Si1ver

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    17/5
  • Публікації

    358
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3

Усі публікації користувача Si1ver

  1. Звиняйте, панове. Пропустив сполучник "ЯК". Читати потрібно " В результаті як 750-800Вт". КПД не враховано, і так ясно. Всі чудово розуміють що грає роль момент на валу в цьому інстркменті, а його досягають або збільшенням потужності, або зменшенням обертів.
  2. Робив таке ж. Тоді він називався розщеплювач фаз з однієї на три. Робив з бідності так як були відсутні три фази в гаражі і не передбачалося. Коротше робило. Генерувало 3-ри фази по 220В. Перекоси вирівнював конденсаторами. Закинув по причині того, що 220В мережа в кооперативі була дохла і при просадці (сварка, болгарка в сусідів) зривалася генерація. Оте з маховиком впринципі має право на життя, якщо розрахувати маховик щоб він накопичував достатньо енергії для підтримки стабільних обертів (типу механічного конденсатора). Само собою , що зняти звідти можна лише відсотків 50 від потужності основного двигуна. А те що індуси підмикали його попередньо до мережі так це скоріш для початкового підмагнічення . А шморгалка для легшого старту щоб не перевантажувати двигун. Колись по принципу такого маховика пропонувалось робити авто і підтримувати малопотужним лише обертовий момент. Відмовились від ідеї бо ефект гіроскопа ніяк не побороли.
  3. Та ну. Скажете таке. 350-400Вт 10-12т об. Через понижуючий 1:2 + регулятор. В результаті 750-800Вт максимум при 5-6 т. обертів. Саме те що треба. Параметри болгарки під крацовку на 100-115мм. Сам іржу чищу старою болгаркою на 900Вт. 125мм крацовка. Буває забагато, плюс підшипники летять. Але вона у мене для того і служить, пережила не першу заміну.
  4. Можливо пролє трішки світла. bbl_Crompton-Standard.pdf
  5. Яка різьба на хвостовику? Детальнішу фотку хвостовика?
  6. Та, ніби, ніхто не каже , що ненормальний. Але як на мене цей контент чисто для міського населення, а можливо і пєньонз трішки підзаробити на рекламі. В мене дід столяром був. Більшу частину інструменту я відновив і користую час від часу. Але я б довго ним шкробав деревину як би не рейсмус, електрорубанок, такі ж інші електроінструменти по дереву та металу. Страшна економія часу і нервів. ПС Ну а в діда здоровя, як на його вік, дай Бог. Не в кожного стільки буде.
  7. Міркую було б диску легше різати при вищих обертах. Цей тип передбачає суху різку. ЗОР чи змащування подовжує термін експлуатації. А так у вас подача 2мм/сек. При однаковій глибині різа, але обертах заявлених виробником навантаження на зуб куди менше.
  8. Чи то в діда є час і натхнення. Чи то рекламувка класних польських полотен по металу. Згадалась фраза. Військо польське добже моторизоване - на роверах. :))
  9. Це не фрезерний. Це відрізний. Чому їх віднесли до фрезерних то питання до виробника чи перекладача.
  10. Робив таку байду, але використовував як водяний фільтр. Для роботи з лазерними картріджами для принтерів. Ефективний фільт виходив. Правда чистити досить часто доводилось. Але це куди простіше - злити брудну воду, прополоскати і залити свіжу, на відміну від чистки фільтра пилососа.
  11. На програматорі? Якщо на ньому то так. Єдине що завтикав зробити, це залити все нулями і перевірити залити з верифікацією. Бо я заливав прошивку ту що зняв, а сьогодні подумав, що може воно робило вигляд що програмувало і верифікувало те що там було. Хоча малоймовірно, скільки таких перешив ще такого не було. Це в першу чергу перевіряв. На платі 7-й посаджений на GND. 5,6 іде на мікроконтролер, обривів нема. +5В приходить. ПС Замовив флешки. Будуть нові поекспериментую. Бо залишається ще один варіант - тягнути осцилограф, підмикати до потрохів і дивитись чи є звернення до флехи.
  12. Звиняйте що не в тему. Можливо хтось тай допоможе. Довелось глянути такий станок. Після перепаду напруги. При ввімкненні матюкається відразу на Cal Err. Станок старенький, блок живлення перебрав (заміна конденсаторів), чистка і тд. Особливих проблем більш не знайшов. При спробі балансувати процес ніби проходить але закінчується або помилкою або невірним результатом. Підозріваю що злетіли налаштування калібровки. Хто може допомогти мануалом на цей апарат і процедуру калібровки? В мережі нічого не знайшов. Виготовлявся до війни на сході.
  13. Таки пропустив. Недобачаю вже як раніш. Віднайшов під шаром пилу 24wc16. Буду дивитись її програматором, але завтра. ПС Знову зайшов в глухий кут. ЕЕПРОМ читається, пишеться. В чому проблема хз.
  14. Таки пропустив. Недобачаю вже як раніш. Віднайшов під шаром пилу 24wc16. Буду дивитись її програматором, але завтра.
  15. Да от нема. Стоїть мікроконтролер SAB80C31BHP, EPROM з ультрафіолетовим стиранням типу РФ , і енергозалежна в котру програма розкручується. Не знайшов я там EEPROM, а тим паче RAM з батарейним живленням. Передивлюся ще раз, може що недобачив чи недочитав. А цей мікроконтролер точно не має на борту чогось енергонезалежного хоч пару десятків байт?
  16. Щоб не створювати нової теми. Може в кого завалявся робочий мікроконтролер 80С31 на 12Мгц в корпусі 40-пін. Є підозра на нього. Знайшов мануал, Станок калібрується, але не зберігає налаштування калібровки після вимкнення.
  17. А можливо саме ЕБУ видурюється? Пливе параметр якогось елемента в схемі, скажім опір чи погана пайка.
  18. тризуб Знесли би старий, а новий після війни мастили. Нема куди гроші просрати/ розпиляти?
  19. В мене на авто обійшлось заміною палива.
  20. Та ну. На 3:40 проскакує цілий штангель і кронциркуль. Десь так Дубенські ТВ-шки і робили.
  21. Один з варіантів низька якість пального.
  22. Паспорт же у вас є? На станок. Як правило планшайбу для встановлення інструмента під КМ5 не потрібно знімати. Сумніваюсь що ваша планшайба сидить на конусі , а не на різьбі шпінделя. Дивіться мануал. Ні, вибивається/випресовується. Там шпіндель пустотілий (32мм). Важко сказати. Написано порад вже багато, а причину биття ви так і не зясували - патрон/люфти/інше. Якщо винен саме патрон , то так, допоможе.
  23. Во, і я про те ж. Проблема в якості палива. Мені можна сказати повезло, бо був готовий теж перетряхувати\міняти.
  24. Засіб для різьб і ударна викрутка, як правило, допомагають.