Robi89

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    29
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

1 підписник

Про Robi89

  • Звання
    Учасник
  • День народження 07.09.89

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Роберт
  1. Добрий день. На Иж 611П "круглий" підходить?
  2. Добрий вечір. Нарешті вдалося намотати муфель. 48 метрів проволки діаметром 2.5мм Получилося 10,5 ohm. Обмастив мертельом щоб, зазори краще тримати між ветками. Руки ще і зараз болять . Треба було купити плоску проволку. Місцями утворилився зазор між проволкою та муфельом. Ніяк не міг краще намотати. Як дальше з мертельом? Коли починати поступово випікати? ІГОРЕК дякую що рзказали Ваш варіант. Скажіть будьласка де можна купити фетр? Ще таке питання що ніхром від муфеля до клем має бути прокладений у керамічних трубках? Не хватає старих трубок. Може хтось має ідею де взяти?
  3. Я також почав розуміти що куди Ви хочете мене направити. Дякую NIK! Можна щоб перерахували мій варіант? Розміри робочої камери 15смХ25смх45см це 16,8 л Ось печка нового образца на 15 літрів: https://lab-oborud.com.ua/p799526857-mufelnaya-pech-snol.html В характеристиках видно що: Потудність 3,9кВт Час нагріву до макс температури: 240 минут Це 3900Вт/15л=260Вт на 1л В моєму випадку треба розрахувати: 1. Оптимальну потужність печки Вт 2. Величину тока, А 3. Діаметр ніхромової проволки та довжину 4. Правильно намотати на камеру щоб рівномірно нагрівало 5. Користуватися печкою роками
  4. Дякую що помогаєете Nik. Я не кажу що Ви щось не добре підсазуєте. Тут те саме говорять що Ви .https://stroyday.ru/kalkulyatory/elektroxozyajstvo-kalkulyatory/kalkulyatory-rascheta-nagrevatelya-mufelnoj-pechi.html/amp Понятно що не можна більшу енергію зберігати у замкнутому системі яку вона витримає.(тут я говорю за температуру яку ніхром чи ферхаль витримуєе за одиноцю часу) Мова тут іде за оптимальну величину потужністі яка не спалить обмотку, але достатньо скоро нагрієе робочу камеру. У знакомого печка 30х15х7см це 3.15літра. Потужність 3кВт. Це 950Вт на літер. Нагрівється печка десь за 1 годину до 850 градусів. 16л з потужністю 2 кВт за який час набере дану тепературу, якщо при 8кВт наберав за 40 минут? Як може завод навіть СССР так помилитися і серійно випускати печки які самі себе спалюють? Про каолінову вату я ще не чув. Де можна її придбати? Мені також не любиться глиняна обмастка...
  5. Дякую що хочете допомогти. Я не хочу ніским спорити тут бо напевно кожен з вас має більшу практику в даному темі. Я хочу пийняти правильне рішеня бо печка маєе вагу 120кг і не хочеться каждий раз витягувати її з угла та розбирати і дихати азбестом. Ось сайт де проведу розрахунок: http://www.skrutka.ru/sk/tekst.php?id=62 Беру сухий пісок томущо її нагріваємо вперше а сталь всередині нагрівається. ККД мінімальний взяв на даний вид печки. Плотность тока понятно. Так і виходить потужність 5кВт біля 23А Завод поклав 20 метрів ферхаль з січення 8мм2 на 8кВт. Я не кажу що це правильно бо судячи по зовнішньому вигляді печка практично не працювала. Я її купив на металобрухті за 3000грн з оборваною обмоткою. Скрив і обрив був біля угла начала обмотки. Запаяв, запустив і після 2х нагрву знову обрив . Бачили фото.
  6. Не розумію ваш розрахунок. У мене виходить так КПД беру мінімальну для печей, тому що ніхром намотується зовні камери. Муфельний печ ПМ8 має потужність 2кВт при половині розміри камери моєї. Чого завад вставив потужність 8кВт і ще на 220В? Я думаю десь біля потужності 4-5кВт та проволки 2.5-3мм. Ще питання чим обмастити проволку. Каулиновую ткань где я куплю? В епіцетрі є вогнеупрога суміш з шамотним порохом. Ще я купував азбестову плиту яким каміни ошивають. Стійкість до температури 1100 град.
  7. Дякую за пораду. Мені потрібно температура 850-900 градусів. 2кВт не буде мало для такої температури? Даний калькулятор порахував те потужність яку і Ви говорили. https://stroyday.ru/kalkulyatory/elektroxozyajstvo-kalkulyatory/kalkulyatory-rascheta-nagrevatelya-mufelnoj-pechi.html#wpcc Якщо брати другий калькулятор і набити що ми сухий пісок нагріваємо а не сталь томущо ніхром намотаний зовні та дати час нагріву 25хв то виходить ось це : Поможіть зробити правильний вибір. Коли я склав печку тоді вона 850 градус наберала за 40 минут при 8кВт При 2 кВт буде наберати може день. Малі печки мають потужність 2 кВт.
  8. Розібрав паціент. Заводска обмотка ламається як скло. Січення 8ммХ1мм Довжина обмотки 20м Я думаю переробити на 2фази. Простіше як на 3фази. Судячи по тому що я прочитав по темі це фехраль. Завтра провірю на магнітність. Читав що фехраль краще витримує високу температуру. В сучасних печках нагрівательний елемент знаходиться всередині камери нагріву. Що думаєте ніхром х20н80 не згорить намотавши її зовні та обмазивши шамотним розчином?
  9. Дякую за підсказку. А хтось поможе у розрахунку кількості ніхрому? Де її купити і яку кількість?
  10. Добрий день! Потрібна Ваша допомога по відновленні муфельної печі. Вибачте за довгу історію.... Історія наступна: Купив я на металобрухті муфельний піч Снол 2.5.4.1 8кВт Ціна була приваблива, був обрив ніхрому біля контакта та треба було знову прикріпити двері передні та з шамотної цегли добавити кантик для ізоляції температури. Печку я повністю розібрав. Все було у заводському зборі. Обмотка на камері була ціла тільки у пару містах порібно було перемастити спеціальним сумішом бо було видно обмоткиу. Ніхром запаяв ТIG-ом. Сам обмоточний ніхром дуже крихкий був. Видно було що печом користувалися дуже мало. Далі Я склав її. Добавив електроніку з Rex C100, і все працювало отлічно. Поблема що після 4-го запуску знову обрив виявився. Розібрав. Думав що проблема разу на початку де зварений ніхром, але виявилося що десь вже на обмотці де вона закрита шамотним сумішом. 6 місяців стоть печ в углові. Хотілося вже відремонтувати. Поможіть будьласка. Яким чином її перемотати? на 1фазу знову на 8кВт? Проблема з електрикою нема. Вхідний кабель у цех АВВГ 4х100мм2 Якщо на 3 фази то терморегулятор потрібний буде новий? Який тип ніхрому вибрати? Стоїть поский нізром 8ммХ1.2мм якщо добре памятаю. Дуже жорстка полоса. Ламається за секунду.
  11. Дякую за відповідь. Чому кажете що для розточки не дуже добрий? Я також не буду використовувати як горизонтальний. Крім того хочу займатися фрезерування ГБЦ. На шліфувальний станок поки не вистачає.
  12. Мені потрібен фрезерний в осговному для розточних робіт та для виготовлення різної остнаски. Думаю ще займатися фрезеровкою ГБЦ. Тут ход по осі Х якщо не помиляюся 900мм. Розглядую ще 6725В або 6р11
  13. Добрий Вечір! Потрібна Ваша допомога. Поможіть будь ласка опізнати фрезерний верстат. Модель: TOS FA-3-U/AC-3 Дуже мало інформації по даному станку. Може хтось зустрічався з таким станком. Поможіть будь ласка! Шукаю хороший широкоуніверсальний станок. Недалеко є даний станок.