#346368 Опубліковано: П'ятниця в 18:09 , Тари написав: або калькулятор В XL там похибка неможлива. Я підставив 35 ні до чго гарного не привело. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#346370 Опубліковано: П'ятниця в 18:28 , Тари написав: Не зовсім так, 27 та 35 Або хтось втулив гулю, що можливо з огляду на культуру виробництва, або помилка в підрахунку зубів. Мені так вважається. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#346372 Опубліковано: П'ятниця в 18:49 27/3/36=0,25! Маєте рацію! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#346407 Опубліковано: Субота в 21:36 (змінено) Уважаемый @Тари Всё же есть сомнения в его происхождении Насколько я знаю косозубые шестерни в планетарке выпускали всего два завода Уральск и Луганск. Как видите на моём шестерня прямозубая, более простой в техническом плане вариант. Это малая продольная которая стояла на станке @Reiter А вот тут сравнение той что стоит у меня и обычной МП от ТВ16 Дубно. Кроме того @Reiter говорил, что ПБ на роликових конических подшипниках. Вот фото моей ПБ обычные 36207 и нет места на шпинделе куда ставить конички Змінено Субота в 21:55 користувачем Stebium1 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах