aegis

Обсуждение конфликта с Михаилом "Aegis"

352 повідомлення у цій темі

5 минут назад, softm сказал:

А... эта ... скриншот можно? Бо доказы ...

Это ковырять тот ФБ долго. Нах оно мне впёрлось?
Проще забыть...
Хотя осадочек остался...

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 минут назад, softm сказал:

 

А позвольте вас просить. а как вы думаете, -  давно ли опция наложенного платежа уже обязательная для новых продавцов?

 

Да, уже нашел об этом в правилах. 

Рад это знать. Хорошее решение.

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Саме цікаве , що питань про процент не задають ті , хто підтримував сайт фінансово , ще до введення монетизації , і це ніби зрозуміло , але деколи я задавався питанням , а чому я , і ще 11 користувачів , розуміють потребу сайту , а всі решта ні , і деколи здавалось , що якийсь Я неправильний !

Суперечок з Арсеном у мене було чи ненайбільше , і не тільки тут , но і у вайбері і при особистих зустрічах , всі вони закінчувались більш/меньш конструктивно , хоча і з нервами !

Мішу я підтримую , бо ''швондятись'' по особистих переписках це неправильно , хоча нам декларують , що це робить ''автомат'' , і нам залишається вірити чи ні , я особисто вірю , бо знаю ту кухню , хоча і не відкидаю що все можливо !

Треба розуміти , що ми всі люди , но є і людиська , у яких в головах є свої псіхи  , і які приходять на сайти для розрядки , а модераторам це все розгрібати !

Я не виправдовую грубостей у спілкуванні , особливо коли у одного є ''палка''/ бан , а у другого тільки ноги !

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Прочитал тему.... Все как обычно, создается проект, дружно развивается, потом срачь и метания говен друг в друга. 

Выскажу несколько мыслей: 

1. Поддержание форума - стоит денег.  Даже простейшее - хостинг...  Деньги надо где-то брать.  Брать с пользователей - один из вариантов. Часто делается статус ВиП и некие закрытые разделы, куда вход только для ВиПов... 

2. Барахолка.  Тут я вижу немного другой момент. Это уже не просто проект, а коммерция. Для меня барахолка - удобная площадка для просмотра цен, подбора "фигни разной в ассортименте". Я только покупатель. В принципе, я понимаю, что это стоит денег и готов морально к процентам.  Но если суммы разумные. Т.е. пару гривен за сверло - это норм.  Но, если что-то большое!?  Вот, честно, ХЗ.  Но, скажем так, я вижу и понимаю "правила игры".  Т.е если меня устраивает - я тут, нет - я пойду в другое место...  Но, если я решил, что я  тут - то как-то будет "в (резкое выражение, означающее в общении в определенной среде - очень лень)" обманывать и пытаться обойти условия.... 

3. Про личные сообщения на форуме.  Я тут "фотки в голом виде" никому не отправляю и не посылаю. Переписка идет по сделке,  либо обсуждение тем в личке, когда не охота "кидать (Слово удалено системой) не вентилятор" и т.д.  Потому, никакой конфиденциальной информации в личке нет и, как я понимаю, быть не может в принципе. Форум не для этого.  И я не вижу проблемы в том, что админы/модераторы могут ее просмотреть.  Да ради Бога!

4. Переход на личности, мстя и прочее - плохой признак. Модератор (админ) - не человек, а должность.  Проблема форума, что все друг-друга знают! ;-)  И есть личностные отношения.  А был бы аноним - было бы совсем иначе. Смысл материться на автомат "ГазВода" если он тебе не налил сироп по ошибке!?  А три копейки уплочены!  ;-)))  Там ногой пинать надо!  

 

В общем, хреновая ситуация. Надеюсь - разрулится.  Умные люди всегда найдут решение и договорятся друг с другом! А дураков у нас на форуме  я не видел! ;-) 

 

 

 

 

 

  

 

 

6

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 минуты назад, Jonhson сказал:

А дураков у нас на форуме  я не видел

Не всем так везёт :)

2

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Исследования конфликтных ситуаций в интернете  популярными зарубежными учеными ))))

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

1. Різко проти читання приватних повідомлень. Причина, в самій назві - "приватні". В поясненнях адміністрації було твердження що це в моїх інтересах. Звичайно дякую, але настійливо прошу - не потрібно.

