#348878 Опубліковано: 23 січня , nero написав: Ви робочу і пускову не сплутали часом? Якими буквами вони у вас позначені? Ні не спутав, підключав і так і сяк, і з одним конденсатором і з двома, нічого не допомага, рішив перемотати. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348879 Опубліковано: 24 січня 2 години тому, HIN-77 написав: рішив перемотати Опір обмоток? Чи гріється в холосту і під навантаженням? В мене є кілька нормальних движків які на холосту жруть забагато. Але вони поки на поличці лежать і вмикав на три фази. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348880 Опубліковано: 24 січня До слова. Я був прикупив два нових китайських "цікавих" движка на 10 кВт - так ті також, на скільки пам'ятаю, жруть геть не слабо, ніби близько до номіналу. Там ротор - просто труба з трьома кріпленнями. Можливо щось і в цьому з ротором. Я був колись зняв з нового двигуна ротор, заніс токарю, щоб проточив вал, він його погано зажав і він випав - двигун почав гудіти, до цього був майже безшумним. Що цікаво - ті китайські з хитрозамкнутими роторами роблять тихо. Ще потрібно глянути чи не проточували ротор - таке іноді роблять, щоб стартував краще. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#348881 Опубліковано: 24 січня Ну і ще - перемотувати такий двигун не дуже раціонально. Хіба що самому. Я так розумію там трифазник з конденсаторами, не пусковою і не з механічним пуском. Якщо так - то такий в доброму стані можна купити за 600-1000 грн. і вже самому нагородити конденсаторів. Ну і ще важливо - конденсатори дуже часто накриваються і палять або підсмажують движки. Я частенько купував движки і коли мова шла про перемкнутий на 220 конденсаторами - я або збиваю ціну в 2 рази, або не беру взагалі. 80-90% з якими я стикався - вже нє "то" 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах