Wiski

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Wiski

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Wiski
  1. приблизне креслення, точні розміри треба міряти бажано з однієї, щоб точно було, заготовка з твердішої сталі, незнаю гартувати потрібно? там на фото заводська чорна, то гартована? чи так не сказати? та це 1 шт, поки, а ціна різна буде якщо 1 або 20?
  2. ну заводський М22- 1 1/4 там майже нема, хіба так виточити неможна?
  3. потрібен перехідник до дрельки з М22 на М16 в ньому має бути отвір, щоб свердло СДС вставлялось, там вроді 8мм, на довжину 4см, і далі на всю довжину наскрізний отвір десь 4мм також з торця там де отрів під свердло має бути отвір під магніт, 5мм діаметром, і портібно буде запресувати туди магніт, магніт вишлю вам, або якщо ви можете купити неодимовий то ваш фото прикладаю посадка М16 має бути як на першому фото, два інших фото це для того щоб приблизно уявити який має бути, там де внутрішня різьба М22 ще має бути невеличкий конус, це четверте фото, і на п'ятому фото шпиндель з М22 на який має накручуватись скільки то буде коштувати, і час виготовлення
  4. корисна інформація, я сам думаю чого шпиндель відразу з дюймовою 1 1/4 не зробив виробник просто ціна хілті трошки завелика, а починати потрібно з чогось, то купив дешеву установку, працює вона нормально якщо до уваги не брати вагу і шпіндель під М22 сьогодні забрав заводський перехідник... ну його портити коронки з тим що виточили, це бачив відео - оце МАЙСТЕР якщо він сам їх точив фото прикріпляю який купив заводський він гартований і шліфований конус у нього? кустарним хіба не зробити такий?
  5. тут описав чесно , я не токар, але наскільки я зрозумів база і там і там, я при них взяв був мікрометра і міряв і упор і конус то відхилення 0,02мм, норм?
  6. виточений з конусом перед різьбою перехідник, але коли ключами дотягую то він впирається в виступ на шпінделі, може хай спробують відрізати трохи по довжині з сторони внутрішньої різьби, щоб впирався в конус, а не торець шпінделю?
  7. і я теж так їм казав, але вони на помилках не вчились, чи в них люнета нема, вони робили в такому порядку 1 виточили оправку 2 виточили внутрішню різьбу 3 надівши на оправку зацентрувавшись обточили верх 4 зовнішня різьба з іншого кінця 5 отвір в деталі другий раз незнаю як вони переточували, але нічого не вийшло вони ще одну деталь точили описав тут цей короткий, але навіть на ньому бієніє, хто знає як правильно виточити для конуса на дрелі перехідник??
  8. ну так і робили, виточили оправку і на ній точили зацентрувавшись з іншого боку, але нічого путнього не вийшло, бієніє є думаю оправка в них погана вийшла, переточувати не захотіли, сказали ми і так один раз переточили, кажуть ми на станку зацентрувавшись коли крутим там все рівно) но вони забули що вони з першого разу не точно виточили. ще казали що бієніє є бо вага подовжувача велика, але ж там можна більшим сверлом пустий отвір центровий вибрати, залишивши стінки по 3-4мм, чи не так?
  9. я питав як вони точили, то казали зацентровувались, і тоді точили чесно я не думав що в токарів буде проблема з таким подовжувачем, того і не купляв, думаю дам роботу місцевим
  10. Знатоки хто підкаже як це виточити 50 см??? мені мєстні токарі точили, то несоосні різьби виходили бієніє присутствує. то удлінітєль до установки алмазного свердління тобто там мінімальні бієнія потрібно
  11. Прошу допомогти в наступному, я купив дрель алмазного свердління, продавець продав що в нього було не розказавши мені що до дрелі ще потрібно перехідник (він не знав як потім я набрав). Купив я коронки і виявилось що там різні різьби. Подзвонив до продавця він мене запевняв що нічого не потрібно. я почав шукати на просторах інтернету той перехідник і на той час не було. Вирішили піти до токаря щоб виточив. Токар спочатку вирішив ми забрали його, сверлили так як було, бієніє на 45см біля 2-3мм. Подивившись відео колег я зрозумів що такого не має бути, що коронка має точно по центрових осях крутитись, поїхали щоб переточували. Виточивши новий показали що на станку не б&є, а на дрелі б&є, сказали що нічого не зроблять. Я думаю все можливо, тож ракети літають, і там така халява не пройшлаб. Порадьте як правильно точити таку штуку, і чи можна поправити ще цю що мені "токарі" виточили. перехідник має різьбу папа 1 1/4 дюймова, а мама вроді М22 чи М24. Хлопці розказували що вони спочатку виточили "Копію" шпінделя з конусом як у дрелі, і вже виточивши в заготовці "маму", накрутили на копію шпінделя і так точили зовнішню. В них на шпінделі станка коли вона крутиться то рівно без бієнія, ну це ясно, так як точили на копії. коли накрутити на шпіндель дрелі починається чудасія взяв в них мікрометром прокатав, на дрелі на шпинделі бієніє 0,02 мм !! коли накручую їх перехідник що виточили, міряв то показував 0,2-0,3мм, це точка при довжині 3см від бази шпінделя дрелі! а коли фрезу накручую 45 см то там на кінці фрези до 1 см!...для такої роботи то БРЄД а не перехідник. як то правильно виточити, або якщо можливо поправити ту роботу? підкажіть будь ласка. фото прикладаю р80112 - це вони виточили, і шпіндель дрєльки, інше фото то в інших магазинах продають з дрелькою, но я дрель купив без, так як тоді самі продавці не знали що там треба перехідник.