#345194 Опубліковано: 10 серпня (змінено) Наверное на старости лет поехал крышей. Купил в слепую ещё один ТВ-16, сейчас он в дороге. Ан нет ТВ1610-Ш так он правильно называется! По этой причине фото только от продавца Кто то сталкивалсяс такой ПБ? Или предположения, подшибники или втулки? Змінено Вівторок в 17:29 користувачем Stebium1 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345196 Опубліковано: 11 серпня (змінено) Поздравляю! Вот это урвал экземплярчик невиданый! Вскроешь- узнаешь ))))) Удобно будет посадить сверху плоскую крышку на те 4 болта. Змінено 11 серпня користувачем Виктор Смирнов 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345204 Опубліковано: 11 серпня С чого він він із Дубно? Діагональні перетинки внизу станіни- як на Уральці. Може зібраний із різних верстатів? Таку ПБ ніколи не бачив. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345205 Опубліковано: 11 серпня Бачу опора ходового гвинта так, схожа на Дубно. Франкенштейн. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345206 Опубліковано: 11 серпня 2 години тому, Marafon333 написав: С чого він він із Дубно? Ну як сказати, тому що з Дубно. Його викупили у людини яка їх відливала. Я так розумію що це остання розробка яка не пішла в велике серійне виробництво, так як перейшли на ТВШ-3 и йому подібних. Колись на тому чіпові, була коротенька тема за такий станок. До речі, він відрізняється не тільки ПБ і укосами на станіні, а й її розмірами. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345207 Опубліковано: 11 серпня 3 години тому, Marafon333 написав: Франкенштейн. Там був таки да франкенштейн, точніше його станіна, та що нижня. І велике ДЯКУЮ Сергію @Seeker157 за наводочку! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345208 Опубліковано: 11 серпня , Stebium1 написав: Там був таки да франкенштейн, На мій погляд, -франкейштейн це коли верстат має поєдння частини з зовсім інших верстатів, котрі мають свої назви і котрі просто так, одно в інше не воткнеш не зробивші "хірургичне втручання".А те що на фото, то дрібна модіфікація. Франкейштейни ніколи не схожі на своїх батькив, якось так. :))) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345209 Опубліковано: 11 серпня , Виктор Смирнов написав: .А те що на фото, то дрібна модіфікація. Угу. Нижняя станина 113см Так чуток добавили. Но я согласен, это не франкенштейны, это следующая модификация ТВ-16, которая была прекращена решеним партии как и многие интересные и правильные вещи 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345210 Опубліковано: 11 серпня 1 година тому, Stebium1 написав: Там був таки да франкенштейн, точніше його станіна, та що нижня. І велике ДЯКУЮ Сергію @Seeker157 за наводочку! Немає за що Степане. Ну взагалі то наводив якраз на ту що довша😊. Але раз так вийшло,і то добре. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345211 Опубліковано: 11 серпня , Seeker157 написав: Ну взагалі то наводив якраз на ту що довша Так и это с увеличеным РМЦ 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345212 Опубліковано: 11 серпня , Stebium1 написав: Так и это с увеличеным РМЦ Набагато? Так візуально,наче звичайний розмірів,але Вам видніше. Тепер треба з ЗБ щось думати,або робити нову,щось типу як Ви другу на свій зробили,швидкохідну чи як правильніше. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345213 Опубліковано: 11 серпня , Seeker157 написав: Набагато? Як приїде поміряю точно, але по фото то близько 190мм + , Seeker157 написав: Тепер треба з ЗБ щось думати Побачимо яка висота ПБ, тодь буду думати робити нову, або використовувати ті що є 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345214 Опубліковано: 11 серпня , Stebium1 написав: Як приїде поміряю точно, але по фото то близько 190мм + Побачимо яка висота ПБ, тодь буду думати робити нову, або використовувати ті що є Чудово. Думаю така довжина дозволить відмовитись від ідеї з парковкою. До того ж ,знову таки візуально,ПБ має бути вищою,що теж плюс. Але що там гадати,приїде-порівняєте,поміряєте. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345217 Опубліковано: 11 серпня 13 години тому, Stebium1 написав: Наверное на старости лет поехал крышей. Сто процентов ! Потому как, купив этот станок, - и не купить сразу же и ту уникальную удлиненную станину ... Причем из одних рук! Не понимаю ! После разборки и промеров, из полуторного комплекта можно было скомпоновать шикарный удлиненный верстатик. А остальное - обменять на плюшки, Ну, или продать, если других планов не будет. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345218 Опубліковано: 11 серпня , технократ написав: После разборки и промеров, из полуторного комплекта можно было скомпоновать шикарный удлиненный верстатик. На подобии такого? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345220 Опубліковано: 11 серпня Да. Только, чего тебе это стоило, и по времени, и по затратам, чтобы сейчас иметь возможность показывать эту фото. А тут - подвернулась уже готовая станина. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345221 Опубліковано: 11 серпня , технократ написав: не купить сразу же и ту уникальную удлиненную станину ... Как мне показалось, чересчур, удлинённую! Она болле чем в два раза больше в рабочей части! Не собираюсь черенки для лопат точить. Но может и зря. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345222 Опубліковано: 11 серпня 1 година тому, Seeker157 написав: Чудово. Думаю така довжина дозволить відмовитись від ідеї з парковкою. До того ж ,знову таки візуально,ПБ має бути вищою,що теж плюс. Але що там гадати,приїде-порівняєте,поміряєте. Увидим и высоту центров и межцентровое. По идее, РМЦ тут должно быть в пределах 400мм, то есть на 50 мм больше чем у оригинала, что думаю вполне допустимо для станка такого веса-габарита. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345228 Опубліковано: 11 серпня 2 години тому, Stebium1 написав: Она болле чем в два раза больше в рабочей части! Так это же чудесно. Даже тумба промежуточная предусмотрена. Подумалось, на этой базе можно попробовать замутить что-то ЧПУ-шное. Для серийки маленьких деталюшек. 2 години тому, Stebium1 написав: Не собираюсь черенки для лопат точить. Ну ясен пень, какие лопаты ... в Одессе намного востребованнее бильярдные кии. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345229 Опубліковано: 11 серпня (змінено) Вітаю з покупкою. Бачив я це оголошення.Продавалося в Дубно.І що цікаво,десь через тиждень появилося аналогічне оголошення,але за іншою адресою і іншою ціною.Фотографії ідентичні. Я сам хотів купити ту подовжену станину,але ціна у 6 000 гривень мене зупинила. Змінено 11 серпня користувачем Yunytexnik 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345230 Опубліковано: 11 серпня , технократ написав: Подумалось, на этой базе можно попробовать замутить что-то ЧПУ-шное. Для серийки маленьких деталюшек. ЧПУ это не про меня! , Yunytexnik написав: Я сам хотів купити ту подовжену станину,але ціна у 6 000 гривень мене зупинила. Продали за 7т Але там ще й суппорт є. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345256 Опубліковано: 14 серпня Ну что же, станок у меня и он в мастерской! Для того что бы выгрузить из машины пришлось полностью разобрать при этом станину, выгрузил на пределе своих возможностей, а когда делал фотосессию сорвал спину. Ну и обещанные сравнительные фото! Чуть позже сошью видеоролик и залью на ютуб, ссылку оставлю в теме. Сравнение гитары! У новичька модуль шестерен 1,5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345257 Опубліковано: 14 серпня Фартук и суппорта! Малая продольная аналогична и даже имеет отверстия для крепления на обычный ТВ-16 Станина! 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345426 Опубліковано: 23 серпня , технократ написав: Только, чего тебе это стоило, и по времени, и по затратам, По времени если чисто по-трудочасам не так уж и много, станок во все времена перемен оставался в рабочем состоянии, максимум неделю не работал. На самом станке мало узлов которые надо было делать с нуля из за отсутствия их в природе и к тому же я их делал сам (получал удовольствие), технические решения решалились как кросворды- гимнастика для мозга. Покупалось за полную стоимость только то, чего не мог сделать сам и рационально было купить (резцедержка, винты ,защита на винты, ремни пару шестерен). Когда закончу окончательно, то подсчитаю сколько денег потратил, но это точно будет на много меньше, чем вы думаете и дешевле китайца таких размеров. Уважаемый Stebium1 предлагает создать тему об этом станке, но у многих сразу возникает мысль что это очень долго, затратно и не возможно и это так для тех кто копирует, и не так для тех имеет своё представение и фантазию, чюйку с удачей. 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#345427 Опубліковано: 23 серпня , Виктор Смирнов написав: чюйку с удачей. Как говаривал Игнатьевич @пенсионер когда я покупаю деталь я вижу, что из неё можно сделать! PS Микельанджило то же видел лишнее... 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах