#348194 Опубліковано: 3 січня (змінено) Слава Україні! Шукаю не за всі гроші світу(пропоную від 500грн і за домовленістю.) станину(підошву) для свердлильного станка НС-12 в любому стані, крім побитої на шматки. фото для прикладу. Змінено 3 січня користувачем Osmievod 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348196 Опубліковано: 3 січня В цього питали? https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sverlilnyy-stanok-z-ch-IDDXShQ.html 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348197 Опубліковано: 3 січня , Osmievod написав: Шукаю не за всі гроші світу(пропоную від 500грн Малоімовірно! Вага більш 30кг 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348199 Опубліковано: 3 січня 1 година тому, nero написав: В цього питали? https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sverlilnyy-stanok-z-ch-IDDXShQ.html питав. хоче 2000. як для мене то трошки забагато. , Stebium1 написав: Малоімовірно! Вага більш 30кг та нє, збирав одного такого - там не повнотілий чугун, вага +-15 кг. В 2м112 25кг. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348200 Опубліковано: 3 січня А що з вашою сталося, яка проблема? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348202 Опубліковано: 3 січня (змінено) , 4x4 написав: А що з вашою сталося, яка проблема? а її не було. я купив некомплект з усюди та з металолому, а тепер ліплю до купи. А ще хочу знайти мотора на 980 об/хв до 750Вт 3ф щоб частотника втулити. Змінено 3 січня користувачем Osmievod 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348204 Опубліковано: 3 січня , Osmievod написав: В 2м112 25кг мені здалося, що там кіл 50 як мінімум 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348205 Опубліковано: 3 січня , Serbond написав: мені здалося, що там кіл 50 як мінімум може різне литво? бо на ваги носили в НП, там цифри +-1кг брешуть. Але в станині 2м112 що мені пересилали то литво тонке, кожен Т-паз одлитий. Вам може не економили на чугуняці і не заморачувалися з формою. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348207 Опубліковано: 3 січня 1 година тому, Osmievod написав: та нє, збирав одного такого - там не повнотілий чугун, вага +-15 кг. В 2м112 25кг. Я не знаю какой вес у 2м112, а у НС-12 так и д 50кг есть плиты, например у моего. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348208 Опубліковано: 3 січня В зависимости от производителя вес у них разный и у 2м112 и у НС12. Если хорошее массивное литье, и с т- пазами в приличном состоянии то 2 т гр ,вполне нормальная цена . 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348209 Опубліковано: 3 січня Чермет зараз в закупці 5 грн +, на віддачу 20. 2000 грн за таку плиту вважаю цілком прийнятною. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348226 Опубліковано: 3 січня 4 години тому, Osmievod написав: на 980 об/хв до 750Вт ніби був такий. На днях гляну. Але в такого ціна в 1,5-2 рази дорожче за 1500/3000 об. Але така схема для НСки дуже непогана. Щодо плити, то є тонкостінні (в мене був такий станок), але вони менші за нску і вони постійно лопають. Я був купив плиту стальну саме для стола НС-ки, так вона мені десь під 2000 і вийшла. Брав з рук. В мене була НС-ка - там паз середній був точно по свердлу - трубки свердлити було дуже зручно. Зараз 2М112 - не співпадають - дуже не зручно. Якщо є чим - шукати в ломі болванку і клепати самому, тоді вона десь в 1500 грн і вийде. Про 500 - можна не мріяти. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348238 Опубліковано: 4 січня 14 години тому, Cracker написав: В зависимости от производителя вес у них разный и у 2м112 и у НС12. Если хорошее массивное литье, и с т- пазами в приличном состоянии то 2 т гр ,вполне нормальная цена . В своё время задолго до... купил станину с Т-пазами и родным кронштейном колоны для поменять на своём НС12, отдал 1.5т. Продал бы я ее сейчас за 2? Точно нет! Так что @Osmievod если есть приличная за 2 то берите. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348241 Опубліковано: 4 січня 12 години тому, Bogdan написав: Зараз 2М112 - не співпадають - дуже не зручно. Колона в стакані точно правильно стоїть? Якщо правильно і відповідно це неспівпадіння то косяк виробника, то треба пересвердлювати отвори кріплення в столі 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348245 Опубліковано: 4 січня , Stebium1 написав: В своё время задолго до... купил станину с Т-пазами и родным кронштейном колоны для поменять на своём НС12, отдал 1.5т. Продал бы я ее сейчас за 2? Точно нет! Так что @Osmievod если есть приличная за 2 то берите. За действительно хорошее железо денег жалеть не нужно. Станина НСки это не расходник. В одних руках это до конца жизни . 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348246 Опубліковано: 4 січня Є така підошва. Щось імпортне. Суцільноалюмінієва. Зверху прикручено стальну пластину з Т-пазом. Вага, під 50 кг. Можу продати, дорого. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348247 Опубліковано: 4 січня 21 година тому, Osmievod написав: Шукаю не за всі гроші світу(пропоную від 500грн За час пошуку за 500 , та що за 2000 ще подорощає. Втратити час і гроші. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348250 Опубліковано: 4 січня Спросите, может поможет чем. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348254 Опубліковано: 4 січня 8 годин тому, nero написав: неспівпадіння то косяк виробника там косяків як в притоні... Я її купив майже нову, через те, що з заводу вона вже не працювала... Паз від свердла далеко, я дивився, щоб переробити, та там вже не доліпеш нічого, точно не пам'ятаю, що саме, та покинув як є. В мене є під невелику реставрацію ще Вебо і ще один напольний німець - Ф-ка - ото на них ставка буде, бо порівняно з ними 2М - іграшка для фасок. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348260 Опубліковано: 4 січня Знайшов за 1т в дядька в Іванофранківську. побачим завтра як приїде. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348266 Опубліковано: 5 січня (змінено) 9 годин тому, Osmievod написав: Знайшов за 1т в дядька в Іванофранківську. побачим завтра як приїде. А шо,дядька фотки не робив? Треба ж до дивитись ,що до чого. Бо як приїде то може запізно бути. Чи може не так зрозумів. Змінено 5 січня користувачем Cracker 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348271 Опубліковано: 5 січня (змінено) Отримав. Вага 25кг. Важча ніж колись в мене була. Не бита, крашена, є "слєди нєправильного хранєнія", все як положено за 1т.грн. Буду займатись. Дорослим дядькам - дорослий конструктор. Кінцевий результат викладати на огляд? Змінено 5 січня користувачем Osmievod дописав що забув 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348272 Опубліковано: 5 січня Чудовий стіл за такі гроші! , Osmievod написав: Кінцевий результат викладати на огляд? То як дядько забажає) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348273 Опубліковано: 5 січня 1 година тому, Osmievod написав: Кінцевий результат викладати на огляд? Обов'язково! 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348278 Опубліковано: 5 січня В мене така ж на НС12,але шукаю з Т-пазами щоб тиски і все небхідне кріпити,але бачу що скоріше буде легше знайти плиту з Т пазами і прикрутити її на підошву чим її саму. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах