#348214 Опубліковано: 3 січня (змінено) Доброго! Підскажіть будьласка, як такий профіль 15х180х500 можна з'єднати щоб отримати ширину 360мм він завширшки 180мм. Насправді, мені потрібно мати ширину 380мм. Це що, тре якусь проставку в середину, щось на кшталт швелера 20х15? ну хочаб між собою без проставки якось з'єднати... Змінено 3 січня користувачем Humanoid 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348225 Опубліковано: 3 січня Без проставки не вийде - десь крутити гайку (гвинта потрібно). Я б ставив би проставку з боковими направляючими, а в них шпильку з лівою і правою різьбами. Можна і внатяг з'єднати двотавриком, але чи такі існують - навряд, але можна і зробити. Можна припоєм залити - вихолоне стягне. Але результат може не зовсім добрим і вийти, потрібно пробувати. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348229 Опубліковано: 3 січня , Bogdan написав: Тобто, я так розумію, тре щось колхозити. Технічного рішення не існує? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348230 Опубліковано: 3 січня Я мало з ними стикався, та такого з'єднання не зустрічав. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348231 Опубліковано: 3 січня (змінено) Я був придумав колись такі надзвичайно хитрі системи. І, можливо, навіть їх бачив у продажу... Суть - у вигині деталі у формі двох зєднаних букв "Н" або ж у зсуванні-розсуванні двох клинів при стягуванні їх гвинтом Наштовхуємо таких хитрих "шпонок" у пази, а потім довжелезною викруткою затягуємо гвинти. Головне набратися терпіння ;-) Змінено 3 січня користувачем Quercus 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348232 Опубліковано: 3 січня Однак простіше, мабуть, буде взяти трубу (або суцільний прямокутник) 20х15, наробити у ній "вікон", вставити у пази Т-Болти, а зсередини труби притягувати гайками 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348235 Опубліковано: 4 січня Стандартні профілі Bosch з'єднують в стик таким способом Сверлиться отвір наскрізь там де треба. В профіль вставляється Т подібне закінчення штифта який має конусну проточку. В цю проточку штифта вкручується гужон із конусним завершенням по різбі вставленої в отвір втулки (дивитись фото). Називають то Quick connector. Я маю такі для профіля 45х45мм. Тримають добре. В принципі так само кріплять сучасну вбудовану сантехніку. Думаю виробник плити пропонує такі скрутки в коплектації. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348240 Опубліковано: 4 січня 7 годин тому, kratmel написав: Стандартні профілі Bosch з'єднують в стик таким способом Та то зрозуміло. То в стик під кутом два прутка. А мова про те як з'єднати два полотна вздовж? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348244 Опубліковано: 4 січня Можно. Можно даже усилие на разрыв-деформацию того профиля посчитать.Если устроит - почему бы и нет. Но. Вот у меня 30*120, три штуки ... хоть по конструкции надо именно такой как у вас ... но я же не читал документацию и влепил 30*120... бо подумал что толще-лучше ... В итоге - прикрутил за отверстие в торцах. по два на профиль. К стальной подложке. На данный момент - не поотрывало. 2.2 кВт ер20 шпиндель. Фрезы 4-5 мм обычно на 16-24к. Заходы обычно по 0.1 или даже 0,05 а скорость 25/50. (ну если вы то на стол планируете ... ) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348248 Опубліковано: 4 січня 1 година тому, Humanoid написав: А мова про те як з'єднати два полотна вздовж? Власне так і можна з'єднати - два отвори (малий в торець і великий в площину) в одному з профілів на кожну точку з'єднання. Єдина проблема знайти такі кріплення під ваш розмір плити (не шукав в китайців). Інше рішення Якщо в одному з профілів засверлити отвори - то така пара в деякій кількості вирішить питання. (хоча треба буде ключем трохи покрутити і розмір отвору та кріплень підібрати). Фото як приклад, можливо розміри не підійдуть. P.S. Може як дурна ідея просто притулити до пласкої рівної поверхні (плити) встик і залити епоксидним клеєм буде достатньо. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348249 Опубліковано: 4 січня https://www.norelem.com/ca/en/Products/Product-overview/Flexible-standard-component-system/07000-Fasteners-Ball-end-thrust-screws-Thrust-screws-and-thrust-pads-Grippers-Torque-bolts-Threaded-inserts-Lifting-bolts-Swivel-bales-Ring-bolts/Connecting-elements/07075-01-Slot-key-direct-connectors-Type-I.html# 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348252 Опубліковано: 4 січня не реклама https://de.aliexpress.com/item/1005006102315234.html?isdl=y&aff_fsk=_oBGyRfk&src=Velka&aff_platform=aff_feeds&aff_short_key=_oBGyRfk&pdp_npi=4%40dis!DKK!43.10!40.57!!!!!%40!12000035752335626!afff!!!&sv1=affiliate&sv_campaign_id=575373&awc=10748_1736008381_6b8895a066f983cea1dca41273c3d98d&af=575373&dp=10748_1736008381_6b8895a066f983cea1dca41273c3d98d&cn=10748&Afref=Velka Shopping (CSS)&gatewayAdapt=glo2deu 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348283 Опубліковано: 5 січня , Borisovith написав: Дякую! 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах