jenya

резцы для нержи

57 повідомлень у цій темі

, garfild79 написав:

Можно вас попросить эту таблицу мне в личку закинуть? И может ещё что на эту тему добавите))) заранее спасибо 

Ок, пориюсь в закромах, скину декілька. Тількі ця буде такої-ж якості. 

1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ISCAR сплав IC907.  Точили деталі з жаропрочки, токар був в шоці. Він раніше на заводі вк, тк і т д (там інше не купляли) перевертав пластину після однієї деталі, а то і по пару раз за деталь. Тут - одною вершиною 10 деталей пішло.  Прикольно що ці пластини в принципі універсальні і по сталі добре і по нержі.

0

Поділитися повідомленням

, DimonDSS написав:

ISCAR сплав IC907

Оригинал чи алішний аналог?

0

Поділитися повідомленням

Оригінал, тут з підбором - перебором китайщини тратити час не було коли та і ціна деталей дозволяє.

Змінено користувачем DimonDSS
1

Поділитися повідомленням

14 часа назад, DimonDSS сказал:

Оригінал, тут з підбором - перебором китайщини тратити час не було коли

Оригінал десь в Україні можна купити,щоб бути впевненим,що це не той же китай,тільки за іншою ціною?

0

Поділитися повідомленням

я брав в Океан трейд. Турецькі пластини їхні теж непогані, беру на фрези в основному. Іскар у них є але не багато. Абсолютно стверджувати що оригінал не буду але коробочка явно не така як у китайського, хоча китайці можуть все :-).

Також у нас є представники Kennametal, але на складі у них мало що є, в основному все під замовлення.

Ну а по звичайній сталі - є китайські  Deskar і  Prospect.

Всякий нонейм з алі брати перестав, там лотерея. Єдине що сподобалось - корпусне сверло kakarot з іхніми ж пластинками. За свою ціну це топ взагалі. Але я не можу гарантувати що то що я брав 2 роки тому зараз у них нормальне. 

Змінено користувачем DimonDSS
3

Поділитися повідомленням

#348179 Опубліковано: (змінено)

, DimonDSS написав:

я брав в Океан трейд. Турецькі пластини їхні теж непогані, беру на фрези в основному. Іскар у них є але не багато. Абсолютно стверджувати що оригінал не буду але коробочка явно не така як у китайського, хоча китайці можуть все :-).

Також у нас є представники Kennametal, але на складі у них мало що є, в основному все під замовлення.

Ну а по звичайній сталі - є китайські  Deskar і  Prospect.

Всякий нонейм з алі брати перестав, там лотерея. Єдине що сподобалось - корпусне сверло kakarot з іхніми ж пластинками. За свою ціну це топ взагалі. Але я не можу гарантувати що то що я брав 2 роки тому зараз у них нормальне. 

Замовляв з алі пластинки Дескар пачка 350-400гр, але якість в них дуже низька якщо чесно, садяться тупляться відколюються в самий непідходящий момент, коли деталь доробляєш і останній прохід а різець зализало чи покришило кромку

Перестав цей шлак купляти, краще переплатити взяти щось дороге, або взяти в україні 2-3 пластини фірменні, і працювати ними довго і нудно

Змінено користувачем Seregan
0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку