softm

Какой коньяк вы предпочитаете?

51 повідомлення у цій темі

Шабо гранд резерв

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 часа назад, softm сказал:

увидел на амазоне луи-13

Насколько я знаю историю этого коньяка, то на фото фальсификат.

1. слишком малая цена

2. бутылка из стекла.

Но может, что и поменялось за последние 10-15 лет.

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Самогон двойной перегоки , и подкрасить шоб було похоже на коньяк))))

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Виноград-чача-двойний перегон-настоюється на брусочках з вивареного дуба. 

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Або абрикос без кісточок-переграв в 20літрових бутлях-двійний перегон. Головы і хвости рубаються.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 час назад, vovancaban сказал:

Самогон двойной перегоки , и подкрасить шоб було похоже на коньяк))))

А подкрасить - насыпать пару щепоток дубовых стружек (продаются в аптеке как лекарство от поноса :) . Через неделю будет вам цвет, как у настоящего коньяка. 

Змінено користувачем savelich
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Анекдот

Мужчина уставшего вида в затертом пиджаке заходит в ресторан, садится за столик, к нему подходит официант

Мужчина: - девушка а какой коньяк лутше всего подойдёт к гуманитарному образованию?

Официант окинув взглядом мужчину: 

во первых лутше всего подходит водка, но сначала покажите деньги.

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Асканели п'ять зірок,але і три зірки теж добрий.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Евгений написав:

к гуманитарному образованию?

 

:D

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Не вживаю етанол взагалі.Ні в якому вигляді. 

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 час назад, володя73 сказал:

Виноград-чача-двойний перегон-настоюється на брусочках з вивареного дуба. 

 

Шляхом багаторічних досліджень прийшов до висновку, що подвійна перегонка зовсім не завжди добавляє до смаку. Якщо підійти до справи зі всією відповідальністю, і не намагатися вигнати продукт зі всякого незна чого, а тільки з якісної сировини - наприклад, з  щойно перебродившого виноградного вина (для гарантії, поки воно не встигло набратися сторонніх неприємних домішок), то в отриманому продукті будуть присутні корисні і приємні смакові й ароматичні складові тої сировини... і дуба можна не добавляти, бо з'являється присмак деревини... Ну і, ясне діло, хвости й голови треба відрубувати. Спробуйте. :) 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Евгений написав:

к гуманитарному образованию?

Перш за все варто глянути це https://russkiiyazyk.ru/orfografiya/pravopisanie/lutshe-ili-luchshe-kak-pravilno.html  :P

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
12 минуты назад, Куляста_Блискавка сказал:

Не вживаю етанол взагалі.Ні в якому вигляді.

Как меня спросил один хорошо знакомый доктор медицины, а как же Вы стресс снимаете?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
35 минут назад, Stebium1 сказал:

Как меня спросил один хорошо знакомый доктор медицины, а как же Вы стресс снимаете?

- А как вы расслабляетесь?

- А я не напрягаюсь..

 

Я последние года делаю вишневую или клюквенную настойку.. Было дело, перегонял сливовое вино, которое не особо хорошим получилось на вкус, продукт был весьма хорош и на утро абсолютно не ощущалось что вообще что либо пил в больших количествах днём раньше, но то ещё от закуски зависит.. Абсент как-то раз делал, но то напиток на любителя... Ну, и всяко разно тоже настаивал, перегонял, взбраживал... 

Как по мне самый лучший "коньяк" это то что сам сделаешь и вложишь душу...

 

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Stebium1 написав:

а как же Вы стресс снимаете?

А що, без ""речовин"" ( етанол, ізопропанол, морфій, бутират, каннабіноїди та інша отрута)  це не можливо?  сила волі  навіщо людині дана? Але то так, моє власне, про смаки не сперечаються.

Змінено користувачем Куляста_Блискавка
доповнення
4

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Какой коньяк вы предпочитаете?

Самогон:D

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мамарідна, суцільні самогонники! :D

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Не великий спеціаліст у хмільних напоях, але, якщо можна, прийму участь у дискусії... Підтримаю, що

, Куляста_Блискавка написав:

, без ""речовин""

жити можливо і навіть потрібно, але людина ( наприклад я) слабка... На рахунок коньяку не скажу, але домашнє вино... Те, що зробив сам, зі свого винограду, слідкував за процесом ( вранці зняти ще рано, а ввечері вже може бути пізно), не кріплячи ні яким спиртом чи самогоном, тільки цукор вже на фінальній стадії, і то не багато, просто витримуючи необхідний час, поки воно дійде до необхідного стану... Два-три місяці, не менше... І потім, в зимові не погожі дні, зібравшись із сім"єю за столом, можу дозволити собі декілька ковтків цього напою... В ньому тепло минулого літа, смак сонця, прохолода осінніх вечорів, та й багато чого, про що не говорять, але відчувають... Хміль з того всього особисто для мене то таке, побічний ефект, можна і без нього, якщо це було б можливе, але сам смак... Але це моє суб"єктивне. якщо когось образив, вибачте, про смаки не сперечаються, тут із Констянтином згоден. Та й тема взагалі про коньяк...

3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

закарпатский

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дистиляти набагато кращі від ректифікатів. 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
13 минуты назад, володя73 сказал:

Дистиляти набагато кращі

Большим содержанием сивухи?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 час назад, Куляста_Блискавка сказал:

А що, без ""речовин"" ( етанол, ізопропанол, морфій, бутират, каннабіноїди та інша отрута)  це не можливо?

Быстро? При сильном или хроническом стресе, нет нельзя, так или иначе придётся, что то глотать.

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
14 минуты назад, Stebium1 сказал:

Большим содержанием сивухи?

Выписка с просторов интернета:

Ректификат. Несмотря на неизменность формулы при изменении исходного сырья, для употребления предпочтителен продукт частной ректификации зерна, проще говоря, домашняя водка. Так как водка казенная в абсолютном большинстве случаев имеет в своей основе сырье синтетическое. И ощущения после принятия последней могут быть не из приятных. Ректификат, как уже упоминалось, тяжеловат и имеет эффект отупляющий, резко дающий в голову, что после возлияний дает о себе знать. 

Дистиллят продукт сложный, одним из его компонентов является сивушное масло, его задача - предотвратить полное всасывание этилового спирта в организм. А значит воздействие, которое оказывает дистиллят на организм, не такое резкое и выраженное. Благодаря этому эффекту, дистиллят не создает ощущение удара по голове, он скорее разливается мягким теплом по телу и разуму. Не зря в мире более распространен дистиллят – это и коньяк и виски, и кальвадос, и текила, все напитки, богатые вкусом и имеющие историю и культуру употребления. 

 

Главное во всём знать меру!

2

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Создал тему, через пару минут она исчезает куда то в глубины сайта,  зато тема про коньяк в топе, у вас точно металлический форум? 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, V_adim написав:

Создал тему, через пару минут она исчезает куда то в глубины сайта,  зато тема про коньяк в топе, у вас точно металлический форум? 

Раз металлический форум то люди все из ,,металла,, и им не присущи все хотелки и слабости ,,обычных,, людей?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку