MISHA KU

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    105
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MISHA KU

  1. Добрий день, куплю муфту кулачкову або втулочно пальцеву 28/30 мм діаметр до120 мм довжина до 150 мм. Муфта бажано сталева.
  2. Добрий вечір , допоможіть будь ласка розрахувати на скільки прогнеться двотаврова балка 36 закріплена на краях, під навантаженням по середині 1000 кілограм , довжина балки 8 м .
  3. Просто напишіть назву сайту
  4. Добрий день , порекомендуйте будь ласка програму для 3д моделювання . Потрібна універсальна програма в якій можливо проектувати деталі та механізми по столярці та слюсарці, було б добре як би можна було б спроектувати план ділянки для будівництва . Також потрібно робити формат файлу креслення який можна буде передати на плазму ЧПУ.
  5. Це найкращий варіант на мою думку. Дякую
  6. Всім Привіт , потрібно відновити різьбу в алюмінієвому корпусі .Діаметр отвору 14,5 мм чи вийде зробити гужон під м12 ?
  7. Шукаю варіант який можна було б швидко купити в магазині , а з дюймовими різьбами буде морока. Тіло навколо отвору ще є ,можна розсверлити трохи
  8. Добрий день , шукаю в кого можна взяти в оренду шарошки для сідел клапанів Жигулі .
  9. Слава Україні . Хто знає принцип роботи даного інструменту ? Називається Pneumatic slide hammer
  10. Добрий день, Потрібна порада в підключенні бойлера "косвенного "нагріву. Досвіду в таких роботах 0, планую підключити бойлер ariston pro r 100 vtd 1 8k до тепло обмінника який вбудовано в піч, теплообмінник має п подібну форму виконнаний з нержавіючої труби 34 мм, товщина стінки 3 мм (не магнітиться). В бойлері тепло обмінник має форму змієвика в діаметрі три четверті дюйма . Бойлер буде розміщено на відстані максимум 1 метр від теплообмінника. Накидайте будь ласка схему "контуру" підключення , що за чим повинно йти (Послідовність) Є декілька основних питаннь: 1. Наскільки літрів потрібен розширювальний бак 2. Чи потрібен насос примусової циркуляції 3. Як можна врегулювати температуру і не допустити закипання 4. На яких компоненнтах краще збирати контур (метал ,пластик, можливо мідна труба)
  11. Можливо ще сушка для рушників В нас повно інтузіазму)
  12. Розпишіть про котлову автоматику безпеки докладніше будь ласка . Тепло обмінники буду зєднувати між собою мідною трубою
  13. Всім привіт , на данний момент часу мені потрібна допомога , а саме консультації в підборі матеріалу та технології виробництва диска щеплення в масляній ванні.Завдання підібрати фрикційний матеріал та клей для приклеювання його до основи . Щеплення буде працювати в масляній ванні , отже потрібно використовувати масло стійкі матеріали. Можливо хтось знає де в Україні можна замовити накладки для виготовлення за готовими кресленнями ? Можливо хтось має практичний досвід в данній сфері (ремонт дисків щеплення , виготовлення накладок) Буду вдячний за будь яку інформацію.
  14. Вважаю , що ваша порада найбільш правильна , на днях куплю мото масла і буду проводити заміну з випробуваннями.
  15. В мото мастилі повинні бути присадки для коректної роботи зчеплення в масляній ванні ? (((
  16. Исключено все в идеале . 10000000000000000% Повинно бути в маслі . Тому що при нахилі в низ процес розбризкування мастила їде набагато інтенсивніше. Зчеплення багатодискове в МАСЛЯНІЙ ванні. Злиплось і все , це прямо про конструкцію зчеплення мотоблока МОТОР СІЧ))
  17. Я теж так думаю, навіть була думка залити масло atf , але в одному корпусі знаходяться зчеплення , кпп без синхронізаторів , а також конічна передача з круговим зубом і диференціалом , по мануалу написано заливати тад 17и , тож яке масло краще залити щоб воно підходило як для конічної передачі так і для зчеплення?
  18. Масло залите по мануалу, зчеплення це просто болячка для всіх мотоблоків мотор січ Регулювання зчеплення , не допомагає , диски між собою просто ЗЛИПАЮТЬСЯ Механізм вижиму зчеплення працює абсолютно коректно , як що розібрати зчеплення і промити його в бензині то воно працює коректно , до першого опускання мотоблоку в низ , мастило потрапляє на диски зчеплення і благополучно їх зклеює між собою. Отже тут два варіанти або конфігурація дисків , або мастило.