2. Люди ходять туди, де їм зручно, комфортно, цікаво. В якийсь момент на ручіпі про це забули, результат відомий. Не варто повторювати їх косяків, ми ж розумні і вчимося на чужих помилках :)

3. По softm потопкалися вже усі кому не лінь, але вставлю свої 5 копійок. Чоловік він розумний, цікавий, але характер у нього, м'яко кажучи непростий. Підозрюю що він і сам це знає та намагається себе стримувати. Підтвердженням є те, що "чудить" він не постійно, а зрідка, коли заносить. Так як користі з нього більше ніж шкоди, вважаю що він і надалі може модерувати, але під наглядом інших модераторів. Я вже писав, що модерував великий ресурс. Там такі речі вирішили тим, що чітко визначений перелік питань вирішувався виключно колегією модераторів. Тих модераторів котрі пробували ігнорувати дані правила, позбавляли кнопки і спокійно працювали далі.

 

Нікого не намагаюсь образити, лише висловив власну думку про те що вважаю важливим.

Змінено користувачем Siromanets
3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я теж вважаю що на даний момент конфлікт вирішено. Звичайно не всі визнали свої помилки до кінця (я не  про софта) але на мою думку потрібно піти на зустріч один одному і збавити обороти. 

Насправді головне щоб з цього всього зробились висновки. І особливо ті висновки, на мою думку, мають вплинути на розвиток якраз форуму.  Щоб люди були зацікавлені тут бути, спілкуватись, ділитись своїми думками і вирішеннями всіляких питань. 

І в котре повторюсь, розвивайте форум, основні вкладення мають йти в нього. Барахолка і реклама то причепи, на яких, можливо, ви з часом будете навіть заробляти))).  Але головне має бути форум, інфа, зручність, невимкшеність і атмосфера)). 

4

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Как по мне - модератор должен быть обезличен. Ник должен быть "модератор" и никакого перехода на личности быть не должно! Пусть общается на форуме под своим ником, а вопросы решает как "модератор", под этим ником должны работать ВСЕ модераторы, чтобы никто не знал кто решает вопрос.

И нововведения в правилах лучше обсуждать с пользователями, может не все, но хотя бы часть.

4

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

вибачте, були справи, читав але не міг відповісти

по порядку, обіцяю публікувати тільки факти без власної оцінки того що коїться. висновки хай роблять читачі.

першоджерело з чого все починалось (завчасно скопійоване в блокнот, де що було виділено жирним не згадаю, але текст дослівний має бути):

Прихований текст

Звертаюся до адміністрації форума.

 

Пише вам користувач форуму, який ділиться інформацією показує свої цікаві проекти, які ви більше ніде не побачите. Я підтримував ваш розвиток з самого початку, додаючи рекламу в свої відео.

 

Але накипіло.

 

1)      Яке право ви маєте лазити в особисті листування? Ви розумієте, що порушуєте 31 статтю Конституції України?

 

«Стаття 31. Кожному гарантується таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Винятки можуть бути встановлені лише судом у випадках, передбачених законом, з метою запобігти злочинові чи з'ясувати істину під час розслідування кримінальної справи, якщо іншими способами одержати інформацію неможливо.»

 

Якщо у вас є судовий дозвіл – покажіть мені його, а ні то не читайте.

 

2)      Стягуючи оплату за мою роботу ви порушуєте статтю 19 Конституції України

 

«Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.»

 

                Прошу Вас показати на основі якого закону чи підзаконного акту я маю оплатити щось ще комусь? Я ФОП, плачу усі необхідні податки і працюю тільки офіційно.

 

3)      Дуже цікаве формулювання « Во-первых причина в безопасности. Есть масса попыток обойти барахолку, в потом - покупателя кидают на деньги. Покупатель приходит сюда же. А мы помочь особенно не можем.»

 

Тоді назрівають ще питання:

 

·        Як безпеку ви можете гарантувати, беручи 2% від оборудки? Стаття 42 Конституції України дозволяє законну підприємницьку діяльність а також гарантує належний захист споживачів.

·        Яким чином сума витрачається безпосередньо на захист покупця?

·        Чи ведете ви ФОП, на основі якого КВЕДу робите таку роботу (гроші благодійно і добровільно стягуються на розвиток форуму, а ні то відключимо вас?)

Продовження :«А еще лучше  неделю подожать и проанализировать, за какие средства существует сайт. И сколько  стоит его содержание и развитие.»

 

Розвитком сайту я не займаюся – я займаюсь наповненням його інформацією (про це свідчить купка плюсів в профілі). Це не тупий копірайтинг. Це технічні тексти, навчальні відео і фото. Ці послуги надаю безкоштовно на громадських засадах .

 

А тепер ще раз видихніть, подумайте що ви зараз втрачаєте найголовніше – контент на форумі, який і створюємо ми – користувачі, що діляться знаннями. Хочете бодатися – закриватиму усі теми і ви нічого від мене більше не почуєте.

 

Але так ви скотитесь нижче за ручіп (банили за реєстрацію на інших форумах) чи снсклуб (там банять за мову).

 

Справа не в тих 10 баксах, що з мене хочете стягнути. Справа в принципі. Я людина проста але розумію свої права і обов’язки і готовий за свої дії чи бездіяльність відповідати. Поки нема залізних аргументів де і що я порушив, а я навів приклади, де ви порушили мої права.

 

маєте проблему з фінансування - приймайте дійсно благодійні пожертви, розміщуйте рекламу чи ще щось. Я свій вклад в форум роблю достатній.

 

Даю 24 години на роздуми. Сьогодні не п’ятниця, тому тема серйозна.

дата публікації обід 9 липня (тему порізали і видалили в курілці судячи з усього)

після того я отримав купу роз'яснень в особисті, ще раз розповів про свої права. в цей же день в 16,45 я поповнив свій особистий рахунок за "борг". про це можна почитати в повідомленні, до якого мало доступ достатньо людей (7 якщо точно станом на зараз його читало) 

після того я мав наступні попередження і стани профілю:

1) 1 бал попередження - 4дня РО

було проведено багато тестувальної роботи в режимі РО. виявлено глюк - не пускає читати правила в стані РО. доречі, про цей глюк було відомо ще 18,05,2018, @Smmasterk таке писав. як бачите робота кипить

2) я отримав премодерацію повідомлень, маючи 1 бал порушення.

3) я отримав зачинені особисті повідомлення.

вранці познімали попередження (але це неточно)

4) 3 бали попереджень - РО до 09,09,2020 - 2 місяці! я не зміг знайти правил на форумі, згідно яких мав отримати РО на 2 місяці.

5) починаючи з цього повідомлення було задано просте питання цілих 18 разів (якщо я не прорахувався від мене, Дениса і інших користувачів в темі а також в особистих повідомленнях які теж читають багато людей) стосовно реклами пункт 7 правил, що дослівно звучало таким чином:

Прихований текст

"...7. Реклама.

На нашем сайте пока не было рекламы. Но некоторые уважаемые пользователи пытаются ее разместить без всякого нашего разрешения!

 

Мы вынуждены ввести платные тарифы - за размещение рекламы ваших сайтов на сайте, в любом его разделе, в том числе в ходе сделок, на барахолке, в том числе в лотах, устанавливаются следующие расценки -

 

- за каждое размещение вашей рекламной ссылки - сайта, или другого типа интернет-адреса - 100 грн

 

При этом ваша реклама будет удалятся.

Просим не размещать рекламу..."

на що отримував відповідь в кращому випадку "читайте правила, не понимаете - наймите переводчика."

тобто замість 1 раз написати чіткі правила або усно пояснити чи є реклама власного контенту рекламою розвели балаган, створюючи провокативні ситуації.

6) я цілий день отримував нагадування що це все через те що я мав заборгованість і зажав 10 баксів. (нагадую оплата пройшла через пару годин), питали чи я тверезий і тп.

7) була описка в моєму ніку (я сподіваюсь що це була описка) зі сторони softm. я попросив виправити це непорозуміння, отримав провокативне "жалуйтесь".

8) я отримав персональні розцінки на скаргу (здається що і Денис також) - 100грн, що ніде не прописано в правилах форуму.

