Saniok 69

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    28/5
  • Публікації

    147
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Saniok 69

  1. Доречі у Дніпро М є доволі непоганий інвертор, під низьку напругу. При 180 нормально варе. Тягали його по об'єктам з низькою напругою, де інші відпочивали, в основному у сільській місцевості.
  2. . Вирішуйте усе тільки у правовому полі! Хай довше, зате безпечніше! У нас два роки тому один сусід застрелив іншого всього лиш за паркан. Йому здалося шо сусід передвинув паркан! А жили до цього мирно! Х.З. шо у сусіда в голові! На все є санітарні, пожежні норми!
  3. До речі, таргани перебралися на укрзалізницю! Кочують по країні, підбирають нових господарів! А горобців вистачає.
  4. Приватбуд, без централізованого водопостачання. Своя скважина і насос. Так шо варіант з перетворювачем та акамулятором відправ зразу, а потужність гени виросла з 0,9кв(перша розглянута) до 2,5кв (остаточний вибір)! Потужності багато не буває!
  5. Коли змінив котел, теж стало питання "шо робить?" Сусід узяв перетворювач 12-220 на 0.5 кв+акум 60 a/ч. Я за такі ж гроші узяв гену Sadko 2500 І ні разу не пошкодував! На потреби хватає з головою! Опалення, освітлення, вода, ?, холодильник, і все таке! Коли вибирав ще не було інверторних, вірніше не було у моєму бюджеті, брав асинхронний без щіточний.
  6. Це навряд чи.
  7. По ціні на збільшення різниця є по областям, у нас така. Договора підписуються до 30-го року! А далі Х.З! До 21-го року тариф був 0,18€ До 25-го --0,16€,далі менше,
  8. Збільшення мощі десь 1200гр кіловат. 30кв вийде до 50т.гр! На землі сонячні станції зараз ставлять без проблем. І пару панелей не вийде, щонайменше 12,по 200$ одна, +апаратура! Набігає чимало! P. S. Зелений тариф 16 центів до 25 року.
  9. Якщо є під боком авто, то можна з впускного колектора узяти вакуум до - 1.5бар.на хх.
  10. Доброго вечора! А мені лот 6 можна? Лєрочка не завадила б.
  11. Двадцять років тому про агроволокно ніхто не чув, а якщо чув то воно коштувало... Отпускали стелю у столярці звичайною плівкою. Пофарбовочну зону взагалі відсікали плівкою окремо. Конденсату не було - - герметично все одно не вийде. Оцинкований дріт 2мм вздовж і поперек робите повутину, (у нас дріт був халявний- робили 50*50) поверх затягаєте що заманеться або що є. Так, робота трохи геморна, але вона того варта.
  12. Є два шляхи-- простий і не дуже! 1) опустить стелю на 2 метри, на опалювальний період. 2)підняти робочу зону на 2 метри! ? І булера хвате з головою!
  13. А тепла і не буде - - 4 метра стеля! Усе тепло там! Термометр туди-буде 15-20 градусів!
  14. А сенс? Гріть воду щоб вода гріла повітря? Простіше обвішати булер дуйчиками і примусово знімати гаряче повітря та направляти куди слід.
  15. Продать і відправить гроші.
  16. Дякую! І вітаю! Кажуть, важко перші 50, далі буде легше!
  17. А мені 23 можна?
  18. Трошки додав. Здоров'я!
  19. Ну блін, 35 кіл це якось трохи занадто! Та й 40 в не фірштейн. Може щось автомобільне пошукати?
  20. Добрий день! Яка вага приблизно?
  21. Ну і як довго він взмозі буде крутить-- 5,10,30 хвилин? Звісно можна натулить пару контрприводів, а сенс?
  22. На мою думку - гоніво! Зіловську голову крутить не носки прати!
  23. Шланг хоча й армірований, але всеж таки резиновый! Розтягується--буде похибка!
  24. Якщо при роботі карлсона спіраль буде бліденька, діло буде!