Деньковський Василь

Користувачі
  • Продажи

    16/5
  • Покупки

    177/5
  • Публікації

    80
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Деньковський Василь

  1. Вибачте мені ще раз, підкажіть діаметр в цій оправці.
  2. Доброго дня, не підкажете який целіндричний діаметр після конуса. Завчасно гарно дякую.
  3. Доброго вечора, не підкажете які розміри (Д.Ш.В)?
  4. Доброго дня, вибачайте непідскажети які приблизні габаритні розміри, яка вага?
  5. Доброго дня, вибачайте можете скинути фото робочих поверхонь? Вставки всі на місці? Завчасно гарно дякую.
  6. Доброго вечора вибачайте, непідскажети габаритні розміри? Глибина і приблизний діаметр.
  7. Доброго дня, як запустили верстат, все працює добре? Ви не розглядали ремневу передачу з контроприводом як в китайських свердлильних, щоб не ставить КП?
  8. Скиньте фото вашого столу з різного ракурсу , самоє столешниці і ціну . Можна мені в приватне повідомлення аби не засмічувати вашу тему . Я також схиляюся до чавунниг сварувальних столів так як переважно зварюю електросварков. Але ми все таки недалеко живимо один від одного можливо і щось получиться.
  9. Скоро в барахолці появиця справжній чіпмейкирський календарь.
  10. Да круто ,роботи було зроблено багато. Скільки це все заняло часу? Яку найбільшу товщину може ваш лазер прорізати ? Думаю робити зварувальний стіл.
  11. Мій верстат 65 р Вітібекс Латвія км 2 двигун таки 2,2 -900 об . Він запутужний для даного верстата з км 2 . Сверло 20 мм ломи на ура на швиткості 175 об . Я згідний з тим що ви написали, всеш таки конструктора саме так його спланували, але я використовувати повортну голову непланую . З іншого боку хобота думаю поставети ще одну додаткову направляючу з гвинтом. Двигун буде легший і меншої потужиності . Замість двигуна заду поставлю противагу. Така модернізація потрібна саме мені , так як нехочу заморочуватись з капітальним ремонтом. Якщо щось то дзвоніть в вівторок хочу віднести двигун електрикови в нього попало мастило.
  12. Маю даний верстат, був куплиний зовсім недавно. Для зручності перевозки був розібраний на молекули. На на даний час все зібрано крім підмоторної плити і самого двигуна, двигун потребує ревізії. В мени стоїть на 2,2 квт. 900 об. Можу сфоткати і заміряти все що потрібно, мій номер вказаний в профілі , можливість буду мати в середу після обіду. Якщо щось то дзвоніть. Поки що хочу запустити все як є. Пізніше хочу модернізувати, викінувши стару коробку і двигун. І до супорта де розміщина голова з пінолю хочу прикріпити два куски листового металу і винисти їх за хобот а там зробити петлю (флажок) і поставити двигун на 600 об і 0,5 ,0,7 квт. І зїднати це все рімневов передачов модернізувавши троги шліцеву втлуку поставивши трьог ручіковий шків. Да трохи вийде колхоз, але якщо той той колхоз обкласти різними бляжками, то досить не погано можи вийти. І будить просто і без шумно. Що ви нащот цього думаєти?
  13. Класно, просто нема слів, ваші фото і фото Олега (Grif) хочеться роздрукувати і повішати в себи в майстерні. Вони надихають і заставляють рухатись вперед і тремати все в порятку.