9) я отримав значок в профілі від адміністрації про те що я є бракоробом і затримувачем часу на виконання замовлення

10) я відзняв відео, де розказав про плани роботи в майстерні і про ситуацію на форумі, виклав вчора рано вранці (їхав в інше місто, доступ до компа з'явився тільки зараз)

11) вдень почався шухер на форумі, в ФБ і ютубі на моєму каналі і на каналі інших користувачів. дивним чином всі попередження з мого профілю зникли (але лишилися на скрінах, можу показати зміни в статусі - це не є проблема чи якась таємниця.

12) на форумі почули вибачення від Арсена, але в щирість цих повідомлень ні я ні ще 15 людей в вайбер групі залізячників не повірили.

13) мене в цій темі ще кілька раз виставили "злосним неплатником", розказували що в мене образа через те що мене посилали і тп

 

а тепер не тільки факти, а й власні роздуми.

а) почали сипатися повідомлення в вайбер і особисті, пропонували певні бонуси на сайті, на що отримані були відповіді що я не маю часу і натхнення цим всім займатися.

б) я за максимальну прозорість ситуації, жодних пільг не збираюся отримувати.

в) мета цього "бунта" - довести до адміністрації:

     1) мають бути правила, яких всі мають дотримуватися. порушив - отримай. але спочатку правила а потім "нагорода" а не так щоб 2 місяці РО і премодерацію з 1-2 балами за порушення.

     2) важливість форуму більша ніж певні особистості. я наповнював його інформацією не через обіцянку комусь. так само softm допилював косяки, перекладав і тп. сил і часу я тут теж вклав багато, хоча це і не дуже видно з першого погляду.

     3) звинувачення (наклеп) із посиланням на анонімні повідомлення це тупа відмазка, на мою думку. я готовий вислухати кому я там щось не угодив. 

 

якщо я десь щось порушив (в цьому повідомленні чи темі чи взагалі в решті повідомлень) - прошу мене наказати згідно діючих правил, я із честю перенесу РО стільки скільки знадобиться без жодних. тим паче в мене назбиралося більше ніж трохи проектів що треба доробити.

раніше ніж в понеділок не певен що дойдуть руки щось писати точно а там побачимо. довше так довше

ps скріни на всі описані ситуації є, пустих слів не писав - тільки факти

 

 

11

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
8 минут назад, aegis сказал:

а) почали сипатися повідомлення в вайбер і особисті, пропонували певні бонуси на сайті

...
 

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всем доброго времени суток! Посмотрел и удивился, за сегодня весьма плодотворно в этой теме наваяли! Вставлю и свои 5 копеек. Надеюсь, что многие со мной согласятся, если я озвучу, что данный форум есть некий развивающийся организм, который неизвестно до чего может дорасти, а может загнуться и... умереть. Мы все будем скорбить и искать замену или альтернативу. Поэтому предлагаю относиться к нему как к растению, за которым нужен уход и полив. Каждый пост - это новый листик. Одни листики вянут, другие вырастают в длинную ветвь, и это всё делается вашими руками. И есть заботливый садовник, который растит это растение, и ухаживает за ним, плохие листики обрезает, иногда прижигает, но он искренне хочет добра всему растению. Но как и все люди, садовник экпериментируя или поддавшись эмоциям, может допускать ошибки. Ему бы посмотреть как поступают другие садовники, но ни у кого нет "ЧМ", и близко ничего похожего нет! Так что для начала садовнику нужно внести удобрения и не дать растению засохнуть. Удобрения стоят денег, а барахолка это именно то место, где их можно и нужно взять. Как здесь правильно было сказано выше - у нас полно других торговых площадок, но заточенных как "ЧМ" нет. Здесь и советы бывалых, и обмен информацией, и вопросы на любую тематику, но почти всех объединяет любовь к металлообработке. Я предлагаю каждому, кто сегодня в состоянии это сделать, внести маленькую лепту (надеюсь после этого ветвь будет закончена - лично мне помойка неприятно пахнет). Так сказать помочь прикупить удобрения. За это время модераторам рекомендую изучить "правила" садовников, выращивающих растение "Фиолетовый". Невзирая  на возраст "Ф", они очень смело продолжают экспериментировать с ним, и должен признать у них это неплохо получается, хотя там разговаривать с садовником на повышенных тонах нереально вообще.

С глубоким уважением ко всем форумчанам и модераторам!

2

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 час назад, Одессит сказал:

...
 

 

Увы, это был я  (судя по видео намек на то, что я говнюк,). Пытался выступить миротворцем и всех друг с другом примерить предложив  те самые бонусы лишь бы все вышли из конфликта в позитиве. . Я общался кстати и с Денисом и с Михаилом. 

Так как вроде все взрослые мужики и должны понимать , что каждого можно вывести из себя и все не без греха.  Так же я рассказал о своем первом знакомстве с Арсеном . И что так же попал под раздачу чипмейкерского "железного Феликса".  Что я прекрасно понимаю, что у Арсена своеобразное общение, но тем не менее я не устраивал публичных скандалов.

так же я написал был , что со временем я полностью поменял свое мнение об Арсене, что под воинственным характером Арсена скрывается хороший человек, верный товарищ который не бросит в беде.

 

К сожалению моя самодеятельность  не привела к примирению сторон.

 

Я Арсена знаю совершенно с другой стороны,  под сложным характером скрывается верный товарищ который приходит на помощь в трудную минуту. 

Вот одна из ситуаций:

Когда одна  фармацевтическая фирма  попыталась кинуть меня на жизненно необходимые моей матери лекарства (покупался запас на полтора месяца, деньги получили и потерялись), Арсен сделал так ,что они там метались в страхе и сразу же собрали и отправили товар, еще звонили и извинялись и просили чтобы никакие действия больше не принимались и они все поняли с первого раза.

И собственно говоря, это одна из причин которая меня побудила помочь решить конфликт.. Так как любой конфликт оставляет неприятный осадок в душе, знаю по себе.

По этому я  сказал, что варианты "Сажать в клетку", "Эшафот" и т.д.  изначально неприемлемые для решения конфликта и предложил выдвинуть реально реализуемые предложения решения проблем.. НО ! Я услышал только критику.

 

А теперь можете меня за это запинать. Спасибо Михаилу за это.

  Не зря говорят, "благими намерениями  вымощена дорога в ад ".

 

 

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вот что бывает, когда люди, не умеющие руководить, становятся руководителями. Меняют возможность реального заработка, обеспечивая приток новых и постоянство старых юзеров, на жалкие 2%. Причем сомнительные 2%, так как у всех уже давно есть контакты топ продавцов и скупаются люди у них вряд-ли через систему форума. Поздравляю, это джекпот

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Була колись ситуація на одному форумі (не по металу). Людина вирішила зробити добро і робити "місячник" - журнал по темі форуму і цікавими статтями. Потрібна була допомога в роботі з графікою - я одразу ж підтягнувся. Випустили пару номерів, потім та людина вирішила на цьому підзаробити. І все заглохло. Всі втратили інтерес до цього. Не тому, що жлоби, а тому що він був користливий на речах, які можна і без грошей досягти.

Форум повинен окупатись. Ставити за ціль заробляння - одразу його попале. 

На мене були також наїзди, що я в копілку нічого не підкинув, я їх рахую справедливими, при можливості виправлюсь. Але це не дуже приємно, коли адмін таке пише. 

Барахолка - правила барахолки - платимо, що потрібно.

Форум - хто має можливість і бажання, той обов'язково підтримає і віддячить форуму.

Переписка - то діло кожного. Хоть хомяками міняються і кожного 25-го хомяка не віддають.

Якщо я тут торгую - я плачу, якщо я з кимось вже років десять обмінююсь через листування - то то тільки наше діло.

Бути модератором важко. Але куди діватись... 

3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Щодо ботів. То треба присікати. Але (соррі) я не дуже зрозумів про Жоріка. 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
41 минуту назад, Brobdingnagian сказал:

Вот что бывает, когда люди, не умеющие руководить, становятся руководителями.

