sanlevdb

Покраска для чайника, пошук спеціалістів.

5 повідомлень у цій темі

Вітаю шановне панство. Не знаю в якій темі писати, виконавця я не шукаю, а шукаю спеціаліста для того щоб проконсультуватись. Все ближче підходить момент покраски мотоцикла. Хочеться зробити як краще, і з меншою кількістю помилок. Не хочеться другий раз переробляти. Певний досвід в покраскі маю, але як ГАЗ-53 те що я робив підходить, а для 49-тки той результат мене не влатував би. Можливо є спеціалісти з якими можна проконсультуватись з приводу покраски і підготовки під неї. Підготовку планую виконувати сам, а от покраску віддати в руки досвідченої людини. Хоч і не знаю, де таку знайти. Трохи походив по малярках в Одесі, всім подавай битки в яких пофарбувати крило/капот і на вихід. А з таким не хочуть мати справу, на даний момент в пошуках. Самому не хочеться, щоб не запороти, досвіду в тому дуже мало і рука не набита. Та і робити немає де. Гараж для того не дуже підходить. 

Дякую. 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Здравствуйте ! В двух словах этого не опишешь , сама подготовка требует особого внимания и терпения , а так-же знаний с каким материалом работать и какое покрытие будет на финише. Мне помогли в этом разобраться видео  в ютубе " Олег Нестеров Брест " он там подробно показывает что к чему. Удачи !!!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Какие габариты деталей?

Могу сделать эту работу в Николаеве, но у меня есть ограничение по размеру камеры малярной и входа в нее.

И какие сроки нужны? 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@MaxVerblud  речь о мотоцикле ИЖ 49.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@MaxVerblud Габарити це весь мотоцикл. На данний момент я шукаю інформацію і готуюсь до покраски. Мотоцикл на стадії рихтовки, і підгонки всіх деталей. Є тема про нього, яку недавно оживив, так як назбиралось багато цікавого. Будь ласка Ваші контакти в л.с. На данний момент потрібна консультація, можливо з часом і виконання цієї роботи. Хочу для себе встановити, чи є смисл самому підготовлювати і віддавати на покраску, чи можна віддати вже частково відпісочені деталі в грунті. Можливі різні варіанти, так як частина деталей вже оцинковані і не потребують підготовки. Наприкад центральна підніжка, упор боковий і т.д. А інші будуть в захисному покритті і потім уже будуть пісочитись і готвуватись до покраски виконавцем. Враховуючи те, скільки роботи було зроблено і яка планка поставлена, такий важливий етап як покраска хочеться зробити на висоті. Власне саме посилання на тему, якщо потрібно. 

 

@Василий Вл. За інформацію по ютуберу дякую, буду вникати в ці моменти. Тому перед тим як щось робити я хочу взнати що до чого, щоб коли мені будуть вішати лапшу на вуха, я знав що мені її в данний момент вішають. І не мати справи далі з такими виконавцями. 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку