.
  10. Шановні колеги. Таке питання хто чим видаляв стару фарбу із станка перед фарбуванням?
  11. Але ж у гідравлічних циліндрах резинові кільця ходять роками а там умови агресивніші і навантаження не мале плюс тиск великий.
  12. Теж повирізав прокладки з картону посаджу на герметик а замість сальників хочу поставити ризикові кільця попротачувати канавки під них в корпусі та у втулках хто що думає про такий спосіб?
  13. Ось фото коробки подач тв-3 фітільної ванночки немає зовсім от думаю як організувати систему мащеня. Іще шановні колеги таке питання в мого тв-3 гитара має такий набір шестерень 36/7236/72 щоб отримати крок різьби 1.5/1.75/2 мм. Які шестерні треба робити щось перелопатив кучу інформації що вже заплутався. Буду дуже вдячний за допомогу.
  14. Про масло я знаю а от система змащування коробки подач тв-3 зовсім не така як тв-4 і немає масляної ванни з фітіоями зовсім.