Простите, но мне кажется, что вам чего-то не хватает. Возможно денег. Но это точно не главное в жизни. Хотя и помогает решать определённые вопросы.
Что вы знаете о "статках" и опыте работы тех самых людей о которых вы как-бы намекаете?
Лично я смело могу утверждать, что за истекшие 20 лет дал работу определённому количеству людей и налогов заплатил как небольшой город. Но это не имеет абсолютно никакого отношения к данному форуму, например...
Сейчас я позволил себе задрать свои уставшие ноги на станину токарного и смотреть на это безобразие сквозь пальцы тех ног.
И, не поверите: я не хочу даже нового автомобиля. Меня и старый возит.
Это я лично о себе.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Brobdingnagian написав:

Вот что бывает, когда люди, не умеющие руководить, становятся руководителями. Меняют возможность реального заработка, обеспечивая приток новых и постоянство старых юзеров, на жалкие 2%

Я вибачаюсь, але мені чомусь здається, що не все так просто. Форум (вже не одноразово наголошувалось) є приватною власністю і має кінцевого бенефіціара. І щось мені підказує, що мета створення самого форума, якраз і являлась створенням торгового майданчика в першу чергу, а вже в другу... А як відомо, хто власник, той і замовляє музику. (с). Тому, "не все так однозначно" (с)

3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 минут назад, Bogdan сказал:

Була колись ситуація на одному форумі (не по металу). Людина вирішила зробити добро і робити "місячник" - журнал по темі форуму і цікавими статтями. Потрібна була допомога в роботі з графікою - я одразу ж підтягнувся. Випустили пару номерів, потім та людина вирішила на цьому підзаробити. І все заглохло. Всі втратили інтерес до цього. Не тому, що жлоби, а тому що він був користливий на речах, які можна і без грошей досягти.

Форум повинен окупатись. Ставити за ціль заробляння - одразу його попале. 

На мене були також наїзди, що я в копілку нічого не підкинув, я їх рахую справедливими, при можливості виправлюсь. Але це не дуже приємно, коли адмін таке пише. 

Барахолка - правила барахолки - платимо, що потрібно.

Форум - хто має можливість і бажання, той обов'язково підтримає і віддячить форуму.

Переписка - то діло кожного. Хоть хомяками міняються і кожного 25-го хомяка не віддають.

Якщо я тут торгую - я плачу, якщо я з кимось вже років десять обмінююсь через листування - то то тільки наше діло.

Бути модератором важко. Але куди діватись... 

На самом деле так и есть. На сегодня форум на грани самоокупаемости. А ведь хочется шоб было лучше... Что влечёт за собой доп.расходы.
И, как выше справедливо заметили: форум - срез общества.
Кто-то молча помогает в работе. а кто-то считает чужие деньги...
 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Одессит написав:

На сегодня форум на грани самоокупаемости. А ведь хочется шоб было лучше

в інформаційному сенсі також

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 минут назад, IMP сказал:

Я вибачаюсь, але мені чомусь здається, що не все так просто. Форум (вже не одноразово наголошувалось) є приватною власністю і має кінцевого бенефіціара. І щось мені підказує, що мета створення самого форума, якраз і являлась створенням торгового майданчика в першу чергу, а вже в другу... А як відомо, хто власник, той і замовляє музику. (с). Тому, "не все так однозначно" (с)

Я имел ввиду, что можно больше зарабатывать на сайте, как на рекламной площадке, нежели пытаться монетизировать барахолку. Да, ее нужно монетизировать, но не в первую очередь. К примеру, на ручипе барахолки нет, а форум живёт и процветает

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Brobdingnagian написав:

К примеру, на ручипе барахолки нет, а форум живёт и процветает

Ні. Жити — живе, але зовсім не процвітає. Але там інші причини.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
11 минуту назад, aegis сказал:

в інформаційному сенсі також

Особисто я саме те і мав на увазі коли писав повідомлення.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
19 минут назад, Одессит сказал:

Что вы знаете о "статках" и опыте работы тех самых людей о которых вы как-бы намекаете?
Лично я смело могу утверждать, что за истекшие 20 лет дал работу определённому количеству людей и налогов заплатил как небольшой город. Но это не имеет абсолютно никакого отношения к данному форуму, например...

Зачем мне что-то знать? Это и так видно, что организация тут слабая, на троечку. Но похвально, что вы не вешаете нос и пытаетесь развивать подобный портал.

Про налоги, конечно, мало верится, так как не думаю, что Вы ндсник или на общей системе, максимум 1 или 2 группа, если Вы замозаняты на токарном станке, а там оборотка небольшая и налогов тоже немного... 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, не сваріця)

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку