Саша Купер

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Саша Купер

  • Звання
    Учасник
  • День народження 12.09.82

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Саша
  1. Якщо він засвідчує червоний світлодіод, то чому друга колодка (2-х контактна) з'єднана з однією з обмоток альтернатора, а не з панеллю приборів? В тому і питання, що це за обмотка? Хтось можливо перемотував і стикнувся з таким альтернатором?
  2. Всім доброго часу доби. Хто знає, хто розбирався з AVR бензогенератора 3 кВт, 5 кВт? В мене питання по цим АVR: в чому різниця між АVR з однією фішкою і двома? Яку функцію виконує друга фішка (де 2 контакти), і що це за обмотка, для чого вона? Дякую.
  3. Хто візьметься за підгонку та відновлення до нормальної роботи ТВ16. Саме головне задня бабка. Станина була шліфована по боках, як я бачу. Сам не професійний токар, але станок потрібен більше для проточки колекторів якоря електроінструменту та всяких втулок, болтиків, шпильок і т.п. так як займаюсь ремонтом та перемоткою електро та бензоінструнтів. Задню бабки купляв окремо, лита, робота на 3. Виставити ніяк не можу центр задньої бабки, вона гуляє по станина як с.. в борозні. Є лита підошва, не оброблені. м.Луцьк.
  4. Фото до балансувальних ножів "ДМ". Вага станка 22,2 кг. Між ножами регулюється відстань: 60,100,140,180,220,260,300 та 340 мм. Дана модель виготовлялась індивідуально. Ссилка на відео: https://youtu.be/oeoK3jkZK2k. кому потрібно краще дзвоніть.
  5. Маю балансувальні ножі виготовленні Дядьком Максимом (на його каналі є відео) продам за 4000 грн., (за що брав за те і продаю) купляв для балансування якорів електроінструменту, але не той результат який хтілося, не підійшли. Тепер лежать без діла. На ножах були якоря до 1 кг 3-4 рази. Стан ідеальний, якщо потрібно комусь фото пишіть на вайбер або дзвоніть: 0677817533 Саша.
  6. На такий статор 750 грн. Особисто перемотую, гарантія 6 міс.
  7. Як зрозуміти ".... але більший за подачу."?
  8. Проточка колектора якоря електроінструменту чи любого колекторного електродмигуна. Там ламелі мідні і мідь тягнеться за різцем і робить "бієніє" де канавить колектор. Прохідний прямий різець і оберти десь до 1500. Що не так роблю? Можливо різець не тої заточки, проблема в станку, не центровка задньої бабки чи оберти завеликі? "бієніє" патрона 0,05 мм. Станок ТВ-16. Підскажіть.
  9. Майстерність дається практикою.
  10. Якщо зйомник для підшипників хочаби трошки влазить під шестерню, то попробуйте зйомником, але ноги (зйомника) зажміть в тіски з шестернею, щоб не вискочили з під шестерні, коли будете закручувати винт, і починати зтягувати, якщо вже неможливо крутити,а шестерня навіть не зоушилась, то при натягу вдарте по зйомнику зверху, аби зрушити шестерню хочаби на 0.1 мм. Дальше повинно йти. Завжди виручав такий спосіб в такій ситуації, якщо не має преса.
  11. Не допресований. До упора обидва і все має легенько крутитись після зборки.
  12. Моливо ширина підшипників різна. Таке інколи буває. # той самий, а розміри на 0,1-0,8 різні, і при затягуванні буде клинити. Подивіться чи на кришці посадочне місце під підшипник не має упорного борта. Якщо не допресували на роторі і не дійшов до борта на кришці (якщо є) то буде тоже зажимати. А різниці, якою стороною поставили ротор в статор, немає, якщо залізо статора стоїть по середині.
  13. 900 грн. Гарантія 6 місяців.
  14. 600 грн. м.Луцьк. Перемотую особисто, гарантія 6 місяців.