Саша

Реновація 6720 ВФ2, 1988 року.

652 повідомлення у цій темі

, prdesna написав:

сьогодні ставив коробку то трішки упрів

А підшипникі КПП міняли?

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ні не міняв поїхав брати підшипники на вал до знайомого він подивився сказав що і ті нормальні. Де грязні помив . А на валу що йде на вертикальну головку поміняв

на нижній горизонтальний буду ставити сальник сьогодні проточив уже під нього.  До речі  сальник чудово підходить від марседеса

0

Поділитися повідомленням

Ось так получилося із сальником на горизонтальному шпінделі. Питання маю - де взяти сухарі або з чого зробити бо в мене їх немає

20191115_192010[1].jpg

2

Поділитися повідомленням

Найлегше виготовити сухарі з хвостовика токарного різця. При бажанні навіть загартувати іх, якщо матеріал придатний до гартування.

0

Поділитися повідомленням

а хіба вони не з чавуна робляться

0

Поділитися повідомленням

1 час назад, prdesna сказал:

Ось так получилося із сальником на горизонтальному шпінделі

Яка маркіровка сальника? якщо не секрет))

0

Поділитися повідомленням

11 година назад, prdesna написав:

а хіба вони не з чавуна робляться

Ні, по стандартам з 45 сталі мають бути.

2

Поділитися повідомленням

Доброго дня . вчора якраз придбав такого красеня ,цікавить інструкція (може в когось є) на ЛЮМО -61

IMG_20191115_161215.jpg

IMG_20191115_161229.jpg

IMG_20191115_161241.jpg

IMG_20191115_161538.jpg

2

Поділитися повідомленням

20 годин назад, Frezchik написав:

Яка маркіровка сальника? якщо не секрет))

сальник  з мерседеса 88*105*10 мм . Маркіровку нескажу треба дивитися на коробку на роботі. Проточку робили на 13 мм щоб сів глибше

0

Поділитися повідомленням

хто підскаже як зняти гармошки з вертикального столу там якась хитра система кріплення

Ще є питання скільки літрів входить в бак сож. Бо на вид щось він дуже великий напевне літрів на 40. Думаю може туди вкинути пляшки пластикові з водою щоб зменшити обєм.

0

Поділитися повідомленням

хто небудь ставив на подачу сервопривід?

0

Поділитися повідомленням

це тільки в мене на електромоторі помпи сож немає вентилятора чи так має бути. У кого як. Сьогодні попрацював і заміти що електромотор непогано нагрівся. Це не є добре

0

Поділитися повідомленням

Только что, prdesna сказал:

це тільки в мене на електромоторі помпи сож немає вентилятора чи так має бути. У кого як. Сьогодні попрацював і заміти що електромотор непогано нагрівся. Це не є добре

Та нет там крыльчатки охлаждения.Возможно,на больших помпах и есть.

0

Поділитися повідомленням

а я вже думав що якийсь косяк. До речі при первому пуску щоб не робила в суху коробка поки пійде мастило на 6720В треба поставити ручку зміни напряму обертання в середне положення і включити шпіндель. Шпіндель крутитися не буде а масляна помпа буде працювати і змащувати коробку

0

Поділитися повідомленням

Наврят така пересторога зі змащуванням КПП потрібна. Я коли розбирав свого фрезера після 10 річного простою, то помітив краплі мастила між зубцями шестерен в КПП.  І в решті місць, куди мастило подавалося штатною ситемою змащування воно (мастило) було наявне після років простою.

0

Поділитися повідомленням

В 05.11.2019 в 06:15, Саша сказал:

Щодо маслостанції на 6б75в - а як жеж воно тоді там все змащується? O.o

А все просто! там без шумна маслостанція:D а верхньої консолі змазка вже  так само як і на вашому, путьом фітіля))

лубрикатор.jpg

1

Поділитися повідомленням

, ig3757 написав:

Частотник на подачах давно стоит, могу кино скинуть, если интересно.

Я хотів запитати про двигун на подачах? Якої він у вас потужності і які його максимальні оберти?

І ще одне питання- чи він стабільно підтримує оберти? Чи подачи стабільні, чи немає відчуття нестабільності подач у вас?

0

Поділитися повідомленням

Сперва мотор был 2КВт х 2900об\мин., потом заменил на 1,1КВт х 930об\мин. Теперь мин. подача 1Гц- 8мм.\мин., 10Гц- 80мм.\мин., что вполне достаточно. Чуть замедлилась ускоренная, но мне не массовку гнать (ограничил ускоренную 80Гц, можно и больше дать, движок жалко). Могу скинуть видео на почту (сода не грузится). ЧП Mitsubishi-FR-E540 2.2КВт в векторном режиме без обратной по оборотам. работает стабильно даже на 1Гц., обдув на моторе отдельным вентилятором, включается с ЧП только при работе привода.

Частотник.jpg

Шилдик мотора.jpg

мотор на штатном фланце.jpg

2

Поділитися повідомленням

На під'ємі суппорта (стола) не сповільнюється?

0

Поділитися повідомленням

Сверлил на автоподаче ф20мм глубиной 40мм чугуняку, без вопросов. Также работал с установленным поворотным столом 250мм. на вертикалке, все норм. Ну и как то себя поднимал (75кг):D. Раз упёрся вертикальным столом в шпиндель (на малой скорости)- сработала трещётка. Это уже с 1.1КВт мотором.

Змінено користувачем ig3757
1

Поділитися повідомленням

, Саша написав:

Я хотів запитати про двигун на подачах? Якої він у вас потужності і які його максимальні оберти?

І ще одне питання- чи він стабільно підтримує оберти? Чи подачи стабільні, чи немає відчуття нестабільності подач у вас?

У вас стоїть наскільки я розумію двигун постійного току і плата штатовська на керування, щось з нею не так що ви про частотник питаєте

0

Поділитися повідомленням

, prdesna написав:

щось з нею не так що ви про частотник питаєте

Так, трохі хотів розвантажити ії по струму, і вона відрубилася. Можливо вдастся полагодити. А якщо ні, то треба буде шукати іншого підходу до приводу подач.

0

Поділитися повідомленням

44 минуты назад, Саша сказал:

Так, трохі хотів розвантажити ії по струму, і вона відрубилася. Можливо вдастся полагодити. А якщо ні, то треба буде шукати іншого підходу до приводу подач.

Сань а що саме зробив? от придбав теж такий самий електропривід, але ще не підключав тому і запитую щоб не наробити дурниць!:D у вас по якій схемі підключений мотор якщо не секрет?

0

Поділитися повідомленням

, Frezchik написав:

Сань а що саме зробив? от придбав теж такий самий електропривід, але ще не підключав тому і запитую щоб не наробити дурниць!:D у вас по якій схемі підключений мотор якщо не секрет?

У мене двигун 2ПБ100МГ УХЛ4  на 110 Вольт. 

Я схотів обмотку збудження підключити окремо, не від блока.

Ну а він щось поклацав і перестав видавати напругу на якір.

Що там сталося не можу знати, не маю ні знань, ні досвіду.

Покі сиджу без автоподач.

0

Поділитися повідомленням

3 минуты назад, Саша сказал:

У мене двигун 2ПБ100МГ УХЛ4  на 110 Вольт. 

А у вас є схема як ви його підключали? на моєму моторі ось така схема, перемалював з кришки, мотор ПСТ-42 от тепер сижу думаю намагаюсь зрозуміти куди які привильні виходи до блока підключати! наприклад виход Я2 мене заплутує:D можливо то для сстарого

привода йшло...

WP_20191103_17_19_01_Pro.jpg

0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку