andrey_drabchuck

Питання щодо сайту / Questions about the site

3 870 повідомлень у цій темі

когда захожу в *мои товары*на последних лотах стоят брони,хотя в моих продажах они не появляются.Это вроде старые брони проданного количества по лоту??просто так раньше если сделка была закрыта то не показывало бронь.Это глюк или так будет всегда теперь?

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Есть пожелание на перспективу.

Было бы неплохо, чтобы при 10% снижении цены лота продавцом, пользователям, занесшим этот товар в избранное (если такие есть) приходило уведомление. 

4

Поділитися повідомленням

Бронював товар. Вдійсності було 7 лотів, я стояв в черзі номером 9-м. Товар скінчився і система автоматично зняла запит і він не відображається в списку запитів, але в мене вісить повідомлення  "У вас 2 незавершиних придбань в Оголошеннях" Насправді у мене тільки один запит. Як мені здихатися того, чого нема? O.o

2.jpg

Змінено користувачем grandprix
0

Поділитися повідомленням

2 часа назад, Maple сказал:

Есть пожелание на перспективу.

Было бы неплохо, чтобы при 10% снижении цены лота продавцом, пользователям, занесшим этот товар в избранное (если такие есть) приходило уведомление. 

Оооооо, это было бы шикарно

:59de5a1668d9e_4_12_131:

0

Поділитися повідомленням

взагалі-то я формував цей пост саме як питання "Як убрати", але прийму до відома ваше зауваження. Але щоб не плутати, завершу вже тут. Частково, лишилось з права в стовчику ПОКУПКИ

3.jpg

Змінено користувачем grandprix
0

Поділитися повідомленням

6 часов назад, Maple сказал:

... а коли ціна стає нижча певної встановленої величини - відразу автоматично бронювався товар :D

0

Поділитися повідомленням

7 годин назад, softm написав:

Вы ошибаетесь, вы четко написали следующее:

Так может все-таки стоит задавать вопросы про ошибки в теме про ошибки?

помиляєтесь ви, тому що я чітко написав "ЯК МЕНІ" щось зробити, а не  ВИ "виправте таку то помилку", тому що я не був впевнений, що це саме помилка, а не я щось роблю не так. І таки-да, питання про помилки потрібно задавати в темі про помилки. Якщо буду впевнений, що знайшов помилку, там і напишу. 

З повагою.

0

Поділитися повідомленням

Есть такая возможность создать категорию лотов размещённых только сегодня? Чтобы вчерашние и позапрошлые не смотреть.

0

Поділитися повідомленням

40 минут назад, Sergey К сказал:

Есть такая возможность создать категорию лотов размещённых только сегодня? Чтобы вчерашние и позапрошлые не смотреть.

Є два способи !

IMG_20171026_135648.jpg

Screenshot_2017-10-26-13-53-41-557_com.android.chrome.png

0

Поділитися повідомленням

Спасибо! Я имел в виду не новые товары, а товары размещённые за сегодня. Они новыми могут быть и вчерашние. И хотелось бы видеть чётко категорию - товары за сегодня.

0

Поділитися повідомленням

Создал тему в барахолке ,третью по счету.

Оформил ,разместил фотки нажал создать-

пришло уведомление -

Ваше объявление ................ #52996 автоматически отправлено на модерацию..... 

Но собственно с этим все понятно.Только оно с воскресенья модерируется  , глянул сейчас  в своих  продажах висит почему то как закончившийся товар .Сами фотки не отображаются 

Что не так?

Змінено користувачем Cracker
0

Поділитися повідомленням

Хочу запропонувати , для більшої об'єктивності , трошки змінити відображення інформації у статистиці барахолки , а саме у "статистику занесених у вибране за тиждень" .

Так як останній стовпчик "всього товарів у барахолці" невідповідає потребам споживача , там вказано загальну кількість виставлених за весь час , у тому числі і хибні оформлення та вже закінчені  товари , краще б відображати тільки ту кількість товарів , які зараз є у вільному доступі споживача , так як  закриті та заброньовані товари під 0 зкидують "вибране" , а цікавить більше кількість "робочих" товарів , які додано у "вибране"!

IMG_20171027_105052.jpg

Змінено користувачем 032triton
1

Поділитися повідомленням

Я хотів би просто подякувати модераторам та програмістам , що працюють над даним сайтом.

Місяць за місяцем сайт стає адаптованішим до наших забаганок, зручнішим в користуванні та надихається свою власною атмосферою.

Барахолка також має просвітницькій характер, бо дозволяє подивитися раніше небачені агрегати та інструменти.

Хлопці, файно дякую за вашу працю!

3

Поділитися повідомленням

2 часа назад, 032triton сказал:

Хочу запропонувати , для більшої об'єктивності , трошки змінити відображення інформації у статистиці барахолки... а цікавить більше кількість "робочих" товарів...

