andrey_drabchuck

Джентельменский набор оснастки

53 повідомлення у цій темі

Если идет речь о "джентельменском наборе" я понимаю что это токарь 3 разряда максимум. Какие линейки, стойки, плитки, рейсмас. 4- х кулачковый патрон, планшайба для расточки с отверстиями все это профессиональный уровень подхода к делу. Посадки... Токарь знающий свой штангенциркуль 0-250 с шкалой 0.05 сделает посадку под подшипник,например... Это бывает редко, но иногда приодится работать и так. Главное чтобы не просить маму слепить снежку!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 28.03.2017 в 15:09, Вячеслав 88 сказал:

Подскажите, для чего можно использовать в мастерской угловые меры

Полноценно используются в профильной шлифовке и при лекальных и доводочных работах.

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я, наприклад, часто користуюсь напільніками (не знаю, як по-українськи) різного розміру, форми, та крупності насічки. а також шабером, зробленим з трикутного "напільніка", ножем, зробленим з полотна сабельної пилки (якщо добре заточити, то внутрішні фаски - секундна справа).

та і взагалі, думаю майже все потрібне вже перечислили.

я фактично теж починаю, і можу сказати, що часто потрібний молоточок з мідними бійками, конус, щоб вибивати сверла з перехідних втулок з КМ, прутик з крючком, аби витягувати стружку з отворів, та і взагалі щоб не брати її руками. що ще. мсленка з веретеним маслом, можливо ще сало чи касторка. щітка по металу латунна, щітка (забув як називається) щоб змітати стружку. пффф, то вже багато. знаєте, насправді у мене два точила. одне - на 250 круги, там електрокорунд чорний, і карбід кремнію 64С для твердосплаву, а на іншому 150 мм - алмазна чашка середньої крупності зерна, і диск з крупним зерном (в основному на ньому канавки роблю) - і я вже думаю, що мені потрібне ще одне точило, на яке я поставлю чашку 160/125 для тонкого доведеннь кромок і тд, і диск для правлення сверл. не кажу вже про те, що хочу ще одне точило 250мм щоб поставити там електрокорунд білий або сірий, і вулканіт.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку