Юрій Васильович

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Юрій Васильович

  1. Якщо будете брати то звеніть увагу на процентне відношення алмазу і звязки. Чим більше алмазу тим твердіший матеріал швидше обробляється. Беріть Полтавські алмази дуже хороші.
  2. Може краще зробити щось подібне з регулюванням струму
  3. В редукторі високі оберти, так що будь яку смазку розмаже по стінкам. Смазки сильно багато класти не потрібно, тобто повністю забивати редуктор, буде сильно грітись, на великих обертах чинить сильний опір. Смазку краще купити спеціалізовану яка іде до макіт або деволтів. В процесі роботи смазка нагрівається і стає більш рідкою, після зупинки інструменту якась частина попаде на шестерні.
  4. Якщо професійно працюєте цим інструментом то беріть макіту чи деволт. До речі до них є повний набір запчастин в інтернеті. Якщо для домашнього вжитку то можна і дніпро м. І головне не давайте свій інструмент у чужі руки, прослужить втричі довше.
  5. Камінь, на мою думку, потрібен з малим зерном і твердий, щоб мало кришився. На ютубі можна подивитись як правильно заточувати від руки без пристосувань.
  6. У мене такий самий наждак, свердло наточити можна, не палить кінчики. Точу ним від 5 мм. Для заточки купив також маленький станочок штурм. На великому наждаку підравляю сверло, а на маленькому станочку доводжу.
  7. Наскільки я пам'ятаю над будинком не повинні йти силові лінії, було таке, то ресовці переносили стовпа.
  8. Переробив управління станком, зараз старт, стоп і реверс виведені на панель управління. Також поставив змінний резистор для регулювання частотою. Перетворювач частоти fuji frenic трохи розібрався із його роботою, бо по ньому мало інформації, добре що є мануал на англійському.
  9. Купив сьогодні станок в нормальному стані. Хочу його повністю перебрати, щоб потім не вилазили різні косяки. Судячи по ньому робив він мало. Виникло питання підшипники мінять чи тільки замінити літол. Потім не можу відкрутити болтик що держить піноль, на фото його видно, як його відкрутити. Не можу зняти насадку на конусі пінолі, може нагріти паяльною лампою.
  10. Дерево сверлиться на високих оборотах, буде чистий різ. Метал на низьких, чим більший діаметр сверла тим менші обороти, інакше сверло згорає.
  11. Попитайте на форумі, не кожен токар візьметься за таке. Я б розрізав бабку і не мучився.
  12. Там все просто збирається. Знизу шпиндель ставите два підшипника фіксуєте їх прижимною шайбою в мене їх дві. Потім вставляєте в піноль шпиндель зверху набиваєте третій підшипник. Знизу ще піджимаєте круглою шайбою. Між двома нижніми підшипниками не забудьте поставити 2 кільця. Піноль зібрана можна ставити. Якщо в бабці у вас великий люфт, то це проблема, можна вирішити по різному. Верхня втулка збирається з підшипниками, я поставив звичайні, тільки поставив кільце між ними. Зажимається гайкою із спеціальним фіксатором.
  13. Тоді буду шукати станочні, тільки на них ціни високі, за декотрі можна ще один станок купити.
  14. Текст не додався, із планшета не виходить так як з комп'ютера. Пофарбував станок, купив частотник. Сверлить добре, буду робить для нього щит на стіну і переведу на зовнішнє управління. Фарба молоткова, польського виробництва, мені сподобалась. Купив тиски на 120 мм, чи можна їх пристосувати до станка?
  15. Тема неактуальна, кабель продав.
  16. Міняю мідний кабель ввг 5*10 на тиски радянського виробництва для сверлильного станка, довжина 17 м.
  17. Я перед тим як купити станок, шерстив 2 місяці той сайт на три букви, то скажу всі ціни менше 5000 грн я попадав в основному на шахраїв. Краще із ними не звязуватись, вони виставляють товар, беруть предоплату за доставку і пропадають. На другий день під новим іменем знову виставляють станок, але я вже їх пізнавав по голосу. На тому сайті давно пора зробити щось на зразок рейтингу, менше буде шахраїв.
  18. Метчики одержав, велике спасибі. Таких у мене не було, будуть в колекцію.
  19. Про такі я говорив вище, платки для радіодеталей тримать ними буде добре, а щось серйозне вони не видержать.
  20. Цікава система, а кут свердління чим вимірюєте, чи на око. Я зробив заточний для дискових пил пару днів назад, то приспособив iphone, установив програму і вимірюю ним кут нахилу столика.
  21. Бачив в інтернеті координатний столик з лещатами, але на вигляд слабенький. Якби був надійний то взяв, а так схиляюсь до радянських станочних тисків. Як ваший патрон у використанні, для яких операцій підходить.
  22. Теж на свій станок підшукую тиски із губками 120-140 мм, без них можна одержати травму, техніка безпеки понад усе.
  23. Мене забули якщо не важко вишліть по такій адресі Черкаська обл, Шполянський район, с. Сигнаївка Нова пошта Гончаренко Юрій Васильович т. 0973210004
  24. Я пройшовся по колоні щіткою по металу плюс вимив від старої змазки опорний підшипник зараз крутиться легко. Також подивіться чи не зажата ручка що зажимає голову на колоні.