MyhailO

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MyhailO

  1. Доброго часу, актуально? є трансформатор від мікроволновки, але з обмоток залишилась лише та що з товщим дротом. підходить?
  2. Доброго дня. Писати краще в приват. 1.Дрель, з недоліків: щьотки іскрять, патрон в хлам, відсутній перемикачь між режимами дрель і ударна дрель. Все інше на місці і в порядку. 2. Різці , Р6М5, державка 8*8мм
  3. лот №5 Мікрометр 175-200 Комплект
  4. Всім хто відгукнувся дякую. Суть задачі заміні прокладки гбц, думаю скористатися порадою Quercus. Буду пробувати.
  5. Шукаю, динамометричні ключі для моменту затяжки від 5 до 150 NM, можна б.у. Потрібні для одноразової роботи, тож купувати нові не бачу сенсу, взяти на сто і т.д. не варінт
  6. Вітаю. Знайшов те що шукав. Є запчастини , які не потрібні (покришки, ободи, фара, двигун д6 з усім навісним і.т.д) Якщо кого цікавить пишіть в приват, залюбки помінясь на оснастку до тв 6.
  7. Доброго дня шановно громадо! Власне маю пилку в гарному стані, проблема зі стартером, всіх місцевих дідів перепитав, нічого. Можливо в кого завалявся, ( пластмасові, китайські не пропонувати). Розгляну будь які варіати.
  8. Доброго дня. Шукаю покришку та двигун д8 в нормальному стані.
  9. Доброго часу. Шукаю кругляк з d-65 (можна до 70) , довжиною 300-350 можливо у когось завалявся такий кусок. можна і самостійного лиття, головне без пор в середині.
  10. Доброго дня. Для початку скиньте головки, подивіться в якому вони стані, який нагар, обережно почистіть. За 22 роки кільця могли підзалягти, пошукайте оригінал. З цікавістю буду спостерігати за темою, і в міру компетентрості приймати участь в обговоренні. (Маю планету 4 під відновлення, і коли зняв головку, побачив сліди від кільця, а на самому поршні був зірваний фіксатор кільця, як кільце не провернулось і не натворило біди, не знаю....) Тож іноді випливають недоліки, там де їх не очікують. Удачі!
  11. Доброго дня! якщо попередній резервіст не забере, то катушку від мікрохвильовки в резерв
  12. Лот №2 вибуває Цікавить оснастка на ТВ -шку, а такох ручний електроінструмент для деревообробки (дискова пила, ручний фрезер і.т.д)
  13. Приветсвую. Для очистки сплавов из алюминия (мото карбюраторы) использовал пасту для очистки кухонных плит. Эффект не плохой, достигаеться при втирании этой самой пасты + эффект легкой полировки. Больше подходит для финишной доводки
  14. Доброго дня. На тв-шці доводилось прибирати задіри в пінолі відповідною розгорткою км 2. Можна і в ручну, якщо дефект не значний і не поспішати (ледь надавлюючи, робимо пару обертів і порядок). І не ховайте далеко, іноді доводиться повторювати процедуру.
  15. Вітаю. частотник гарний варіант, а так конденсатори, електромагнітні пускачі, кнопочний пост, трохи кабелю. Доводилось перербляти електрику з 380 на 220. Якщо вирішите робити собі так, і будуть питання звертайтесь.
  16. Доброго дня. Протріть з них пил, прозвоніть обмотки, випишіть потужніть, оберти. І бажаючі придбати знайдуться. Це мінімум.
  17. 3. Трохи різців. Марка напайок невідома 4. На Яву *старушку* карб і кришка бака, в гарному стані. Що цікавить: комплект зворотніх кулачків на 125 патрон(псков, В =16мм) , обертовий центр КМ 2, різці 12*12, накатки, та інша оснастка на ТВ-шку.Якщо є що запропонувати, але мої пропозиції по обміну не підходять, пропонуйте в приват, будемо домовлятися.
  18. Доброго дня! Шукаю 1 номер зворотніх кулачків на 160 патрон. Розміри: E -18мм, S - 8мм, H - 7мм, J - 8мм, G - 53мм, E - 70 мм. На обмін є ще один 2 номер. Також потрібен комплект зворотніх на 125 псковський патрон.