Поддерживаю, неплохо бы ещё этот список "изменить":

Снимок.JPG

1

Поділитися повідомленням

, Саша написав:

дозволяє подивитися раніше небачені агрегати та інструменти

Але сталася біда, закінчені лоти більше не показуються у пошуку. Просвітницькі якості барахолки різко погіршилися

0

Поділитися повідомленням

Только что, Quercus сказал:

закінчені лоти більше не показуються у пошуку

Показываются, если через гугль искать))

0

Поділитися повідомленням

1 година назад, DimoR написав:

Показываются, если через гугль искать

Так, я помітив. І збережені у закладках - теж показуються. Але це трохи не те...

0

Поділитися повідомленням

В 26.10.2017 в 22:02, Cracker сказал:

Создал тему в барахолке ,третью по счету.

Оформил ,разместил фотки нажал создать-

пришло уведомление -

Ваше объявление ................ #52996 автоматически отправлено на модерацию..... 

Но собственно с этим все понятно.Только оно с воскресенья модерируется  , глянул сейчас  в своих  продажах висит почему то как закончившийся товар .Сами фотки не отображаются 

Что не так?

Повторю вопрос. Что не так сделал? 

Я не часто лоты размещаю,может накосячил чего?

0

Поділитися повідомленням

У меня пропала возможность в сообщении добавить файл изображения (или любой другой), нет ссылки.

При добавлении товара в Барахолке, возможность осталась.

Пользуюсь украинской версией сайта, Windows 7

Пробовал на Опере и Хроме.

Добавить скриншот окна сообщения, естественно, не могу. 

Что это может быть? 

0

Поділитися повідомленням

Шановні продавці!

Ви часто фотографуєте свій товар на білому тлі. Камера або телефон про це нічого не знає. Експозамір гадає, що, грубо кажучи, всі об'єкти середньо-сірі. Отже, фотки виходять темні, недотримані по експозиції. Я розумію, що "і так побачать", але, якщо ви хочете, аби фотки були привабливі, ВВЕДІТЬ ЕКСПОПОПРАВКУ +1...+1,5. Якщо нема такої можливості, є інші способи "обманути" камеру, натискання кнопки до половини, центральний замір в меню тощо. З телефоном гірше, але теж іноді можна надурити його, в деяких є режими зйомки а-ля "профі".

Далі, коли фотографуєте товари малих розмірів, вони виходять дрібними або не в фокусі. Не полінуйтесь вмикнути в камері режим "МАКРО" або розмістити перед об'єктивом суррогат насадочної ЛІНЗИ - або окуляри для далекозорих, (одна лінза), або лупу, або лінзу від ліхтарика тощо, діоптрійністю хоча б +2, а краще +4. Іноді, особливо для телефона, краще взяти іще сильніше. Простий експеримент - і ви підберете потрібну лінзу.

Іноді для малодосвідченого покупця важко розгледіти в цих мутних темних фотках істину...

Нікого не хотів образити!

2

Поділитися повідомленням

Скажіть, не дайте дураку померти, як прибрати нолік перед містом проживання??? І ще розясніть для чого відображається скільки раз я (?) шукав поиском2 72 раз? Кому така інфа є корисною?

10.jpg

1

Поділитися повідомленням

У меня постоянно зависают страницы продавцов  при просмотре их товаров..

пример.

Смотрю товары перехожу с первой страницы на вторую- все ок.

пролистал вторую перехожу на 3 и тут не происходит обновление товаров, если оставить на пару минут оно произойдет, но ждать то мне лень.

Пытаюсь закрыть вкладку  но ничего не происходит. нужно нажать обновление страницы и тогда вкладка закроется. Если скопировать адрес строки в новую вкладку страница загрузиться  но после пролистование пары страниц опять зависнет.

Происходит это  действие и в опере и в хроме. Виндовс хп:)  

Это  проблемы на моей стороне или такое у всех?   

0

Поділитися повідомленням

, torri написав:

+1

0

Поділитися повідомленням

11 минуту назад, torri сказал:

У меня постоянно зависают страницы продавцов  при просмотре их товаров..

пример.

Смотрю товары перехожу с первой страницы на вторую- все ок.

пролистал вторую перехожу на 3 и тут не происходит обновление товаров, если оставить на пару минут оно произойдет, но ждать то мне лень.

Пытаюсь закрыть вкладку  но ничего не происходит. нужно нажать обновление страницы и тогда вкладка закроется. Если скопировать адрес строки в новую вкладку страница загрузиться  но после пролистование пары страниц опять зависнет.

Происходит это  действие и в опере и в хроме. Виндовс хп:)  

Теж саме , зависає кожна третя сторінка при перегляді товарів вибраного продавця , допомагає тільки обновлення сторінки ! А потім "відлистати" назад ще більша забава !

Провірялось і на смартфоні , і на компі та планшеті !

Всюди те саме !

Змінено користувачем 032triton
0

Поділитися повідомленням

не работает функция 10%

0

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку